- 28 Haziran 2019
- 49
- 62
- 3
- 30
- Konu Sahibi Kullaniciadibulamadim
Herkese merhaba yeni üye oldum sırf bu sorunum için. Tabi rabbim başka dert vermesin
hemen özet geceyim evliyim 24 yaşındayım bir kızım var ailemden 3 4 saatlik uzaklıkta oturuyorum. Gelelim asıl konuma. Bundan 2 ay önce babamın akciğer kanseri olduğunu öğrendik
(( yıkıldım çok üzüldüm bir evlat olarak. Ve babam kemoterapi görüyor iğneler vuruluyor. Birde evimizden bir türlü gitmek bilmeyen bir bayan var. Annem 45 babam 55 yaşında bu arada. Bayan her allahın günü geliyor. 45 yaşların da vardır. Her gün ama hergun. Babam zaten hasta dinlenmesi gerekiyor sese asla tahammülü yok. Bayan acayip bağırarak konuşuyor sabah 9 10 gibi geliyor gecelere kadar. Bu bauan babamın teyzesinin kızıymış daha önce tanımıyorduk ismini duydum ve uzaklarda oturuyordu. annem kızım yüz ifademden anlaması gerekiyor diyor annemin yüzü çok yumuşak ama kadın anlayissiz. Babam zaten zavallım ne desin.
( bayanin eşi ölmüş eskiden. Yarın babamı ziyarete gideceğim adım gibi eminim o bayan da orda olacak. Birde kız kardeşim var bekar 17 yaşında. Napayım ne diyeyim. Güzel bir dille söyleyeyim ama ne diyeceği mi bilmiyorum. Lütfen bana akıl verin. Annem de hasta dikiş yapıp satıyor o kadın geldiği için yapamıyor
ne tavsiye verirsiniz bana çok teşekkür ederim. Iyi akşamlar