Evimdeki böcekler ?

Laavinia

Üye
Kayıtlı Üye
10 Ocak 2025
299
93
13
IMG_5338.webp
Kızlar resim ekliyorum yardımcı olur musunuz adını bilmediğim tahtakurusu böceğine benzer evimin heryerinde bunlardan var adı nedir sizce başınza böyle bırsey geldi mi veya ne iyi gelir yardımcı olur musunuz ? Şimdiden teşekkürler

Eki Görüntüle 3610710 Kızlar resim ekliyorum yardımcı olur musunuz adını bilmediğim tahtakurusu böceğine benzer evimin heryerinde bunlardan var adı nedir sizce başınza böyle bırsey geldi mi veya ne iyi gelir yardımcı olur musunuz ? Şimdiden teşekkürler
Bakliyatlarınızı kontrol edin bakliyatlardan çıkıp dağılıyor genelde bunlar ve kolay kolay bitmiyor kaynağı bulup attıktan sonra her yeri sirkeli suyla silin

Eki Görüntüle 3610710 Kızlar resim ekliyorum yardımcı olur musunuz adını bilmediğim tahtakurusu böceğine benzer evimin heryerinde bunlardan var adı nedir sizce başınza böyle bırsey geldi mi veya ne iyi gelir yardımcı olur musunuz ? Şimdiden teşekkürler
Aynı böcekten benim evde de bir yıldır var. Baharatlarını ve bakliyatlarını kontrol et. Nane, pul biber, bulgur, tarhana, un, …. Hepsinde olabiliyor. Ben geçen yaz tüm baharatlarımı çöpe atmak zorunda kaldım. Kurtuldum sandım bir kaç ay sonra yine ortaya çıktılar. Artık uğraşmaktan bıktım. Tek tesellim taşınıyor olmam. Hiç bir gıda ürününü götürmeyeceğim bu böcekler yüzünden. Allah belalarını versin gerçekten 🤣 hayattan soğudum bunlar yüzünden

Aynı böcekten benim evde de bir yıldır var. Baharatlarını ve bakliyatlarını kontrol et. Nane, pul biber, bulgur, tarhana, un, …. Hepsinde olabiliyor. Ben geçen yaz tüm baharatlarımı çöpe atmak zorunda kaldım. Kurtuldum sandım bir kaç ay sonra yine ortaya çıktılar. Artık uğraşmaktan bıktım. Tek tesellim taşınıyor olmam. Hiç bir gıda ürününü götürmeyeceğim bu böcekler yüzünden. Allah belalarını versin gerçekten 🤣 hayattan soğudum bunlar yüzünden
Aşkım bende evi bugün ılacladım bır baktım hepsı dökülmüş meydana ölmüşler umarım biedsha gelmez baharatlarımı vs kontrol ettım hıcbır sorun yoktu sanırım dışarıdan geliyorlar

Bende de vardı uçuyor bunlar susama benziyor. Uçarken görmesem susam der geçerdim 😂 geçen sene çok uğraştım nereden geliyor bunlar diye meğer buzdolabı üzerinde bir paket kinoa gibi bişey unutmuşum oradan geliyorlarmış. Sorunun kaynağını bulmadan kurtulamazsın

Bunlar ekmek böceği. Fileden aldığım kese kağıdı içinde satılan ekmeklerden çıkmıştı ve o günden beri tamamen kurtulamadım ben de.

Hala gitmediler mi ben ilaçlama yaptım hala varlar
Çok azlar ben de, ayda bir iki defa erzak dolabımda görüyorum. Rahatsız etmiyor yani. Belirli bir arı türü var bu böcekleri yiyen. Yurtdışında bu tür durumlarda onlardan temin ediliyor. Bir araştırın isterseniz.

Back
X