• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evimde bulduğum garip şey

TugceSTO

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
6
Merhaba arkadaşlar. Zorlu bir hamilelik sürecinden sonra doğum yapıp 8 aylık bebeğimi büyütüyorum. Eşimle aramız acayip kötü. Bugün çamaşır makinesinin içinden söyle bir şey buldum. Ne olabilir sizce. Yardımlarınızı bekliyorum.

Eklentiler

• 1000150465.webp
    1000150465.webp
    44,7 KB · Görüntüleme: 207
  • 1000150459.webp
    1000150459.webp
    16,7 KB · Görüntüleme: 216
Merhaba arkadaşlar. Zorlu bir hamilelik sürecinden sonra doğum yapıp 8 aylık bebeğimi büyütüyorum. Eşimle aramız acayip kötü. Bugün çamaşır makinesinin içinden söyle bir şey buldum. Ne olabilir sizce. Yardımlarınızı bekliyorum.
Cepte kalmış bir şey olabilir mi?

Bu konular yasak ama valla büyü müyü olur gibi geldi bana çörek otu mu o?

Diyelim ki büyü
Yaptıran kişi baya aptalmış borudan geçebilecek ebatta olan bir şeyi çamaşır makinesinin içine koyacak kadar

Çörek otu değil mi o?

Poşette kalmış çörek otu. Çörek otu kötü amaçlı yapılan bir şeyde kullanılmaz.

poğaça poşetine benzemiyor o ufak bir poset, çörekotları da düşmesin diye düğüm yerine getirilmiş. Muhtemelen biri okunmuş (iyi niyetli dua ile) çörek otu diye vermiştir eşinize o da cebine koymuştur.

Bana cepte unutulan çöp gibi gelmedi hiç.
Çamaşır makinesinin neresinden çıktı tam olarak ?

poğaça poşetine benzemiyor o ufak bir poset, çörekotları da düşmesin diye düğüm yerine getirilmiş. Muhtemelen biri okunmuş (iyi niyetli dua ile) çörek otu diye vermiştir eşinize o da cebine koymuştur.
Olabilir anlayamadım eşimde bilmiyormuş. Çamaşır makinesinde bebeğimin kıyafetlerini yıkadım asmak için alırken makinenin içinde buldum.

Konun yanlış yerde, her neyse, boşver takılma, taktikca kafanda büyütür huzursuz olursun

41 çörekotuna dua okuyup korunmak için taşındığını biliyorum ben. Çörekotu için peygamber efendimizin bi hadisi de var sanırım emin değilim ama yanlışım varsa düzeltin; ölümden başka her derde deva diye.
Çörekotundan büyü olacağını sanmıyorum ben.

Back
X