Merhaba arkadaşlar. Zorlu bir hamilelik sürecinden sonra doğum yapıp 8 aylık bebeğimi büyütüyorum. Eşimle aramız acayip kötü. Bugün çamaşır makinesinin içinden söyle bir şey buldum. Ne olabilir sizce. Yardımlarınızı bekliyorum.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cepte kalmış bir şey olabilir mi?Merhaba arkadaşlar. Zorlu bir hamilelik sürecinden sonra doğum yapıp 8 aylık bebeğimi büyütüyorum. Eşimle aramız acayip kötü. Bugün çamaşır makinesinin içinden söyle bir şey buldum. Ne olabilir sizce. Yardımlarınızı bekliyorum.
Muhtemelen.Acaba eşiniz dışarda poğaça börek yedi de çöp bulamayıp öylesine cebine mi attı poşeti ?
MantıklıAcaba eşiniz dışarda poğaça börek yedi de çöp bulamayıp öylesine cebine mi attı poşeti ?
Bana cepte unutulan çöp gibi gelmedi hiç.Merhaba arkadaşlar. Zorlu bir hamilelik sürecinden sonra doğum yapıp 8 aylık bebeğimi büyütüyorum. Eşimle aramız acayip kötü. Bugün çamaşır makinesinin içinden söyle bir şey buldum. Ne olabilir sizce. Yardımlarınızı bekliyorum.
Olabilir anlayamadım eşimde bilmiyormuş. Çamaşır makinesinde bebeğimin kıyafetlerini yıkadım asmak için alırken makinenin içinde buldum.poğaça poşetine benzemiyor o ufak bir poset, çörekotları da düşmesin diye düğüm yerine getirilmiş. Muhtemelen biri okunmuş (iyi niyetli dua ile) çörek otu diye vermiştir eşinize o da cebine koymuştur.
Makinede bebeğimin kıyafetlerini yıkamıştım. Asmak için alırken makinenin içinden çıktıBana cepte unutulan çöp gibi gelmedi hiç.
Çamaşır makinesinin neresinden çıktı tam olarak ?
Yok bebeğimin kıyafetlerini yıkadım makineden asmak için alırken buldumCepte kalmış bir şey olabilir mi?
İnşallah ya korktum görüncePoşette kalmış çörek otu. Çörek otu kötü amaçlı yapılan bir şeyde kullanılmaz.
Yok değil bebeğimin kıyafetinden çıktıCepte kalmış bir şey olabilir mi?
41 çörekotuna dua okuyup korunmak için taşındığını biliyorum ben. Çörekotu için peygamber efendimizin bi hadisi de var sanırım emin değilim ama yanlışım varsa düzeltin; ölümden başka her derde deva diye.Merhaba arkadaşlar. Zorlu bir hamilelik sürecinden sonra doğum yapıp 8 aylık bebeğimi büyütüyorum. Eşimle aramız acayip kötü. Bugün çamaşır makinesinin içinden söyle bir şey buldum. Ne olabilir sizce. Yardımlarınızı bekliyorum.