Evimi kendim gidip yapmam düzenlemem daha iyi değil mi

Bu şeyle karşılaşan var mı acaba.. Ben nişanlımla ayrı şehirlerdeyim mobilyaları seçtik beyaz eşyaları seçtik vs kendi evimi sadece telefon üzerinden gördüm neresi oda neresi salon yatak odası vs bilmiyorum tam olarak ev bomboş.. Sormak istediğim şey eşyalar gelecekmiş bu hafta ama nişanlım dedi ki ben hepsinin kurulumunu yaparım yerleştiririm bende öyle olur mu dedim ikimiz beraber yapalım nereye ne gelecek bakalım ben görmek istiyorum dedim yani böyle olması gerekmez mi gerçekten inşallah bu hafta gitmeyi düşünüyorum
evet gitmeniz gerekli ama çokta şart değil mobilyaları zaten getirenler kuruyor böyle küçük şeylere takılmayın inanın evlilikte çok daha büyük derleriniz olduğunda bunlar size devede kulak kalır imkanınız varsa gidin elbetten ama yoksa çokta gerekli değil

Hayır yani bana dedi senin gelmene gerek yok biz hallederiz dedi
Adam Allah adi verdim gelme falan dememis ki.

Siz farkli sehirdesiniz diye gelmene gerek yok biz hallederiz demis. Istiyorsaniz "yok gelmek istiyorum, gelirim" der gidersiniz.

Sanki gittiniz de eve almadı adam. Basit bir cümleyle kapanacak konuyu bu kadar dusunmenize gerek yok.

Ha siz kararli sekilde gelecegim dersiniz de adam israr kiyamet gelme sakin diyorsa o ayri.

Back