• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evi terk etti ya da kaçtı her ne derseniz.

Tesekkur ederim yorum icin allah buyuk konusturmasin basa gelir. Umarim kimse boyle bi sey yasamaz. 1 hafta once iyiki kurtulmusum hayatimin en iyi kararini verdim demisti. Sinirli ofkeliyken insan ne dedigini ne yazdigini bilemiyor sahsen bende oyle bi durumdaydim. Şimdi Enistem oldu kendisi. Büyüğe hurmet saygi. Nikah yapmışlar donuyolarmis. Yarin istemesi var. En samimi gulumsememle kahveleri yapmasında yardimci olacagim :)
Siz yanında olduğunuzu hissettirin ki, hata yaptıysa bile geri dönme şansı oldğnu bilsin. Bir ömrü bir yanlışa adamasın. Psikolojisi bozulmuş belli ki, düzeltmek ancak aile sevgisi ile olur.

Kendi iradesiyle birlikte olmuş. Neyin intikamı?
Sırf sevişti diye kalan hayatını bu şekilde heba etmemeli. Evlenip ayrılınca çokta farklı değil yani.
Sevmediği intikam alacağım dedi adamdan çocuk yapmaz umarım.
Maalesef kuzeniniz kötü tercihler yapmaya devam edecek. Bundan sonra sorunu derdi bitmez. Çünkü o adamdan ayrılamaz gibi...

Bence lafını sözünü dinletebilen biri aracılık etsin çok geç olmadan...

karışık yazmış olabilirim.
Sevgilisi oldu birlikte oldular yani ilişkiye girdiler ama bunu sırf denemek için yaptı merak duygusundan. ve pişman oldu ayrıldı. sevmediğini anladı. Sonra namusuz kirlenmiş kafasına girdi. yapamıyorum edemiyorum kaldıramıyorum bu sorumlulugu dusuncesine girmiş.
ailesi şöyle biliyor, bunlar ayrılınca fotograf atmış cocuk aileye. nasıl fotograflar bilmiyorum. eniştemde onun kafasını koparıcam eğer bu cocukla barısırsan senide mahvederim diye çıkışmış. şimdi tek çare kaçıp gitmek olarak kalmış.
Nasıl yani ona fotoğraf atan, bir nevi tehdit eden adama mı kaçtıııı... :skandal:Bu arada açıklama için teşekkür ederim, şimdi anladım

Kendi iradesiyle birlikte olmuş. Neyin intikamı?
Sırf sevişti diye kalan hayatını bu şekilde heba etmemeli. Evlenip ayrılınca çokta farklı değil yani.
Sevmediği intikam alacağım dedi adamdan çocuk yapmaz umarım.
Maalesef kuzeniniz kötü tercihler yapmaya devam edecek. Bundan sonra sorunu derdi bitmez. Çünkü o adamdan ayrılamaz gibi...

Bence lafını sözünü dinletebilen biri aracılık etsin çok geç olmadan...
Kendi anasını babasını ezip geçtikten kimi dinler bilemiyorum. Aklım o kadar karışık ki bende ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Bu akşam istemesi var, evlenmişler zaten. Hiçbi şey olmamış gibi nasıl gideceğim bilmiyorum. Kendini de yaktı bizi de.

İlk mesajinizdan degil de yorumlara verdiginiz cevaplardan yola cikarak fikrimi yaziyorum.Bence kuzeniniz kaçtıgı kisiyi seviyor ve onunla daha mutlu.Aile olarak fazla tepkisel davranmişsiniz yasanilanlara karşı ve bu tepkiselliginiz kuzeninizin gercek duygu ve düşüncelerini sizlerle paylaşamamasina sebep olmuş.Bu saatten sonra yapilacak tek sey kuzeninizi duymak,saygi göstermek ve anlayisli olmak.O secimini yapmiş zaten bunu görün lutfen..

İlk mesajinizdan degil de yorumlara verdiginiz cevaplardan yola cikarak fikrimi yaziyorum.Bence kuzeniniz kaçtıgı kisiyi seviyor ve onunla daha mutlu.Aile olarak fazla tepkisel davranmişsiniz yasanilanlara karşı ve bu tepkiselliginiz kuzeninizin gercek duygu ve düşüncelerini sizlerle paylaşamamasina sebep olmuş.Bu saatten sonra yapilacak tek sey kuzeninizi duymak,saygi göstermek ve anlayisli olmak.O secimini yapmiş zaten bunu görün lutfen..
bende artık son 1 saattir bunu düşünüyorum heralde seviyordu biz ile paylaşmıyordu diye. arkadaşımla paylaşmıştım bahane yapmış bence o da istiyor felan dedi. ya iş işten geçti artık umarım mutlu olur

Kendi anasını babasını ezip geçtikten kimi dinler bilemiyorum. Aklım o kadar karışık ki bende ne yapmam gerektiğini bilmiyorum. Bu akşam istemesi var, evlenmişler zaten. Hiçbi şey olmamış gibi nasıl gideceğim bilmiyorum. Kendini de yaktı bizi de.

Yapacak bir şeyiniz yok. En azından gidip yalnız olmadığını göstermelisiniz. Bu onun hata dahi olsa tercihi. Yaşayıp görecek...

yaşadıktan sonra kaldıramayanların psikolojisi bu!
tecavüze uğramışlık hissi.
birlikte olurken aslında istiyor, tabu değil ki bu ne var ki vs diyor.
ama nedense yaşadıktan sonra pişmanlıklar...
psikolojik olarak birlikte olması gerektiğine inanmış ya da önemli bir şey değil yaşayabilirim kıvamına gelmiş kuzeniniz.

benim anlamadığım, bunu niye herkesle paylaşıyor?
kimsenin böyle bir detayı bilmesine gerek yok ki!
neyin intikamı Allah aşkına???
intikam almaya çalışırken insanların kendine verdiği zarar.. of off!

yeni birini tanımak, güvenmek zor gelmiş.. ya da illa biri mi olmalı?
bu toplumun bakış açısıyla " kabullenileceğine inancını" yitirmiş sanırım.

istemiyorum çünkü yapıştı kıza. babasıyla tehdit etti enişteme fotoğraflar atıldı bir sürü olay yoksa umrumda değil tipi mipi hiçbi şey banane beni ne alakadar eder. kızın piskolojisini bozana kadar ugrastı nefret ediyorum ondan onun kalbinin pisliği yüzüne vurmus
Aaa iyi de pisliği yapan kadını bu duruma getiren bu herifmiş. Belki tehdit etmese kadın da hiç bu toplara girmiycekti. Daha fazla rezillik çıkmasın diye kaçmış sanırım.. Allah hayırlarla sonuçlandırsın bu tatsız olayı inşallah..

Ailesi sahip çıkıcak bu olayı kapatıcak insanlar değil miydi? Bi hata etmiş keşke devamını getirmeseydi ama olan olmuş artık.. üzüldüm..
sahip çıkarlardı. taa çocugun memleketine gitmişler kafada kurmuslar kız koymuş kafasına baksanıza. gelse bile 2 ay sonra yine giderdi evlensin gitsin napalım artık. yoksa daha çok bela olacak gibi duruyor.

sahip çıkarlardı. taa çocugun memleketine gitmişler kafada kurmuslar kız koymuş kafasına baksanıza. gelse bile 2 ay sonra yine giderdi evlensin gitsin napalım artık. yoksa daha çok bela olacak gibi duruyor.
Hayırlı olsun o zaman. Geride bıraktıklarına çok üzüldüm.. yıpratmayın sizde kendinizi.. çok şükür ki hayatta..

Hayırlı olsun o zaman. Geride bıraktıklarına çok üzüldüm.. yıpratmayın sizde kendinizi.. çok şükür ki hayatta..
teşekkür ederim, çok mantıklı bi insandı ben daha deli doluyum canım ne isterse anlık yaşayanlardanım bana kızardı biraz böyle oldugum için. kabullenemiyorum çok sogudum ondan nasıl bakıcam yüzüne bilmiyorum umarım geçer atlatırım

teşekkür ederim, çok mantıklı bi insandı ben daha deli doluyum canım ne isterse anlık yaşayanlardanım bana kızardı biraz böyle oldugum için. kabullenemiyorum çok sogudum ondan nasıl bakıcam yüzüne bilmiyorum umarım geçer atlatırım
Ailesini yıpratmamak adına kendince mantıklı bi karar almış demek ki.. ki o herif Allah bilir nelerle tehdit etti ki bu kadar köşeye sıkışıp çaresiz kaldı.

Bazen ne kadar mantıklı da olsak hayatımıza giren yanlış kişi tüm gidişatı değiştiriyo ne yazık ki.. onun hatası, olmuycak bi adamın eline kozlar vermesi. Bi erkek birlijte özel yaşadığı anları o kadına karşı kullanıyorsa alçaktır namussuzdur şerefsizdir ! Ben yakınınızı da anlamaya çalışıyorum. Yaptığı hatadan dönmeye çalışmış ama karaktersiz herif her yerden sıkıştırmış kadını.

O yüzden soğudum bidaha bakamam yüzüne demeyin.. kimbilir neler yaşadı neler düşündü nelerle tehdit edilip baskı altına alındı.. intikam alıcam demiş ya hani, canı çok yanmasa bunu söylemezdi. Çaresiz ve baskılanmış bi kadın görüyorum ben bir de siz sırtınızı dönmeyin..

Ailesini yıpratmamak adına kendince mantıklı bi karar almış demek ki.. ki o herif Allah bilir nelerle tehdit etti ki bu kadar köşeye sıkışıp çaresiz kaldı.

Bazen ne kadar mantıklı da olsak hayatımıza giren yanlış kişi tüm gidişatı değiştiriyo ne yazık ki.. onun hatası, olmuycak bi adamın eline kozlar vermesi. Bi erkek birlijte özel yaşadığı anları o kadına karşı kullanıyorsa alçaktır namussuzdur şerefsizdir ! Ben yakınınızı da anlamaya çalışıyorum. Yaptığı hatadan dönmeye çalışmış ama karaktersiz herif her yerden sıkıştırmış kadını.

O yüzden soğudum bidaha bakamam yüzüne demeyin.. kimbilir neler yaşadı neler düşündü nelerle tehdit edilip baskı altına alındı.. intikam alıcam demiş ya hani, canı çok yanmasa bunu söylemezdi. Çaresiz ve baskılanmış bi kadın görüyorum ben bir de siz sırtınızı dönmeyin..
Bugün çok başka şeylerde öğrendim çok fazla detaya inmek istemiyorum. o adama nasıl enişte diycem hele kuzenim nasıl koca diye koynuna alacak onu hiç bilmiyorum.. zaman her şeyin ilacı zamanla her şey düzelir ama bu yaşadıklarımız çok ağır oldu ya. desteğiniz için teşekkür ederim..

Back
X