evimin bereketi kaçtı yardım

michie

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2013
2.825
3.481
108
34
kızlar merhaba son bir kaç haftadır evde bir uğursuzluk, bereketsizlik var.olan birkaç şeyi başka türlü yorumlamıştım ama biraz önce 6aydır durmadan çiçek açan her gün temizlenip sulanana çiçeğimin örümcek ağı gibi bişey bağlayıp iyice kuruduğunu farkettim, o coşmuş çiçek 3 günde öldü adeta. ama mesele çiçek değil, mutfak işleriyle aram iyidir daha önce defalarca pişirdiğim börekler pişmiyor, hamurlar tutmuyor,açılmıyor. alınan veya yapılan şeyler tadsız tussuz oluyor,yenmiyor. güzel olan da bize nasip olmuyor. birden bire 2 katı fatura gelmeye başladı, aniden maddi olarak sıkıştık. aylardır eve gelen para sabittir mesela. hem maddi hem manevi bir çöküş var evde:KK43: muska falan demeyin anneler harici eve giren çıkan yok,memleketimizde oturmuyoruz. komşular zaten arızalı eskiden paylaşmıştım zaten. gelip gitmeler olmuyor pek. yani o ihtimal yoktur. ama neden böyle oluyor ki? hamur tutmayınca annem adetlisin ondandır demişti. ama o kadar fazla şey var ki...

acaba sen böyle düşünmeye başladıkça artıyor olmasın tüm olumsuzluklar..

Daimi birsey değildir bazen hersey üst üste gelir o dönemlerinden birindesiniz Allaha siginin belki de imtihaninizdir. Bereket nazar duaları okuyun bol bol ve yemek yaparken kayinvalidem ettahiyyatu oku derdi hep yemek hem bereketli hem de lezzetli olur der :))

belki buna odaklandiysaniz oyle oluyordur. ya da daha oncede oluyordur ama farkina varmamissinizdir. bol dua canim sifa versinn.

Ne düşünürsen onu çekersin kendine canım,
Olumlu düşün belliki üstüste gelmiş olumsuz şeyler.
Bazen olur öyle.
Yalnız evinin vileda suyuna sirke ekle ne olur ne olmaz

yok canım. bankada hiç paramız yok. eşimin de iddaa piyango falan öyle şeylerle işi olmaz.

Alışverişler için kredi kartı kullanıyor musunuz? Bir bakın ekstrelere, faiz ödüyor olabilirsiniz.

Kredi kartı cidden bereketsiz bir şey.

yok canım. bankada hiç paramız yok. eşimin de iddaa piyango falan öyle şeylerle işi olmaz.

Himm ama muhakkak bir sey var. Bir adak bir sey ne bileyim. Bir yetimi mi kirdiniz, birini mi uzdunuz? Ben boyle seylere inaniyorum o yuzden. Tabi nazar da olabilir mevsim gecisi.oldugu icin de olabilir..

Sirkeli suyla evi sil kovanın içine bir iki damla at kokutmuyor özellikle aynalar kapı kolları dış kapı ve camlar
sabah ezanının önce uyanabilirsen evin pencerelerini aç rızk dağıtıldığı söyleniyor ben uyanamadigimdan kaçırıyorum eve bereket duası as bol bol dua et nazar boncuğu yada nal gibi şeyler as inanıyorsan ve çok üzerinde durma

çiçeğinizdeki ağ bir böceğe ait bilginiz olsun.
çok küçük olduğu için böceği göremezsiniz sadece ağı görmüşsünüz.
bitkiyi kurutan da o böceğin verdiği zarar.

hamur işlerinize gelince ununuzu değiştirmiş olabilirsiniz. üstelik bu yaz oldukça sıcak geçti bizim mantılar börekler filan da bir garip oldu hamutken eridiler.

bana çok fazla düşünüyormuşsunuz gibi geldi. kusura bakmayın ama muskası şusu busu değil bunlar. sizin evhamınız.

Aksamlari Vakıa suresini okuyun yemeklerinizi abdestli olarak yapin ve yaparken bildiginiz dualari okuyup fatima anamizin elinden diye niyet edip yapin cok faydasini görürsünüz...

Back
X