Ben şimdilik hepsine yetebiliyorum canım ama çok zor oluyor kendimi paralıyorum resmen.8 aylık bir oğlum var benimde.İşe git eve gel,topla,yıka,ütüle yerleştir,çocukla ilgilen yemeğini yedir,emzir uyut,yatır ,yemek yap vs.vs.liste uzuyor.Kimi zaman bunalıyorum kimi zamanda bunların hepsini yaparken çok mutlu oluyorum ne güzel bir çekirdek aileyiz diye
Oğluma mutlaka zaman ayırmaya çalışıyorum hatta iş yaparken bile sanki onun zamnından çalıyormuşum gibi geliyor.Her şeyi bir düzene oturtmaya çalış.Ben mesela haftasonuna gelmeden çamaşırları yıkarım,ütüleri haftasonu oğlum uyuduğunda yaparım,temizliği yaparken yanımdan ayrılmadığı için ona bi çare bulamadım.Ama elinden geldiğince düzenli olmaya çalış,en azından herşeyi kolayca kaldırıp,bulabilirsin böylece...Her zaman işleri yetiştiremiyorsun,eşinin yardımcı olmasında çok önemli,belli bi süre sonra kendiliğinden herşey oturuyor zaten,çok güzel zamanlar bunlar tadını çıkarmaya bak,hele şu anda evde kızınla olmanın tadını çıkar,işteyken çok özlüyorsun çünkü..