evi terk ettim napacagimi bilmiyorum

Kör ölür badem gözlü olur,kel ölür sırma saçlı olur misali..

Adamın gunahını aldı kk :60:

o kadar saydık sövdük..

ALLAH mutlu mesut etsin.

ama adam zaten karısından tarafaydı ki,bu duruma getiren zaten konu sahibiydi.hatta o kadar sordum neden tartışma bu duruma geldi diye hiç açıklama yapmadı:50:

ben daha cok kadini suclu buldum anne babalarla biseyler oluyor ama surekli gundeme getirip anan soyle boyle demek geteksiz ustelik eski konusinda gorumcesi yeme icme demis evine gittiginde sonra esiyle kardesin boyle yapti diye kayva ederken cocuginu dusutmus.bende 5 aylik hamileydik ilk defa gorumcemin evine gittim yatak bile vermedi kanapeye kivrilip yattim..o bana geldiginde yatagindan banyosuna kadar hazir eder cani bisry istiyorsa yapim diye sorardim hamile halimle.esim bana sordu noldu diye bende birdaha gitmem ogeliyorsa gelsin dedim. saatlerce soyle oldu boyle oldu diye kavga etmedim hic..ailelerini nekadar cok karalarsaniz okadsr kiymete biner.annendir ablandor kotu olma demek en iyisi.ne olursa olsun onlar bu gune getirdi.bana etmediklerini birakmadilar birgun olsun esime sikayet etmedim kendi gozleri ile duyup gordu.hatta suan bi senedir gorusmuyor esim.hala diyorum git gorus istemiyor senden ozur dilicrkler sen bitkez olsun onlarin dusundugu gibi beni doldurmadin kotu laf etmedin diye.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ama adam zaten karısından tarafaydı ki,bu duruma getiren zaten konu sahibiydi.hatta o kadar sordum neden tartışma bu duruma geldi diye hiç açıklama yapmadı:50:

Egemcim biliyorsun öyle bir anlatılıyor ki durum sanırsın koca bildigin cani...

Okuduklarımızdan yola çıkınca insan ister istemez öyle düşünüyor..

darp etti,bogazını sıktı,kapıyı tekmeledi,seni kesecegim dedi..

ama bir bakıyorsun adam hhhhhhhhhhopppppp melek ilan edildi !

ayrılıcam deniliyor kaçgündür üzerine basa basa,öyle diyeceğim böyle diyeceğim...Bir bakıyorsun yeaaaa ben onu aslında çok seviyorum !

Ya tamam ayrılmasın seviyordur,boşanmasın kime ne hem..Bizi de ilgilendirmezde yani kaçgündür kötü dedigi adamla iki much much sonrası bu hale geliyorlarsa bari bizi sövdürmesinler ya adama, boşu boşuna gunagına giriyoruz yeminle..

Son düzenleme:
Egemcim biliyorsun ki öyle bir anlatılıyor ki durum sanırsın koca bildigin cani...

ayrılıcam deniliyor kaçgündür üzerine basa basa,öyle diyeceğim böyle diyeceğim...Bir bakıyorsun yeaaaa ben onu aslında çok seviyorum !

Ya tamam ayrılmasın seviyordur,boşanmasın kime ne hem..Bizi de ilgilendirmezde yani kaçgündür kötü dedigi adamla iki much much sonrası bu hale geliyorlarsa bari bizi sövdürmesinler ya adamın boşa gunagına giriyoruz yeminle..

aynen ama bir çoğu gibi ben de boşanacağını hiç düşünmedim.kendi hatasıydı çünkü:50:

Egemcim biliyorsun ki öyle bir anlatılıyor ki durum sanırsın koca bildigin cani...

Ya tamam ayrılmasın seviyordur,boşanmasın kime ne hem..Bizi de ilgilendirmezde yani kaçgündür kötü dedigi adamla iki much much sonrası bu hale geliyorlarsa bari bizi sövdürmesinler ya adamın boşa gunagına giriyoruz yeminle..

mervecik diye birisi ile herks kavga etmisti kadin tespitinde hakliymis iste..kadin demediko dovsun atsin diye kadinda hata buldu kizcagiz iste..bu konuda kapandi iyi olmalarina sevindim yikilmadin yuvalarixyazik evlilikler kolay kurulmuyor

mervecik diye birisi ile herks kavga etmisti kadin tespitinde hakliymis iste..kadin demediko dovsun atsin diye kadinda hata buldu kizcagiz iste..bu konuda kapandi iyi olmalarina sevindim yikilmadin yuvalarixyazik evlilikler kolay kurulmuyor

Yuzde yuz katiliyorum.
Beni darp etti otesi var mi yaaa diyene bak. Ya tamam yuva bozulmasinda soyle sinirle yazipta dwvam ettiriyo bide. Coktan belliydide lafi kalmasin diye hep kesin boyle olacak fln dedi baska bisi dgil yani..

Yuzde yuz katiliyorum.
Beni darp etti otesi var mi yaaa diyene bak. Ya tamam yuva bozulmasinda soyle sinirle yazipta dwvam ettiriyo bide. Coktan belliydide lafi kalmasin diye hep kesin boyle olacak fln dedi baska bisi dgil yani..

ya uzaktaki insanlar icin esiylw kavfa ediyor bos ver yasli kadinmiszkaynanasi kim napsinzya..bak yuvana mutluluguna.anan sunu yapti baban bunu yapti ee yapti naoim der insan yani

[

Aglamaktan yazamıyorum ne olur biseyler soyleyin ne olur kendimi dumyanin em adi en basit insani hissediyorum su an
Napacam ben yalvaririm yazin

cnm bencede kapıyı açmaman hataydı. işte şimdi haklıyken eşinin gözünde eşitlendiniz. o yüzdende ağzına geleni saydı

Allah yardımcın olsun üzüldüm

[

cnm bencede kapıyı açmaman hataydı. işte şimdi haklıyken eşinin gözünde eşitlendiniz. o yüzdende ağzına geleni saydı

Allah yardımcın olsun üzüldüm

Üzülmeyin geçti gitti barıştı onlar :)

Tatlıya bağlanmış :) Barışırlar diyenler birşeyler biliyorlar valla, onca şey yazıldı çizildi, hakaret, öfke vs. Erkeği haklı bulanlara '' çenemi sıktı, bana hakaret etti, küfür etti, seni kesicem dedi '' dedi diyerek haklı olduğunu, boşanacağını söyledi. Birden o kararlılık, soğukluk, sert duruş gitti yerine suçlu kişi kendisiymiş gibi hareket eden bir konu sahibi geldi.

Boşanmaktan özüre indik, herkes kararından vazgeçebilir tabiki de, madem o kadar kötüledin adamı, madem sen haklısın dediğin gibiyse eğer ki (hakareti, küfürü, çeneni sıkması) olaylarında eşinizin haksızlığından dolayı iftara yemek yapmak, üzerini insaniyet namına örtmek ödül gibi bişey olmuş. Farkındaysanız o gelecek ben konuşmam, yüzüne bakmam özür dileyecek demişsiniz ama özür dilemesi için ayağına giden siz olmuşsunuz. Yani siz zaten boşanmayı hiç düşünmemişsiniz ki, düşünmeyin tabiki de eğer siz haklı iseniz eşinizin ders alacağı bir durum olmadı şuan, ha eğer almasına gerek yok diyorsanız da eşiniz değil de hatalı olan siz olmuş olursunuz demek ki meseleyi büyüttünüz adamı çığırından çıkardınız diyenler doğru demiş olurlar.

O yüzden ya hemen aklından geçenleri yazmayacak, söylemeyeceksin ya da söylediklerini uygulamaya dökeceksin. İkisi de olmayıp konu havada kalınca tuhaf oluyor, çünkü konuyu okumaya başladığımda eşiniz hatalıydı ama şimdi eşiniz hatalı gelmiyor gözüme, ne diyelim Allah güzel geçim nasip etsin.

Son düzenleme:
Back
X