Evimi terk ettim. Kv çamaşırlarıma kadar yıkamış

Evimden eşimden ayrılalı 10 gün oldu. 3 aylık evliliğim boyunca hiç huzur bulmadım. Cok sevmeme rağmen ayrılma kararı aldım. Platonik evlilik sürdürmek bana göre değilmiş. Herneyse bugün kalan eşyalarımı almak için evime gittim. Kv evimde ellemedik bişey bırakmamış. İç çamaşırlarıma kadar yıkamış katlamış. Eşimin gömleklerini ütülemiş. Yani uzun lafın kısası benim yerimi aratmamak için yoğun çaba harçamış. Dolapta alkol vardı. Pc geçmişinde "boşandım mutluyum" aratılmış. Hemde kk' da yorumları okumuş. Sanırım en doğru kararı vermişim ama içim açıyor.
İyi yapmışsın sakın takma

3 yıl çıktık 3 ay nişanlı kaldık. Aşktan gözü kör olanlardanım. Evlenmeden önce tabiki böyle değildi. Alışma süreci dedim. Oda ailesinden ayrıldı dedim. Zaman vermeye çalıştım. Ama yok adam, adam değil. Bende zararın neresinden dönersem kar dedim.
Değişmiş Allah'a havale ediyorum

Kimin ustune toz konarsa konsun. Benim üstümede olabilir. Ama kv' ye aldigimiz bi hediye geri getirilmis. Bana getirdigi havlulari katlamis kendi ceyizlerinin icine koymus. Ama ceyizlik havlu degil gundelik mutfak el havlusu. Zaten el isi kullanan biri degilim hic kullanmadim ceyizlik bisey. Giristeki halimi toplamis. Sanki ben hic donmeyecekmisim gibi anlatamiyorum galiba. Zaten donmek istemiyorum konu buraya cekilmesin.
O kadar haklısın ki ve şuan burnumun direği sızlıo hatta ağlıyorum sakın zerre kadar üzülme pisliklerrrr hiççç kafana takmaaaa

Annem de annem diyen bir eşti sorunum. Beni umursamıyordu. Ben yok muşum gibi davranıyordu. İhtiyaçlarını karşılayan biri gibi hissediyordum. Sevilmiyordum.
Ama 3 ay cok kisa bi zaman deilmi bosanmak icin. Esimle ailesinin anormal bagini koparabilmek yaklasik 1 senemi aldi benim.cok yok kattettik o 1 sendde.keske zaman tanisaydin briaz daha seviyorsaniz

Allah yardımcın olsun. Çok zubzeretta bir canlı :) sen iletişim kurabilecegin iki bacaklilara yönel bence.bazılarının konuşma yeteneği de oluyor .. (annesi aratıyor ,bunu utanmadan sana söylüyor ,birde hicbirsey olmamış gibi iyi geceler diliyor öyle mi ? Geri dur bacım ..bulaşma! )

Back
X