Evimi terkettim

Bu evlilikten hayır gelmiceginin bilincindeyim artık zaten istedigi kadar inkar etsin bi kadınla saatlerce konusmus tlfnda onuda yakaladım o evi terketmeden. Ayrıldıktan sonrada biri olsa senden saklamak zorunda degilim baskası yok dedi durdu ama acayip sinsi ve yalancı oldugu icin inanmıyorum

Benim sindiremediğim insan kac senelik esini yuvasını colugunu cocugunu bu kadar kolay nasıl harcar hadi gecmiste yaptı yası ufaktı diyelim hicmi olgunlasmaz hicmi kendine gelmez seneler gectikce.

Slm
Yardımınıza ihtiyacım var
Eşim evliliğimiz süresince 4. Kez
Evimizi terketti
O terkettikten sonra bende hemen
Cocuklarımıda alıp oylece cıktım evimden
Evimi yasadıgımız ülkeyi 2 cocugumla terkedip tr ye döndüm
Cok cektim
Kac kez aldatıldım
Buraya geldim ailesi aramadı sormadı bile tamamen sessiz kaldılar
Sizce bu ne anlama gelir
Ne anlama mı gelir?
Boşanacasınız anlamına gelebilir

Ailen nasıl karşıladı bu durumu seni ve çocuklarını?
Allah yardımcın olsun kendini yıpratma lütfen
Rabbim kaldıramayacağımız dertleri vermezmiş
Güçlü ol hep, acını yaşa ama güçlü olmaya çalış

yabancı ülke vatandasısın ve orayı terk edip tr geldin öyle mi , kusura bakma ama

biraz aklın olsa buraya dönmezdin , sence buranın adaleti oranın adaletinden dahamı iyi sana daha iyi hayat şartlarımı sağlayacak tr ,

burada mahkeme seni boşar 250 tl nafaka baglar ne halin varsa gör der ,

biraz akıllı olun yaaa sen niye evini bırakıp çıkıyorsun kendi defolup gitmiş zaten,

Gerçekten çok zor bir durum. Allah size dayanma gücü versin. Aldatan kendini aldatır kendinizi bu konuda kötü hissetmemeye çalışın lütfen. Aklınızda bin düşünce olsa da olan olmuş bir değil iki değil. O kendi yolunu çizmiş. Siz de toparlanmaya çalışın. Önünüze umutla bakmaya çalışın herşey bitti diye düşünmeyin. Hayat kimbilir neler getirecek size. Her bitiş yeni bir başlangıçtır. Şu an kendinizi ne iyi hissettiriyorsa onu düşünmeye çalışın. İyi olun lütfen.

Yapmayın hanımlar boşanmış çocuklarına kol kanat gerip çalışıp çabalayan kadına toplumumuzun bakış açısı çok değişti gayette iyi davranıp hoşgörü ile yaklaşıyorlar evet devletin yardımları da çok çok iyi değil ama çalış ben çocuklarının kreş parasını vercem diyo bakıcı tut istersen yarım gün çalış tam para al diyo biraz araştırılsa bilmediğimiz şeyler de vardır. Ailesi aramadı dedi diye kızmışsınız bende bi sefer ayrılık yaşadım eşimle onun ailesi de beni aramamıştı hemde hiç bir saygısızlık yapmamış olduğum halde insan bekliyo yargılamayın sakın o bi anlık beklenti oluyo iştee

Gerçekten çok zor bir durum. Allah size dayanma gücü versin. Aldatan kendini aldatır kendinizi bu konuda kötü hissetmemeye çalışın lütfen. Aklınızda bin düşünce olsa da olan olmuş bir değil iki değil. O kendi yolunu çizmiş. Siz de toparlanmaya çalışın. Önünüze umutla bakmaya çalışın herşey bitti diye düşünmeyin. Hayat kimbilir neler getirecek size. Her bitiş yeni bir başlangıçtır. Şu an kendinizi ne iyi hissettiriyorsa onu düşünmeye çalışın. İyi olun lütfen.
Cok sagolun moral vermeye calıstıgınız icin

Yapmayın hanımlar boşanmış çocuklarına kol kanat gerip çalışıp çabalayan kadına toplumumuzun bakış açısı çok değişti gayette iyi davranıp hoşgörü ile yaklaşıyorlar evet devletin yardımları da çok çok iyi değil ama çalış ben çocuklarının kreş parasını vercem diyo bakıcı tut istersen yarım gün çalış tam para al diyo biraz araştırılsa bilmediğimiz şeyler de vardır. Ailesi aramadı dedi diye kızmışsınız bende bi sefer ayrılık yaşadım eşimle onun ailesi de beni aramamıştı hemde hiç bir saygısızlık yapmamış olduğum halde insan bekliyo yargılamayın sakın o bi anlık beklenti oluyo iştee
Evet ailesinin yok saymasıda agrıma gitti sanki bu olay hic olmuyo yasanmıyo gibi yapmaları

Back
X