evilikten dönüyorum (aylrılıyorum

Ne kadar duygusuz bir ifade tarzı bu böyle. Belli ki zaten bir şey hissetmediğiniz biri nişanlınız.
Aranızda sevgi olsaydı mutlaka bahsederdiniz.

Ben de ayrılın diyorum, ama kira ya da borç harç için değil de içinizde sevgi hissetmediğiniz için.

BORÇ HARÇ İÇİNDE SAYGISIZ BİR AİLEYE GELİN OLMAK !
ZOR ZANAAT
VE AYRICA NEDEN ?
GENELDE BİZLER BU SORULARA
AMA BENİ ÇOKKK SEVİYOR FİLAN DİYE CEVAP VERİRİRZ
ÖYLE BİLE OLSA SEN SEVİYORMUSUN ?
O SIKINTILARA SIRF O SENİ SEVİYOR DİYEMİ KATLANACAKSIN!
NEDEN PEKİ ? BAŞKASININ SENİ SEVEMEYECEPĞİ BİR NOKSANINMI VAR
BAK ARKADAŞIM
BELKİ BİR SENE BELKİ İKİ SENE SIKARSIN DİŞİNİ SAYGISIZLIK YOKSULLUK ...
SONRA tek yapabildiğin adını DUL A ÇIKARMA OLUR
AYRIL EN DOĞRUSU BU ŞÜPHE İNSANIN İÇİNİ KEMİRİR MUTSUZLUK ENDİŞEN VARSA
BAŞLAMA BIRAK YARIM KALSIN

bu nasıl bi cevap Allah aşkına nasıl bir tabirdir, nasıl bir küçümsemektir bu.
Sormadan söyleyeyim bende boşandım ama, sizin gibi hemcinslerim varken millet daha çok "Dul" der bize!!

Ayrılmanız sizin hakkınızda en hayırlısı olacak.
Çünkü nişanlınızı sevmiyorsunuz.
Sevseydiniz böyle düşünmezdiniz.
Ailesi size ev vermek zorunda değil.
Nişanlınız da sorumsuz sanırım.
Durumlar böyle iken ayrılmanız onun için de sizin için de en hayırlısı.

Bana konunun özü ev meselesiymiş gibi geldi. Gerçi yazılanları tam olarak anladım desem yalan olur ama neyse...

Aile önceden vaadde bulunmadıysa ev vermek zorunda değil, bu bir. Evi vermek istese de veremiyor olabilir, bu iki. Evi verebilecek durumda olsa bile oğlunun kirada oturmasını bir sebepten daha doğru buluyor olabilir, bu üç. Nişanlının kardeşleri varsa evi tek çocuğuna vermek sıkıntı yaratacak olabilir, bu da dört. Önce sebebini bilmek lazım ki neye yoracağımızı bilelim.

Benim ailemin de evi var ama oradan gelen kirayla kredi ödeniyor. Ha o eve gidip yerleşmişim, ha "benim kiramı siz ödeyin" demişim, iki aynı kapıya çıkıyor. Şimdi benim nişanlım "vay evleri var, vermiyorlar" dese haklı olur mu? Bence olmaz.

Back
X