Evimi düzene sokamadım bir türlü yardım lütfen :(

Dağınıklık, genelde küçük evlerde daha cok sık insanın basına geliyor. Birde küçük evi eşyalarla doldurmamdakda.
Be kadar az, gereksiz seyler kullanmazsanız okadar rahat, okadar toplu görünür.

Renklerdede sorun varmış sanırım.
Mutfağınız karanlık az ışık alıyorsa, açık halı kulanin (ama cok kirlenir) ve dolaplar koyu ise açık renge boyaltin. Hem şık, hem yeni hemde huzur verecektir.

Benim dolaplar kirem rengi ve mutfak fare deliği kadar( 2 adım bile değil) ama cok tatlı ve huzur verici:))

Evimde açık tonlarda. Koyu renkler herzaman bana duzensiz, dağınık ve mutsuz eder:d görseniz bu ne renksiz ev dersiniz, sırf huzur versin diye nerdeyse bembeyaz (giri) yaptım.

Evin daginik degil karanlık ....
Duvarlarını beyaza boyat... Daha açık duracaktir...

Mutfağın pek hoş durmuyor dolap rengi zaten koyu o yüzden perdeni açık renk seç...
Gelelim buzdolabın yanındakine onu kaldır cunku rafları açık ve üzerindekiler gözüküyor doğal olarak daginik görüntü veriyo...
Yerine tezgah boyunda, 1-1,5 metre uzunluğunda bı dolap alsan ufak hem mikro dalga fırını üzerine koyarsin hemde buzdolabın üzerindeki firini koyarsin(ayrıca annende snın gibi yapıodu buzdolabın üzerinde bisey görmekten nefret ederim .sonunda yerini değiştirdi , dha derli toplu duruyo..)... + o tezgahın üzeride biraz daginik gibi geldi bana mesela fırınların yanına ya baharatligi yada peçeteligi koyabilirsin en azından diger taraf düpedüz tertemiz durur...
Ha bide benden tavsiye evin derli toplu Dursun istiosan herseyin bı yeri olsun bence açıkta olan hersey kalabalık gibi gorunuyo

Mutfak dolaplarını yapışkanlı kağıtlarla kaplayabilirsin, açık tonlar olursa iyi olur
Işıklandırmaların da beyaz olursa daha aydınlık olur
Camın miniktir ona göre uygun tül ve perde yaptırman mümkün olabilir , yine açık tonlarda

Dağınıklık için ise dolap şart ( O da mümkünse beyaz ya da krem renkte olsun )
Benim evimde küçük ve çamaşır makinesinin yeri antredeydi, evlendikten birkaç ay sonra müsait olunca hem çamaşır makinesini kapatsın diye hem üstüne 3 büyük raf olsun fazlalıkları koyalım diye dolap yaptırdık.. Çok şeyi kaldırdı çok şükür..

mutfak dolapların çok koyu renk..onların rengini açmalısın..ahşapa yapışan duvar kağıtları var..kağıt gibi de durmuyor..kendin de yapabilirsin..hem gayette uygun..evin küçük olduğundan mutlaka duvarların açık renk olmalı ve mümkünse beyaz..dolapların için vakumlu hurçlar var..fazlalığın ve kullanmadığın tekstil ürünlerini onlara koyabilirsin..yer açar sana..mutfak tezgahının üstünü de kalabalık bırakma..aksesuar olarak bile olsa gözü yorar bence..

canım dağınık falan değil mis gibi ev işte.bence çok tatlı, bir sıcaklık ve sevgi var içinde,bana öyle hissettirdi.güle güle otur.

Back
X