- 17 Şubat 2015
- 282
- 402
- 103
- Konu Sahibi vuslata hasretim
Hanım kardeşlerim ne zamandır aklıma takılan bir meseleyi konuşmak istiyorum sizlerle. Hemen hemen hepimizin evlerinde televizyon var. Türlü türlü sapıklıkları, ahlaksızlıkları salonumuzun orta yerinde sergiliyoruz. Eslerimiz belki de tv de gördüğü taş hatunlarla kıyaslıyor bizi(evli değilim henüz). Çocuklarımız asla gormelerini istemedigimiz manzaralar izliyor her gün. Ha belki diyeceksiniz tv olmasa da dışarda zaten görüyoruz aynı şeyleri. Evet maleesef doğru ahlaksizliklar her yere yayılmış durumda. Ama en azından bunları evimize sokup sokmamak bizim elimizde. Kısmet olur da evlenirsem evime televizyon almamayı dusunuyorum. Çünkü kendi elimizle haramlari normellestirmeye, masum görmeye başladık.
Sizler ne dusunuyorsunuz bu konuda merak ediyorum açıkçası. Son olarak alıntı yaptığım şu yazıyı paylasiyorum sizlerle. Umarım durumun önemini anlayıp dikkate alırsınız. Sevgiler...
Sizler ne dusunuyorsunuz bu konuda merak ediyorum açıkçası. Son olarak alıntı yaptığım şu yazıyı paylasiyorum sizlerle. Umarım durumun önemini anlayıp dikkate alırsınız. Sevgiler...