- 28 Mayıs 2025
- 71
- 144
- 8
- Konu Sahibi BilemedimZehra
-
Tam olarak nerdesiniz bilmiyorum ama 2 yıl güneydoğu da bir yerde yaşadık. Yılda iki kere bir hafta uçak küçük böcekler basıyordu evi. Camlar kapalı olsa da bir şekilde giriyorlardı. Çamaşır sepetinden bile çıkıyordu. Benim için çok zor geçiyordu. Öyle bir şey olabilir sizin de. Bir de çok canlı da kalmiyorlardi. Bir iki gece falan yaşıyorlardı. İlaç sıkıyordum. Bir hafta sonra kendigilinden bitiyorddu. sizin de öyle bir şey olabilirHerkese merhaba.Arkadaşlar ben bir doğu ilinde zorunlu hizmetteyim.En az iki yıl burada kalmak zorundayım ama daha üçüncü ayımda çok büyük bir sorun ortaya çıktı.Arkadaşlar benim evimi bildiğiniz böcek bastı.Küçük,ötmeyen, kanatlı böcekler.Sineklikleri kapatmadan cam açmam kesinlikle,sadece yattığım odadaki sineklik tam kapanmıyor ama salonun sinekliğine de bir sürü böcek yapışmış oluyor.Evin içinde siyah bir masam var.Nedense onu çok seviyorlar ve o masanın üstünden sürekli böcek siler oldum.Midem bulanmaya başladı artık.Daha önce karınca sorunu vardı ama o temizlik yaptıkça halloldu.O bitti derken şimdi de bu çıktı.Apartmanın hemen yanında tarım yapılan küçük yeşil bir alan ve tavuklar,horozlar falan var.(ben ikinci kattayım) Ondan mı kaynaklanıyor,nasıl kurtulabilirim?
Hangi ilacı kullandığınızı hatırlıyor musunuz?Tam olarak nerdesiniz bilmiyorum ama 2 yıl güneydoğu da bir yerde yaşadık. Yılda iki kere bir hafta uçak küçük böcekler basıyordu evi. Camlar kapalı olsa da bir şekilde giriyorlardı. Çamaşır sepetinden bile çıkıyordu. Benim için çok zor geçiyordu. Öyle bir şey olabilir sizin de. Bir de çok canlı da kalmiyorlardi. Bir iki gece falan yaşıyorlardı. İlaç sıkıyordum. Bir hafta sonra kendigilinden bitiyorddu. sizin de öyle bir şey olabilir
Sinek , böcek ilacı kullanıyordumHangi ilacı kullandığınızı hatırlıyor musunuz?
Yok benim arkadaşlar daha siyah ve kanatlıŞöyle bir arkadas mi? Cok minigi ama.Eki Görüntüle 3610746
Ben bu ilacı her sene Mayıs ayında tüm eve sıkıyorum, neredeyse bir sene canlı böcek görmüyorum. Yine bu siteden birinin önerisiyle almıştım. Boş bir sprey şişesine bir ml ilaç bir litre su ile sulandırıp kullanabilirsiniz.Herkese merhaba.Arkadaşlar ben bir doğu ilinde zorunlu hizmetteyim.En az iki yıl burada kalmak zorundayım ama daha üçüncü ayımda çok büyük bir sorun ortaya çıktı.Arkadaşlar benim evimi bildiğiniz böcek bastı.Küçük,ötmeyen, kanatlı böcekler.Sineklikleri kapatmadan cam açmam kesinlikle,sadece yattığım odadaki sineklik tam kapanmıyor ama salonun sinekliğine de bir sürü böcek yapışmış oluyor.Evin içinde siyah bir masam var.Nedense onu çok seviyorlar ve o masanın üstünden sürekli böcek siler oldum.Midem bulanmaya başladı artık.Daha önce karınca sorunu vardı ama o temizlik yaptıkça halloldu.O bitti derken şimdi de bu çıktı.Apartmanın hemen yanında tarım yapılan küçük yeşil bir alan ve tavuklar,horozlar falan var.(ben ikinci kattayım) Ondan mı kaynaklanıyor,nasıl kurtulabilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?