evim

boleynkizi

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2011
332
243
333
daha önce salonu, yataklarımız konusunda da yatak odamı paylasmıştım, şimdi de toparlamak istedim. Evimi beğenilerinize sunuyorum :KK49::KK49:
IMG-20141216-WA0003.webp
IMG-20141216-WA0004.webp
IMG-20141216-WA0005.webp
IMG-20141216-WA0007.webp
IMG-20141216-WA0008.webp
IMG-20141216-WA0006.webp

ev kendi evimiz değil canım mutfak dolapları ve banyo için değiştirme şansım yoktu :) iyi dileklerin için teşekkür ederim

salondaki tül biraz boğmuş odayı sanki.. birde mutfak dolaplarının kapakları hoş durmuyo..onun dışındaki yerler hoş olmuş. en önemli şey huzurla otur canım...

selam boleynkızı:) kendi evin olmadığı çok belli zaten. eşyalarla evin demirbaşlarının ayrı zevklere ait olduğu apaçık ortada çünkü. mutfak konusunda aysimaya katılıyorum ben de. ortaya karışık olmuş tam manasıyla. dolaplar, tezgah, fayans hepsi ayrı telden... neyse canım, sana ait olanlar çok sade ve çok şık, çok beğendim. bizimlasın:KK30:. mutlu günlerde kullanın inşallah.

selam boleynkızı:) kendi evin olmadığı çok belli zaten. eşyalarla evin demirbaşlarının ayrı zevklere ait olduğu apaçık ortada çünkü. mutfak konusunda aysimaya katılıyorum ben de. ortaya karışık olmuş tam manasıyla. dolaplar, tezgah, fayans hepsi ayrı telden... neyse canım, sana ait olanlar çok sade ve çok şık, çok beğendim. bizimlasın:KK30:. mutlu günlerde kullanın inşallah.

selam honderikocum :) yorumun için çok ama çok teşekkür ederim :) gülümseyerek okudum. İyi dileklerin için ayrı teşekkür ediyorum, amin inş. hepimizin evinde huzur, mutluluk hep olsun :) ev konusunda sonuna kadar katılıyorum. Yaşadığımız şehirde,tayin döneminde bu dandik evi zar zor bulabildik. 6 ay sonra kendi evimize geçince umuyorum daha iyi olur :D

Salona bayıldım sapsade gerekli olanlar dışında hiçbisey yok tam benlik.huzurla oturun .inşallah kendi evinizide görürüz

Çok ama çok teşekkür ederim canım :) zevklerimizin uymasına çok sevindim :) taşınır taşınmaz, yerleşir yerleşmez ilk isim foto koymak olacak :)

eviniz çok güzel sade huzurlu..
bi tek orta sehpaya takıldım.
o sehpaa çooook toz tutuyodur eminim :KK48:
benim tv sehpam da siyah olduğu için biliyorum.
sehpanın tozunu alıyorum.arkamı bi dönüyorum aldığım tozlar yerine konuyor sanki :KK48:

Az ve öz gerekli eşya çok sade tam benlik bende kalabalık sevmem yalnız orta sehpa gereksiz gibi olmuş. Onun dışında beğendim mutfak dolapları göz yoruyor ama oda nazar boncuk olsun

Az ve öz gerekli eşya çok sade tam benlik bende kalabalık sevmem yalnız orta sehpa gereksiz gibi olmuş. Onun dışında beğendim mutfak dolapları göz yoruyor ama oda nazar boncuk olsun

canım çok teşekkür ederim begenin için :) mutfak dolapları dediğim gibi kendi evim olmadığı için yapabileceğim pek birşey yoktu :(
orta sehpa ise hediye geldi.. ben sadece model beğendim :) herşeye bir bahanem de var yalnız :KK49::KK49::KK49::rolleyes::rolleyes:

eviniz çok güzel sade huzurlu..
bi tek orta sehpaya takıldım.
o sehpaa çooook toz tutuyodur eminim :KK48:
benim tv sehpam da siyah olduğu için biliyorum.
sehpanın tozunu alıyorum.arkamı bi dönüyorum aldığım tozlar yerine konuyor sanki :KK48:

Çok teşekkür ederim canım :KK68::KK68: orta sehpa bazen cidden bana da işkence..
üzerinde anında parmak izi, toz , leke filan belli oluyor :KK53: çareyi temizlik gunlerinde silmekte buldum canım :KK48::KK48:

Çok güzel maşallah , çok beğendim . Gereksiz eşya kalabalığı yok .
Güzel günlerde , mutlulukla , aşkla , sağlıkla oturmak nasip olsun .
Tek önerim mutfak halısını ve masa örtüsünü biraz eskittikten sonra daha sade modellerle değişebilirsin .

Çok güzel maşallah , çok beğendim . Gereksiz eşya kalabalığı yok .
Güzel günlerde , mutlulukla , aşkla , sağlıkla oturmak nasip olsun .
Tek önerim mutfak halısını ve masa örtüsünü biraz eskittikten sonra daha sade modellerle değişebilirsin .

Beğenmene çok sevindim :KK73::KK73:
mutfak halısı aslında bu değildi ama burda çaldırdim haliyi :) sonra dandik birsey aldık canım
örtuyude attım gitti şimdi sadece amerikan servisi duruyor üzerinde :)

Beğenmene çok sevindim :KK73::KK73:
mutfak halısı aslında bu değildi ama burda çaldırdim haliyi :) sonra dandik birsey aldık canım
örtuyude attım gitti şimdi sadece amerikan servisi duruyor üzerinde :)

Eminim daha şık olmuştur . Güle güle oturun .

Back
X