Evimi terk ettim. Kv çamaşırlarıma kadar yıkamış

Tebin

Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2016
22
32
8
Evimden eşimden ayrılalı 10 gün oldu. 3 aylık evliliğim boyunca hiç huzur bulmadım. Cok sevmeme rağmen ayrılma kararı aldım. Platonik evlilik sürdürmek bana göre değilmiş. Herneyse bugün kalan eşyalarımı almak için evime gittim. Kv evimde ellemedik bişey bırakmamış. İç çamaşırlarıma kadar yıkamış katlamış. Eşimin gömleklerini ütülemiş. Yani uzun lafın kısası benim yerimi aratmamak için yoğun çaba harçamış. Dolapta alkol vardı. Pc geçmişinde "boşandım mutluyum" aratılmış. Hemde kk' da yorumları okumuş. Sanırım en doğru kararı vermişim ama içim açıyor.

Hayırlısı olsun madem,sorununuz neydi ki ?

Temiz çamaşırlar için thanks kv yazılı not bıraksaydın kvne.
Ex eşine de "kkya çok takılma, eğer erkeksen" deseydin.
Boşandım mutluyum başlıklarına bakıp kendini iyi hissetmeye çalışıyordur.
Ya da senin üye olduğunu biliyorsa konu açtın mı diye bakmış olabilir.

Evimden eşimden ayrılalı 10 gün oldu. 3 aylık evliliğim boyunca hiç huzur bulmadım. Cok sevmeme rağmen ayrılma kararı aldım. Platonik evlilik sürdürmek bana göre değilmiş. Herneyse bugün kalan eşyalarımı almak için evime gittim. Kv evimde ellemedik bişey bırakmamış. İç çamaşırlarıma kadar yıkamış katlamış. Eşimin gömleklerini ütülemiş. Yani uzun lafın kısası benim yerimi aratmamak için yoğun çaba harçamış. Dolapta alkol vardı. Pc geçmişinde "boşandım mutluyum" aratılmış. Hemde kk' da yorumları okumuş. Sanırım en doğru kararı vermişim ama içim açıyor.
boşanıp mutlu olan var mı dıye bakıyor eşiniz
demek kendısı mutsuz şuanda, kendince teselli arıyor

T Tebin öncelikle hakkınızda hayırlısı neyse o olsun:KK200:

adam baktı ki iş ciddi, boşanınca mutlu olunuyor mu diye o kelimeleri aratmış gibi geldi bana.

ya da M e g g M e g g + 1
başlık açtınız mı diye sizi aratıyor da olabilir.

kayınvalidenin de ellerine sağlık!.. eksikliğinizi hissettirmemiş. oğlumun azıcık burnu sürtsün de eşiyle arasını düzeltsin dememiş :KK62:

3 yıl çıktık 3 ay nişanlı kaldık. Aşktan gözü kör olanlardanım. Evlenmeden önce tabiki böyle değildi. Alışma süreci dedim. Oda ailesinden ayrıldı dedim. Zaman vermeye çalıştım. Ama yok adam, adam değil. Bende zararın neresinden dönersem kar dedim.

kendi içini rahatlatmak için boşanıp mutlu olan var mı diye merak edip bakmıştır . sen bu acıyı başlarda çekersin sonra rahatlarsın herşey yoluna girer o ise şimdilerde özgürlüğün tadını çıkarır 1 2 ay sonra pişmanlık sancıları çoktan girmiş olur .

Mutluysa kalsın öyle, sen ne üzüleceksin, topla çamaşırlarını hic üzülme

Kim ister yuvasi yikilsin. Ama 10 gunde bir kez aramadi. Sabah 10 da biraktim cektim kapiyi. Gece 11 de aradi. " Aramak icin cok erken bi saat " dedim. "Ben aramadim annem sor nereye gitmis" diye arattirdi dedi. Bide kapatirken iyi geceler diyor. Ikinci bi sans vermek aptallik olmaz mi?

Back
X