Evim sürekli pis tozlu gibi hissediyorum

inciliboncuklu

Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2018
114
43
13
34
Günaydın bayanlar. 38+2 hamileyim. Normalde çalışıyorum ama şuan doğum iznindeyim. Benim derdim evimi her zaman tozlu gibi hissetmem. Bu durum hamilelikten önce de böyleydi şuanda da böyle. Mesela temizlik yapıyorum ertesi gün ev sanki toz içinde kalmış gibi geliyor. Başkalarının evine gittiğimde onların evi temiz benim evim tozlu gibi geliyor. Evin içinde otururken toz kokusu alıyorum eşime soruyorum o kokmuyor diyor. Normalde yerleri elimle diliyorum ama şu son iki aydır karnımdan eğilemediğim için viledayla siliyorum içim hiç rahat etmiyor. Birde şimdi doğum zamanı ev kalabalık olacak annemler kayınvalidemler filan onlar da gelince daha da pis hissedeceğim. Bu arada normalde eşim de bende gündüz işteyiz evi haftada bir kere süpürüp siliyordum. Çocuk olunca artar ama iki kişiyken acaba haftada bir çok az mı?

Hamilelikten önce de böyleydi demişsiniz ozaman durum biraz sıkıntılı sizde takıntı haline gelmiş bu durum. Ben hamile olunca evdeki bazı şeylerden tiksinme geldi mesela yıkanmış bardağı tekrar yıkayıp öyle su içiyorum. Hamilelikten sonra geçer diyorlar bakalım
Haftada 1 süpürmek az geliyor bana illa toz oluyor çünkü.

Sanırım kıyafetler perdeler çarşaflar yastıklar yorganlar halılar hep toz yapıyor. Bizim yatak odası ertesi gün yine tozla kaplanırken diğer odalar bir hafta da anca o hale geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…