Evimden soğudum

ladyLynn

sunset boulevard
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2013
919
211
33
Merhaba bayanlar evimin kirası şartlarda en uygun ev ama artık dayanamıyorum negatif yönleri okadar çokki... Bir kere en alt kat olduğu için rutubet sorunum var balkonu yok çamaşırlarım kışın 3 gün kurumaz kuruyunca bile ıslak nem kokar. Deprem korkum var evim 3 katlı iki yanına 10 ar katlı zebani diktiler uyku uyuyamıyorum...dikilen binalardan sonra ev karardı ışık almıyor gündüz bile ışık açıyoruz evime sığamıyorum içinde durmak istemiyorum halbuki evlenelei 1buçul yıl oldu evde durmamak için tatili bile uzattım...evimi sevmıyorum mutsuzum ...taşınmak yeni bir ev bulmak o kadar zorki kiralar almış başını sizlere sorum hangi aylarda kira fiytları düşer isranbul şartlarında birde taşınılırken nelere dikkat edilmesi gerekir deneyimli bayanlardan yardım bekliyorum

kışın karda kışta kıyametde fıyatlar bı nebze duser
ama cok da farketmez fıyatlar
evınızı sevmemekte haklısınız
aydınlık ferah ev huzur verır
ınsallah gonlunuze gore eve cıkarsınız

Çok
kışın karda kışta kıyametde fıyatlar bı nebze duser
ama cok da farketmez fıyatlar
evınızı sevmemekte haklısınız
aydınlık ferah ev huzur verır
ınsallah gonlunuze gore eve cıkarsınız
saol güzel duaların için amin inşallahhh

Al bendende o kadar. Evim kira. Yeri cok guzel. Bundan onceki evlerim daha beterdi. Çamaşır durumu daha da vahimdi. Hala asacak yerim yok. Kurutmali camasir makinesi aldim. Giris katta oturuyorum. İkinci yada ucuncu katta balkonlu bir ev alicam seneye. Ve inşallah kurtulucam.

Kışın ev bulmak zor bilesin. Hele hele istanbulda ucuz ev yok. Olsaydı tutardim ;) ev sahipleri yali veriyor sanirsin. Bu emlak sistemi felaket birsey

Bende kendi evimde oturuyorum ama evimi beğenmiyorum küçük ve basık. Insanın kendi evi olunca Taşınma dahada zor oluyor. Siz kiradasınız nerde makbul olan varsa orada yaşayabilirsiniz. Emlakçı gezmektense ele dosta Söyleseniz tanıdık aracılığı ile uygun bulabilirsiniz. Bu zamanda Güvenilir kiracı bulmakta zor.

Merhaba bayanlar evimin kirası şartlarda en uygun ev ama artık dayanamıyorum negatif yönleri okadar çokki... Bir kere en alt kat olduğu için rutubet sorunum var balkonu yok çamaşırlarım kışın 3 gün kurumaz kuruyunca bile ıslak nem kokar. Deprem korkum var evim 3 katlı iki yanına 10 ar katlı zebani diktiler uyku uyuyamıyorum...dikilen binalardan sonra ev karardı ışık almıyor gündüz bile ışık açıyoruz evime sığamıyorum içinde durmak istemiyorum halbuki evlenelei 1buçul yıl oldu evde durmamak için tatili bile uzattım...evimi sevmıyorum mutsuzum ...taşınmak yeni bir ev bulmak o kadar zorki kiralar almış başını sizlere sorum hangi aylarda kira fiytları düşer isranbul şartlarında birde taşınılırken nelere dikkat edilmesi gerekir deneyimli bayanlardan yardım bekliyorum
bunları ben mı yazdım dıye dusundum bır an..ben bu dedıgını 4 yıldır cekıyorum ve maalesef bu ev esımın mülkü...satılmıyorda..
anlattıklarını o kadar ıyı anlıyorum kı..bunu yasayan bılır yasamayan kısılerden bır suru sınır bozucu sey duyuyorum aman evın var ne ıstıosun vs vs gıbı..Tek duam 4 yıldır su evın satılması ama olmuyor
Kısın daha uygun kıralar nıspeten..anneme tutuyoruz her yıl baska bır semtte oturuyor fakat bu aralar olmayacak evlere yuksek kıralar ıstıyorlar.her turlu cok zor anlayacagın bu donem

Back
X