- 4 Aralık 2012
- 1.954
- 286
- 173
- 38
- Konu Sahibi nilkon4246
-
eşim ögretmen canım belli bi maaş var yani tamam giderimizde çok biraz sıkıntı çekecez ama ben artık dayanamıyorum bu mutfak işine misafir geliyo tabak hazırlamakta zorlanıyorum byulaşık desen ayrı bi işkence ve terasa bakan kısımda birsürü inşaat başladı ve ben tesettürlüyüm ve mutfagım olan kısma etek eşarp kapanmadan rahat çıkamıyorum napcamı bilemedim hergün tartışıyoruzSdece teras katta zor arkadaşım herkes ister geniş ferah bir ev olsun ama durumunuz el vermiyorsa eşini çok sık boğaz etme derim .
eşim ögretmen canım belli bi maaş var yani tamam giderimizde çok biraz sıkıntı çekecez ama ben artık dayanamıyorum bu mutfak işine misafir geliyo tabak hazırlamakta zorlanıyorum byulaşık desen ayrı bi işkence ve terasa bakan kısımda birsürü inşaat başladı ve ben tesettürlüyüm ve mutfagım olan kısma etek eşarp kapanmadan rahat çıkamıyorum napcamı bilemedim hergün tartışıyoruz
o en geç diğer seneye diyor ama bilmiyorum o zaman ne olurZormuş cidden ama bu yüzden kavga etmek bir şey kazandırmaz ki size tatlı dille konuşun ilişkinizi yıpratmayın .
Başka eve geçene kadar para biriktirseniz bu zamanı öyle değerlendirseniz ileride de sıkıntı çekmezseniz tek maaşla ev geçimi zor .
kira kendi evimiz değilKendi eviniz mi kira mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?