Evi terketti hemde burnumu kirip :((

Nazli_ckc

Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2013
57
0
6
35
Ankara
Pazar gunu cok kotu kavga ettik sebebide cumartesi gece disari cikti 4 te geldi eve ve sabah gomleginde kirmizi ruj lekesi vardi hesabini sordum ve aciklama bile yapamadi inkar etti yok oyle birsey fln dedi ve bende inanmayip konuyu kapatmayinca kalkti tokat atti snr sacimdan surukledi ve en sonda burnuma yumruk atti ve ipler koptu darp raporu alip yrn davayi aciyorum dedim defol git bu evden dedim ve gitti o gunden beri eve gelmiyor enistemi arayip sormus noldu naptiniz fln die bosanma davasida acmio evede gelmio bende yrn dava icin basvuruyorum
Ama eve niye gelmiyor yada bosanmak icin bi adimda bulunmuyor onu anlamadim
Cok berbat bi surece girdik tomografim cekildi ve burnum kirilmis 20 gun şişligin gecmesinin ardindan ameliyat dedi doktor
Olaylara bak 9 aylik evlilik ve yasananlar 😞😞

Onun dava acmamasi bence sizin affetceginizi umut etmesi, eve gelmemeside yüzü olmadigindandir... Cok dogru bi karar vermissiniz bence insallah arkasinda durursunuz, böyle bi tartismada burnunuzu kiriyosa daha büyük bi tartismada neler yapar allah korusun... Allah yardimciniz olsun insallah en kisa zamanda kurtulursunuz bu piskopattan, ayrica gecmis olsun insallah sorunsuz bi ameliyatiniz olur ve sagliginiza kavusursunuz...

Eve gelecek yüzünün olmamasından ..
Suçlu olmasaydı yalvarırdı bi şekilde olayı anlatmak için çabalardı..

Ama hatası var ki uğramışyor..
Boşverin , sizden uzak dursun.
Eve gelmesini beklemeyin,yine böyle şiddetli tartışmaktansa ; eve gelmemesi daha iyi..

darp raporu aldınız mı? aldıysanız raporu alırken kendisinden şikayetçi oldunuz mu? tam olarak anlayamadım bunun için soruyorum.. eniştenizi arama nedeni şikayet edip etmediğinizi öğrnmek içindir.. 4 e kadar dılşarıda olup yakasında ruj lekesiyle eve dönüp yetmezmiş gibi burnunuzu kıran adamın evde ne işi var? boşanma davasını ne diye o açacak ki.. butün hata onda ne diyecek şiddetli geçimsizlik mi.. tabi ki biraz utancı varsa sizi bekleyecek.. nacizane tavsiyem ise vazgeçmeyin...

Verilecek en doğru kararı vermişsiniz çocuk olmadan.bu ilk şiddet olayı mı?herşey geçecek çocukta yokken daha kolay.Allah yardımcınız olsun.ameliyat mı olacaksınız?geçmiş olsun...

Tesekkur ederim arkadaslar. Ama bende kadin olarak bu kadar agir bi olaydan snr isterdimki pisman olsunda enazindan biseyler icin cabalasin onu affedicegimden degil asla ama enazindan bana bukadarini borclu diye dusunuyorum
Boyle cekip gitmesi hastane isleriyle benim ugrasmam ve naptin noldu bile diye sormamasi cok canimi sikti 😞

Çok geçmiş olsun arkadaşım.
Sana böyle hunharca davranan bir adamın akibetini merak etmeyi bırak.
Eve gelmezse gelmezsin.
Aç davanı,ne hali varsa görsün.

darp raporu aldınız mı? aldıysanız raporu alırken kendisinden şikayetçi oldunuz mu? tam olarak anlayamadım bunun için soruyorum.. eniştenizi arama nedeni şikayet edip etmediğinizi öğrnmek içindir.. 4 e kadar dılşarıda olup yakasında ruj lekesiyle eve dönüp yetmezmiş gibi burnunuzu kıran adamın evde ne işi var? boşanma davasını ne diye o açacak ki.. butün hata onda ne diyecek şiddetli geçimsizlik mi.. tabi ki biraz utancı varsa sizi bekleyecek.. nacizane tavsiyem ise vazgeçmeyin...

Darp raporu aldim sikayetcimisiniz dediklerinde degilim dedim cunku amme davalariyla fln ugrasmak istemiyorum bosanma davasinda raporu kullanip donuna kdr alicam ondan.

Allah yardımcınız olsun...çocuğunuz olmadığına sevindim....umarım bir an önce bu adamdan boşanın ve kurtlun...

heyt erkekliğe bak be şerefsizlik yap, evi terlet şiddet uygula yaşananlar çok zor Allahım sabır versin
bir de şu ruj meselesini oldu bitti anlamadım bu gacılar napıyo adam yerine gömleği mi öpüyo

Aynen katılıyorum arkadaşım,kesin kontrol için aramıştır eniştesini.

İlk siddet olayimiz en korktugum seyin bi erkekten dayak yemek oldugunu bildigi halde karsinda erkek varmis gbi yumrukla girismesi ne rezil e birsey :(
Evet arkadaslar 20 gun snr burnumun sisi inince aneliyat dedi doktor ama estetige giriyomus ve 4 milyar dediler nasil odiycem ne olucak bilmiyorum :((

Tesekkur ederim arkadaslar. Ama bende kadin olarak bu kadar agir bi olaydan snr isterdimki pisman olsunda enazindan biseyler icin cabalasin onu affedicegimden degil asla ama enazindan bana bukadarini borclu diye dusunuyorum
Boyle cekip gitmesi hastane isleriyle benim ugrasmam ve naptin noldu bile diye sormamasi cok canimi sikti 😞

Arkadaşım gece 4 de eve ruj lekesiyle gelen üstüne birde burnunu kıran adam aramadı diye boş yere üzülme.
Bu noktadan sonra özür dilese ne olacak.Sadece kafan karışaçak.

İlk siddet olayimiz en korktugum seyin bi erkekten dayak yemek oldugunu bildigi halde karsinda erkek varmis gbi yumrukla girismesi ne rezil e birsey :(
Evet arkadaslar 20 gun snr burnumun sisi inince aneliyat dedi doktor ama estetige giriyomus ve 4 milyar dediler nasil odiycem ne olucak bilmiyorum :((

Sen ödemeyeceksin o adama ödeteceksin parayı dava açarak.
Mutlaka bununla ilgili bilgisi olan arkadaşlarımız vardır kk da.
Yada avukata git ameliyat işini de sor manevi tazminat parası alabilirmiyim diye.

heyt erkekliğe bak be şerefsizlik yap, evi terlet şiddet uygula yaşananlar çok zor Allahım sabır versin
bir de şu ruj meselesini oldu bitti anlamadım bu gacılar napıyo adam yerine gömleği mi öpüyo

öncelikle konu sahibine geçmiş olsun,tez zamanda kurtulursunuz inşallah bu adamdan(sözde adam).

bende bunu merak etmişimdir,olayı ne bu gömlek ruj muhabbetinin.bide bu kadınlar hepmi kırmızı sürüyo yokmu pembe pastel renk kullanan...raconumu kırmızı??

Son düzenleme:
Sen ödemeyeceksin o adama ödeteceksin parayı dava açarak.
Mutlaka bununla ilgili bilgisi olan arkadaşlarımız vardır kk da.
Yada avukata git ameliyat işini de sor manevi tazminat parası alabilirmiyim diye.

Evet simdi is iyi bir avukat bulup sormam gereken herseyi sorup bu adami perisan etmek bu yaptiklarini birbir odetmek...

öncelikle konu sahibine geçmiş olsun,tez zamanda kurtulursunuz inşallah bu adamdan(sözde adam).

bende bunu merak etmişimdir,olayı ne bu gömlek ruj muhabbetinin.bide bu kadınlar hepmi kırmızı sürüyo yokmu pembe pastel renk kullanan...raconumu kırmızı??

Ben soyleyim size kizlar
Ruj soyle bulasiyor bu adamin boynunu opmeye dogru yeltenirken agzi yanlislikla gomlegine surtuluo ztn bizim gomlektede kirmizi leke gbi bisi vardi dudak izi gbi degildi
Ayrica pavyondaki orospulardan ne bekliyoruz kirmizi surup anca dikkat cekebiliyorlar 😡😡

Back
X