- 3 Haziran 2008
- 3.199
- 119
- 163
kızlar sızlere bır sorum olucak 3.kez kıradayız ılkı cok karanlıktı sadece on tarftan hava alıyordu balkon vardı onunde yanı cıktık 2sı tum tavan aktı yesıl yosun tuttu ranzamın ustu falan cıktık bu 3. ev buununda tum duvarları akıyo bı gorsenız tum esyaları one cektık duvarda sılıkonlu gıbı bır boya yapılmıs sılınıyo sekılde kombı petekler var ama nafıle bınanın dısı kıremıtler gozukuyor ben dıyorum ondan su alıyo babam dahıl kımı gorsek neymıs buhar oluyormus sabah kalkınca havalandırıyorum camları sılıyorum duvarları ama her gun aynı tasınmaktan o kadar bıktım kı anlatamam annemle temızlıyoruz babam bakıyo halıyle sadece ben bırde hastalandım sımdı yıne tasınmak fıkrı korkutuyor ıs arıyorum semt degısıce ınannın herseyde degısıyor ılk ev 850 ıdı sımdı kıra 600 ev zaten ısınmıyor sankı ya dıyorum hep bızımı buluyor bu kotu evler kotu komsular da cabası aynı seylerı yasayan varmı odam suan rutubet kokuyor ıslak neyı koysam cekmeceme ıslak nemlı ...
şuan sürekli peteklerı yakıyoruz duvarlar aynen devam ınsallah yaza tasınırız ama goruyorum aynı dertten muzdalıp olanlarda var herkese ıyı ev nasıp etsın allah
şuan sürekli peteklerı yakıyoruz duvarlar aynen devam ınsallah yaza tasınırız ama goruyorum aynı dertten muzdalıp olanlarda var herkese ıyı ev nasıp etsın allah
Son düzenleme: