- Konu Sahibi ballikaymak
Neden bilmiyorum bir turlu evim icime sinmiyor. Uc yillik evliyim iki yasinda bir kuzum var. Hemen konuya geleyim. Her gun temizlik yapiyorum hemde kose bucak ama bir turlu mis gibi temiz gelmiyor. Sanki her dakka kirli heran pis. Komsuma falan gidiyorum imreniyorum her yer duzenli temiz ama benim evim bana oyle gelmiyor. Evimiz dizilirken ben hic gormedim esyalarimizi esim secti aldi. Kendi evimize gecerken yatak odasi takimi aldik onu bile sirf fiyati ucuz diye aldiik begenmemistim hic. Cok fazla esyam var bir turlu duzenede oturmuyor. Bir de simdi benim ufaklikda cok dagitiyor batiriyor . Deli oluyorum neden benim evimde duzenli olmuyor diye. Aslinda cok da temizimdir ama icime sinmiyor iste. Kafayi yiyecem inanin. Hergun hayal kuruyorum az esyam olsa evim yapilsa tertemiz olsa diye ama iste hayal sadece. Su an yapma yada yenileme gibi bir imkanda yok borc oduyoruz hala . Lutfen beni biraz rahatlatin bu olay bende hastalik olacak diye korkuyorum cunki cok takiyorum. Kimine gore dert degil belki ama bana gore dert cunki her dakka is yapmaktan evimde oturamiyorum bile. Uzun oldu ama okuyan ve yorum yapan herkeze simdiden tesekkur ederim