Evime giren dusman

Ay bu fatma içimi şişirdi
Yapacağın şey öne annene anne sen haklıydın ben Fatma'yı çok yanlış tanımışım iyi kadın koşturuyor o kadar tarzı bi şekilde inandırman sonra Fatma'ya yalnızken ağzına geleni sayman yetti bere sanki kendi gelin oluyor
Valla güvenilmez nişan günü de kadınlara seni çekiştirir demedi deme
Evet fatmaya mesaj attim hakaret ettim sonra esi almis ben mustafa demis,sorunun varsa yuzyuze goruselim diyo,sorunu olup ortaligi karistran esi beni kiskirtti ailemle aram acildi sonra otrdu kosesine,kari koca bana kahkaharla guluyolarmis,ben ne yasadimi o kadinin tavrlani oyunu cozdum,ama ailem bna inanmadi,yakinda yine saldrrlar bna,

Evet fatmaya mesaj attim hakaret ettim sonra esi almis ben mustafa demis,sorunun varsa yuzyuze goruselim diyo,sorunu olup ortaligi karistran esi beni kiskirtti ailemle aram acildi sonra otrdu kosesine,kari koca bana kahkaharla guluyolarmis,ben ne yasadimi o kadinin tavrlani oyunu cozdum,ama ailem bna inanmadi,yakinda yine saldrrlar bna,
E tamam işte kafayı yemeyeceksin Can'ım benim sen de ikili oynayacaksın böylelerine evine kadar giriyor annenin gözü önünde herşey annene söyle iyi kadınmış sevmeye başladım falan ama yalnızken istediğini demekte özgürsün:) kadına da kal gelir belki başedemeyince defolur gider bu nedir arkadaş evlenmeden kaynana

mesaj falan atma sakın aleyhine kanıt kullanır
Evet gecen hafta feysten yazdim paylsim yaptum isimsi,mesaji dungece attim bi anlik sinrme yenilip,ama pisman degilim,en fazla mahkemeye verir,hakkini savunamamk cok aci,o seni bocek gbi eziyo,aileni yanina almis eyleniuo iki aydr,ve annem onun gonlunu almm icin cok baski yapti,hergun baski hakaret.ailemn gozunde iki ay once hicbisey ypmdim halde yine sucluudum iki aydr baski gordum,simdi da fazla yuklnirler ama karsmdkine kendmi salak gosteemj istemdm

Çözüme yönelik bi fikrin var mı yoksa sadece içini mi boşaltıyorsun anlamıyorum.
Bu kadar irdeleme
Evlenip gidince Fatma'yla takılırlar bol bol düğün çabuk gelsin diye dua et madem

E tamam işte kafayı yemeyeceksin Can'ım benim sen de ikili oynayacaksın böylelerine evine kadar giriyor annenin gözü önünde herşey annene söyle iyi kadınmış sevmeye başladım falan ama yalnızken istediğini demekte özgürsün:) kadına da kal gelir belki başedemeyince defolur gider bu nedir arkadaş evlenmeden kaynana
5 yildr komsyuz ve aile gbi yakiniz,ama ailem degil sonucta,kadin cok dengesiz ama gorsenis olur olmz yerde benimle ilgli bisiler anltyo dengesiz oldmu ima ediyo,ailem yanmda degil suan neyden gic alicam,hakli oldgnu dusunyosan beni istemysj demktr diyen bi abi var ortada

Kardeslerim bacilarim Allah rizasi icin yardim edin,komsum ailemle arami acti ve gozumun onunde nispet yapiyolar ,sozlyum yakinda nisanim olcak ama psiklojim cok kotu ,annem bna dusman gibi abimle kusum ,beni haksz kotu gorylar, annem evin huzurunu bozuyosun diyo,bna dusmanlik besleyen ve brbrmize dusuren kadinla dost ve hergun burun buruna bense kabullenemyrm
Yazmışsın ama ne anlatmak istiyorsun anlamış Değilim anlatırken olan bir tartışmayı örnek vererek yazsanız bizde anlarız neler olduğunu

Çözüme yönelik bi fikrin var mı yoksa sadece içini mi boşaltıyorsun anlamıyorum.
Bu kadar irdeleme
Evlenip gidince Fatma'yla takılırlar bol bol düğün çabuk gelsin diye dua et madem
Cozum yok gibi dugune kdr yine baski gorcem annem hergun basmda bagryo,kadina iki aydr mesafemi bile kabullenemediler,abil evi terkdrek allonca bana ceza verdi

Onlar nasil olsa gosterickti abime mesaj attimi soyledum (mesajla)benim yanmda olun nolursa olsun dedim,hep yamndydik dedi,mutlumusun dedi,bizi ezip gectin dedi

Patlyip sahsini belli etmesmde agbim ve kendsi anlmisti feystekileri,keskin sirke kupune zarar biliyordum ama ailem yanmda olmadigini hissettrdi hep,simdi kiviriyorlar,fatma kocasi oturup konusckmisiz,bsna hesap sorcaklr yani,bakalim hayirlisi,ama abim evi tasimayi dusundgnu soylmis brine,benden utaniyo yani,mahcup onlara,aralari bozulmsn die bni bastrdilar da ne oldu,simdi da kotu,ozur dilemicem,ama brnde laf oyunu yapicm artik,

Back
X