Evin en kucuk erkegiyle evlenenler buraya!

Afitab_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2016
976
309
103
Ben evimizin tek kiziyim ve esim kizdan bile nazli evin en kucugu. 7 aylik evliyim ve ilk gunden itibaren: anam, teyzelerim hatta nenelerimin erkeklerden cektigini ben cekmicem. Keyfimden taviz veremem kusura bakma. Herkes elini tasin altina koyuyor ben senin hizmetcin degilim diye diye biyerlere vardim. Fakat gel gelelim nasil oluyorsa beni hep alt etmeyi basariyor.

Balayina gitmedim. Halbuki dugunden once Bali den yerimizi ayarlamistik. Sonra ben oraya gitmem demeye kalkti.

Almanyadan izine geldim. Memlekete goturdu beni annemlere amma 1 hafta bile dolmadan huysuzluga basladi. Annesi onu hakli goruyor.

Ben basibos kimsesizim sadece bu cocuk ADAM ve onun duygulari onemli.

Sizin eslerde ne gibi seyler var?

Benim kocam da evin en küçük çocuğu.
Aile çok aşırı düşkündür ikimize.
Ben bazen sıkılsam da alışmaya çalışıyorum.

Benim eşimde aynen en küçük. Ablaları benim yanımda şapır şupur öpüyorlardı bi gözleride bende tabi. Annesi de sürekli yanına otutturup öperdi olur olmadık. Başlarda sinir olurdum ama unursamayınca bıraktılar. Hala evlendiğine alışamadılar sürekli dahil olma durumu kararlara karşı gelme durumu. Midahil olma isteği. Hatta küsmeler sen evlendin bizi unuttun bize daha az zaman ayırıyorsun durumu. Eşimi beş senedir tanıyorum. Üç senelik evliyim bir kızım var. Baba yani bu adam. Umursamayın ama kontrolü bırakmayın kendi ailenizin.

Benim eşimde aynen en küçük. Ablaları benim yanımda şapır şupur öpüyorlardı bi gözleride bende tabi. Annesi de sürekli yanına otutturup öperdi olur olmadık. Başlarda sinir olurdum ama unursamayınca bıraktılar. Hala evlendiğine alışamadılar sürekli dahil olma durumu kararlara karşı gelme durumu. Midahil olma isteği. Hatta küsmeler sen evlendin bizi unuttun bize daha az zaman ayırıyorsun durumu. Eşimi beş senedir tanıyorum. Üç senelik evliyim bir kızım var. Baba yani bu adam. Umursamayın ama kontrolü bırakmayın kendi ailenizin.
Bizde de bana karşı öpücük yağmuru ve sevgi gösterisi var.:hamarat:
Dualarını çok alıyorum,Allahım razı olsun inşallah da şu temas olayına bir çözüm bulamadım henüz...:KK14:

Bizde de bana karşı öpücük yağmuru ve sevgi gösterisi var.:hamarat:
Dualarını çok alıyorum,Allahım razı olsun inşallah da şu temas olayına bir çözüm bulamadım henüz...:KK14:
Ben biraz soğuk nevale olduğumdan öyle yaklaşamıyorlar hatta kendileri söyledi:) zamanla azalacaktır yani ne bileyim bizde böyle oldu. Ben tepki verseydim umursamaz olmasaydım o öpüşmelere daha da abartacaklardı.
Ablası eşimle yatacağım yatağa gelip uzanmak istedi mesela. Uzanayım sizin yatağınıza dedi. Memlekette onların evindeydik. Hemen tepki verdim ben istemiyorum yatmanı yatağımıza dedim. Kalktı. Benim için yatak mahremdir. Bu dediğim gibi eşimi hala çocuk görmeleri. Aynı keza beni de görmeye çalışıyorlar bu şekilde ama ben tavırlarımdan bunu bertaraf edebilme mücadelesi veriyorum.

Ben biraz soğuk nevale olduğumdan öyle yaklaşamıyorlar hatta kendileri söyledi:) zamanla azalacaktır yani ne bileyim bizde böyle oldu. Ben tepki verseydim umursamaz olmasaydım o öpüşmelere daha da abartacaklardı.
Ablası eşimle yatacağım yatağa gelip uzanmak istedi mesela. Uzanayım sizin yatağınıza dedi. Memlekette onların evindeydik. Hemen tepki verdim ben istemiyorum yatmanı yatağımıza dedim. Kalktı. Benim için yatak mahremdir. Bu dediğim gibi eşimi hala çocuk görmeleri. Aynı keza beni de görmeye çalışıyorlar bu şekilde ama ben tavırlarımdan bunu bertaraf edebilme mücadelesi veriyorum.
Ayol ben de çok sıcacık değilimdir ki...
Hani güleryüzlüyümdür,hoş sohbetimdir ama o kadar öpücükten cidden hoşlanmıyorum.
Bizde kocamdan çok çekinir ailesi. Anında tavır yapar,bozulur,kızar,küser vs. O yüzden sınırı aşamazlar,rahatım yani...
Mesela gittiğimizde ben çok yemek seçtiğim için hep en sevdiklerim pişirilir,hazır alınır vs.
Eğer ki aksi bir durum olsa kocam çok kızar.

O da ne oyle yaaa.. insan utanir biraz dimi? Iyi yapmissim yani tabikide mahrem.

Benim eşimde evin en küçüğü, bende muzdaribim.
Eşimle başbaşa bir yere gideriz, kayınpederim 10 dakika da bir arar, rahat vermez.
Anneside babası da düşkün.
bu sebeple de eşim kendi kararlarını alamıyor, bu durumda benim canımı sıkıyor.
Her yaptığımızı rapor ediyoruz, evimize kim gelmiş ne yemek yapmışım,
akşamları çay demliyormuymuşuz..
Biz hala aile olamadık gibi geliyor..

Back
X