evim çok kotu temizlik yapmak içimden gelmiyor

ben yapı işlerinden anlamam ama eminim tavsiyelerini esirgemezler.
benim sana tavsiyem şu yönden olacak; her yeri bir anda yapmak yerine misafirlerinin göreceği yerleri yapmaktan başlaman.
yani ilk önce oturma odanı düzenlemeye bak.ardından banyo, mutfak ve diğer yerler.
ayrıca çok eşya değil önemli olan az eşyayla çok iş.
evini dağınıklığına neden olan eşyalar gerektiğinden fazlaysa bazılarını gözden çıkarmanı öneririm.

fazla bir eşyam yok canım,bu ev yapılmadan getırmıştı eşim eşyaları gümüşlük falan kırıldı attık.koltuk takımı, çocuk odası takımı ve kırık dokuk yatak odam var ev yapılınca onu atıp yenısını almayı planlıyom.ahh şu ev bir bitse..

benim sana tavsiyem şu yönden olacak; her yeri bir anda yapmak yerine misafirlerinin göreceği yerleri yapmaktan başlaman.
yani ilk önce oturma odanı düzenlemeye bak.ardından banyo, mutfak ve diğer yerler.

haklısın canım bı ara öyle yapmıştık.ama ben şuan inşaattan çok yoruldum ve bıze hıç para kalmıyo artık..
eşimin babasının memlekette evi yandı ve amalıyat oldu 6ay içinde kayınpederım çocuklarının desteğiyle
sıfır herşeyı tam bi ev yaptı ve her ay ona para gonderıyo eşim bizede acele etmeyın dıyolar..
ve bende boğuldum aslında artık bi çare arıyorum temizlik yapmak bıle içimden gelmiyo artık.
değişiklık istiyorum, masrafsız evimi bıraz düzeltmek istiyorum ama mumkun değil galıba herşey paraya bakıyo
ne istediğimi ve nasıl olmasını bende bilemıyorum aslında..

bende arkadaş gibi yapışkanlı muşamba (slinebilenleri var) onları kullanıyorum kesinlikle çok temiz ak pak bir mekan elde ediyorsunuz ucuznun rulosu 1 tl.
Bunun dışında birde fayans arası çizme kalemleri çıktı çok temiz gösteriyor ama uygulayacağınız alanı ii ce detarjanlatyım durulayın sonra uygulayın aslında mekanın fotoğrafını eklersen burdaki herkesten süper fikirler çıkıyor

o ders kalemlerını ben cok merak edıyorum banyodakı fayansta sıyahlık olusmus surmek ıstıyorum ama esım ıyı degıl onlar demıstı:44:
konu sahıbesı arkadasım anladıgım kadarıyla ev sızın evınız,eger bole ıse bıraz daha sabret,bız suan kıracıyız ve asla ev sahıbı olamıcakmısız gıbı gelıyo bana:31:bır arkadasımda senın durumundaydı 5,6 senenın sonunda evlerı tamamlandı hemde cok guzel oldu,bende ona hep gec olsun guc olmasın derdım.10sene sonra bıle olsa kendımıze ait bır evın olacagı dusuncesı benı cok mutlu ederdı:6:ALLAH kalbıne gonlune gore versın ınsallah canım,ev kendınızınse hıc sıkıntı etme yavas yavas yaparsınız

Back
X