evim ve eşim :( çıldırmak üzereyim

nilkon4246

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2012
1.954
286
173
38
konuyu açıp açmama konusunda kararsız kaldım ama içim çok huzursuz
kızlar benim evim teras kat 2 oda, tuvalet banyo birleşik mutfağım derseniz ara holün sonuna yapılmış 2 metrekarelik bir tezgah o kadar .ve sadece çamaşır makinam var tezgah altında ocagım fırınım vs herşey pimapen pencere ile kapatılmış terasta. tabi fazla eşyalarda yine aynı yerde daha çeyizimi bile çıkaramadım kutulardan ben 1 yıldır bu evdeyim ve bu aralar eşime evden çıkalım dedim o çıkmak istemiyor bi haftadır kavgaylada olsa iyiliklede olsa ikna edemedim kafayı yemek üzereyim ev aşırı derecede ruhumu sıkıyor mutsuzum sizce benmi abartıyorum bu durumu yoksa eşimmi ve onu nasıl ikna ederim bilemiyorum
yardımlarınız ve fikirleriniz için şimdiden teşekür ederim

Son düzenleme:
Sdece teras katta zor arkadaşım herkes ister geniş ferah bir ev olsun ama durumunuz el vermiyorsa eşini çok sık boğaz etme derim .

Sdece teras katta zor arkadaşım herkes ister geniş ferah bir ev olsun ama durumunuz el vermiyorsa eşini çok sık boğaz etme derim .
eşim ögretmen canım belli bi maaş var yani tamam giderimizde çok biraz sıkıntı çekecez ama ben artık dayanamıyorum bu mutfak işine misafir geliyo tabak hazırlamakta zorlanıyorum byulaşık desen ayrı bi işkence ve terasa bakan kısımda birsürü inşaat başladı ve ben tesettürlüyüm ve mutfagım olan kısma etek eşarp kapanmadan rahat çıkamıyorum napcamı bilemedim hergün tartışıyoruz

Zormuş cidden ama bu yüzden kavga etmek bir şey kazandırmaz ki size tatlı dille konuşun ilişkinizi yıpratmayın .
Başka eve geçene kadar para biriktirseniz bu zamanı öyle değerlendirseniz ileride de sıkıntı çekmezseniz tek maaşla ev geçimi zor .

o en geç diğer seneye diyor ama bilmiyorum o zaman ne olur bugün bide annem konuştu derken işler iyice bozuldu konuşmuyor benimle zaten

Kendi eviniz mi kira mı?
kira kendi evimiz değil

küçük değişiklikler yapıp sevmeye çalışsan resimleri at buraya burdaki akadaşlar güzel önerilerde bulunur belki.eşini sıkma kendinde sıkılma kavga ile çözemezsiniz ben de evimden memnun değildim 3 sene oturdum sıktım dişimi önceleri eşim yanaşmıyordu(ev kendimizin) ben gidelim demedim ama inceden inceye evi kötüledim hep komşularda iyi değildi zaten daha yeni taşınıcaz kavga etme anneni de karıştırma bu iişlere bence

kavga etmeye küsmeye değmez böyle bir konu için bence de. Oturun konuşun, kira ise daha kolay ev değiştirmek. Ama eşiniz de en geç seneye demiş zaten. Bu devirde bir taşınma ekstra 1000tl demek. O da haklı olabilir. Neden taşınmak istemediğini sordunuz mu?

küçük evler gerçekten ınsanın ruhunu daraltıyor usutune basıyor resmen.. haklısınn ....

Arkadasim durumunuzda yoksa az daha sıkın dişinizi.
Bende seninle aynı durumdayım suan.evim 3+1 büyükte.
Fakat 2 odasi güneş görmüyor ve balkonum yok.mutfagim cok ufak, dolaplarda kocaman olunca insanın hiç giresi gelmiyor.kilerim var ama orda da ceyizim duruyor.
Hic birini açmadım.zaten bu eve ilk tasinirken kiraciydik ve o yuzden esyalarimi az ve ucuz olanlardan sectim.kendi evim oldugunda istedigim gibi doserim diye.
Daha sonra nasip oldu biz bu evi aldik ticariamacli.tayinimiz cikana kadar buradayiz sonra nasip olurda daha iyi bir ev alirsak hayallerimi o zaman gerceklestirecegim.suan cocugumda olmadigi icin pekala idare ediyorum.
Hayatta imkanlarimiz dogrultusunda hareket ederiz, her istedigimiz her zaman olmaz.
Sabrederek elde ettiklerimizse en kıymetli ve sevindirici olanlardır.
O yüzden esinide cok sıkmadan sabretmeni öneririm.

dün önce bi süre konuşmadı sonra tekrar konuştuk anneme kızmamış o da seni düşünüyor haksız değil dedi bu yıl kpss için dersaneye kaydettirdi beni gecen yılda ben hazırlanayım diye her türlü fedakarlıgı yaptı bide bu ay araba alacak o nedenle karşı çıkıyordu şuan evim 250+50 aidat yeni bi ev 350 kira ve şimdikinin 2 katı yakıt ve tek ögretmen maaşı
sonuç olarak maddi duruma uygun bi ev bulursak çıkacagız yoksa seneye kalacak
evimin resimlerini atarım en kısa zamanda
yorum yapan herkese çok teşekür ederim

Kesinlikle haklisin,biz kadinlar erkeklerden daha cok onem veriyoruz eve duzene,onun anlamamasi normal.
Evde en cok ben vakit geciriyorum ve ruhum daraliyor de iyilikle ikna etmeye calis.maddi durum yuzunden tasinmak istemiyorsa bisey diyemicem tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…