- 14 Şubat 2016
- 66
- 11
- 18
- 36
- Konu Sahibi Hanzade Alya
limon kaçırıyomu onları ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kanatlı o kertenkelelervalla şaşmamak lazım kertenkele zararsız hayvan en azından.. biz evde defalarca kez akrep çiyan yılan yakaladık. köyde tabi merkezde var mı bilmyorum lanet olası şeyler yaa tiksinç
![]()
Benim süpürgenin iki şekil kullanılabiliyor.hem su hazneli hemde toz torpalı.su filtreli zor olduğu için torbayı kullanıyorum.daha kolayıma geliyor torba doldumu çöpe atıyorum.eski usul yani.tozun için kaybolmuşlardır.süpürgede iyi de onun içinden nasıl çıkıcak onlar temizlerkn kaçarlarsa bn korkuyorm o yüzden süpürgeye çekemiyorum direk terlikle nişan alıyorum VICCIK![]()
Karınca deliklerine talk pudra dök bidaha gelmezlerhanımlar yadımm inanın evdeki nufusun sayısını bilmiyorum ..
doğuda oturuyorum hani evlerimizde hamam böceği felan oluyo sıcaktan ilaçlıyoruz felan ama daha cins cins böcekler... piskolojm bozuldu yaa.. şimide karıncalar öfff nasıl gidicek bunlar o kadar alıştımki avcuma topluyorum artık temizliyorum 2 dk geçmeden yine aynı.. akıl varin ben ne yapacağım ( apartmanda oturuyorum baçemiz var) ordan geliyo bunlar ben nasıl kurtulacağım bunlardan..
küçük bebeğim var ve emeklemeye başlayacak ilaçtan başka çözüm yok mu ?