yeni aldığımız evin hemen yanında bir baz istasyonu var.aylardır araştırıyorum ve kafam bir türlü netleşmedi. 3 yaşında bir oğlum var.asıl endişem onun için.şikayet ediyim diyorum eşim izin vermiyor.insanların para uğruna gözleri dönebiliyor çünkü.en son yol başka bir ev bulmak ama bu süreç bir yılımızı alabilir,bu süreçte risk faktörünü en aza indirebilecek bir önerisi olan var mı??
Bu konuyu Prof. Dr. Selim Şeker'e sordum. Sizin yazdıklarınızın fazlaca cesur olduğunu söyleyebilirim. Tekli çiftli DNA kırımı, melatonin baskılaması, oksidatif etkisi, ve stress hormonlarını tetiklemesini örnek gösterdi. Kendisi bilim adamı ve konuda ülkemizdeki en iyi uzmandır. Bir öğrencisinin emsaglik.blogspot.com adında bir web sitesi varmış. O efsanelere bir göz atarsınız.
Benim de evimin tam karşısında baz istasyonu var hamileyim ve çok endişeleniyorum ama elimden de birşey gelmiyor 5 katlı apartmana istasyon dikiyorlar tam dairemin karşısında
Üzerinden çok zaman geçmiş ama ben de bu konuda çok gerginim benim de evimin tam karşısında sokak 15 metre saysak okadar karşımda yani baz istasyonu var çatıda.3 yasında bir oğlum var. Hem onun için çok endişeleniyprum. Hem de artık yeni bir hamileliik düşünüyorum ama korkumdan bişey yapamıyorum. Sizin çocugunuzda allah korusun bi problem oluşturdumu merak ettim. Ya da yapabileceği bişey varmı mahkeme düşündüm ama çok zormuş hem karara bağlanması yıllar alıyo galiba
baz istasyonlarinin kaldirilmasi konusunda size sunu diyebilirimki tek basiniza yasal olarak bir sey elde edemezsiniz ama mahallece orgutlenip imza topladinizmi kaldirilabiliyor. sahsen bizim mahallede boyle bir sey oldu ve kurulma asamasinda kaldirildi ustelik imzalar fes edildi yapabilirsiniz. sikayetle olmaz bu isler. cogunluk gerekli ve o zaman kaldirilir. ozelkikle baz istasyonun binasinda.yasayan kisilerlen imza toplanmali...