Evimizin neşesi! Balım, tatlı kızım;) duman

moon83

🥰Prenslerim ve prensesim😘yorgun ama yıkılmadı!
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2008
11.513
5.232
773
hayvan beslemek bir ayrıcalıktır. bu da benim çirkin kızım.cinsimiz engilish british short hair, 7 aylık . Kendi başına buyruk, işi düştümü kendini sevdiren, kanguru gibi zıp zıplayan, artistik hareketleri olan fıstığımız......iyiki varsın
$29012011125.webp :3:
$30012011130.webp :8:
$06022011142.webp :9:
$20110515_012.webp :16:
$20110515_014.webp :32:
$20110620_002.webp :54:
$24042011217.webp :24:
$SL372628.webp :86:

i:nazar::nazar::nazar::nazar::3:

bende kedim olsun istiyorum ama :5:
çok tatlı bişi bu ya yok yok bu kedi değil başka bişi yerim yerim

Isırdım,yedim yuttum ben seni çoktan haberin yokkkkk..Bugün veterinerime iki kedimi götürdüm kontrole...Yavru bi kedicik bulmuş bi arkadaş gözünün biri tamamen akmış , arka ayağıda felç kesilme ihtimali çok yüksek...Getiren arkadaşın maddi olarak pek ii değildi...Elimden geldigince yardımcı oldum...Şimdi sizden isteğim canlarım lütfen dua edermisiniz hayata oldukça kötü şansla gelen bu minik cana

Isırdım,yedim yuttum ben seni çoktan haberin yokkkkk..Bugün veterinerime iki kedimi götürdüm kontrole...Yavru bi kedicik bulmuş bi arkadaş gözünün biri tamamen akmış , arka ayağıda felç kesilme ihtimali çok yüksek...Getiren arkadaşın maddi olarak pek ii değildi...Elimden geldigince yardımcı oldum...Şimdi sizden isteğim canlarım lütfen dua edermisiniz hayata oldukça kötü şansla gelen bu minik cana

canım saol :) ye ablası çok tatlı kızım. ay çok üzüldüm kedicikler nasıl oldu şimdi allah razı olsun senden çoğu insan yapmaz bu iyiliği.:71:

Çok şirin çok güzel birşey ya..:69:
Annemler izin verse ben evi hayvanat bahcesine döndürücem vallahi.
cnm ben hayvanları çok seviyorum eşimde öyle o yüzden aynen dediğin gibi evim hayvanat bahçesi gibi oldu kuş , kedi ,balık , var :) hepsinide çok seviyorum , ben kendimi bildim bileli muhakkak evimizde bir hayvanımız olmuştur evde bir hayvan olmayınca çok boş geliyor bana.:61:

Aynen bizim de evimiz de muhabbet kuşumuz,balıklarımız, sokakta bulduğumuz şimdi bir yaşında olan tekir kedimiz.Nasıl akşam oluyor hiç anlamıyorum.

evet cnm hayat onlarla güzel....

$20110627_018.webp
:69:fıstık kızım benim

Çok tatlı çok sevimli:)
Biz de bir sokak kedisi bebiş bulduk. Süt ve ekmek veriyoruz. Arka bahçede eve almadık. Yakında taşınacaz ve kediyi tekrar sokağa atmak istemiyorum.

Evde kedi bakımı zor mu? Tuvalet konusu sıkıntılı mı? Kedinin tırnakları için bir operasyon yapıldı mı? Cevaplarsanız çok sevinirim.

$boncuk.webp

bu da bizim bebiş :emir_bebek: daha poz vermeyi öğrenmedi. Anca süt içiyor kendini sevdiriyor. Beni annesi sanıyor :49:

aaa ağzımın suları aktıııı bu neeeee :56::56::56::16:
maşallah ona :nazar::nazar::nazar:

Back
X