evin yakınında silah sıktılar çokk korktum ve hamıleyım

ssnurr

Nur yolcusu
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2014
229
64
53
cümleten hayırlı cumalar çarşamba gunu öğledden sonra bıraz uyuklmsm o sırada evın çok yakınında tahminen 15m uzakta bırı sılah sıktı cok fecı korktum 10 haftalık hamıleym. arada elımle bebegın kalp atışını hıssedyrdm o korkudan sonra hıssetmıyrm ve ara ara kasıkta ağrı oluyr bıde sımdı sağ tarafm da sancı var . yol mesafesı bayağı uzak olduğu için daha doktrada gıtmedım lütfen yardım edın:50:

canim bi kac gun once bende balon patlamasi sonucu korktum baya bi agladim korkudan hatta malum daha hassas oluyoruz insallah bisey olmamistir diye umuyorum ben 14.cu haftadayim sende korkma internetten arastirdim stresten bile bebek dusuyor diyor ama korkudan bebek dusmez diyor insallah oyle olur.

bu arada bebegin kalp atislarini elinle hissetmen imkansiz sanirim cok sasirdim okuyunca

ben kanepedeydm korkudan öyle bı sıçradm kı dusecektm. inşallah bısey olmamıstr. bılmıyrm hafıf hafıf hıssdıyrdum elımle şimdı oda yok. sankı bısey segırıyor gıbı oluyrdu pıt pıt

ben kanepedeydm korkudan öyle bı sıçradm kı dusecektm. inşallah bısey olmamıstr. bılmıyrm hafıf hafıf hıssdıyrdum elımle şimdı oda yok. sankı bısey segırıyor gıbı oluyrdu pıt pıt

yok canim onlar senin bagirsak hareketlerin kalp seslerini duyamazsin o sekilde
her ihtimale karsi bi doktora gorun istersen
bana da yaz durumunu merak ederim.

insallah rabbim korktuguna ugratmaz

yok canim onlar senin bagirsak hareketlerin kalp seslerini duyamazsin o sekilde
her ihtimale karsi bi doktora gorun istersen
bana da yaz durumunu merak ederim.

insallah rabbim korktuguna ugratmaz

valla bılemıyrm bakalımm inşallah ne zaman gıdersm dktor haber verırm

merak etmeyın bısey olmamıstır. batmalar normal.. buyuyor bebışınız ondan yanı. ayrıca kalp atısını hıssetmenız ımkansız. ultrasonda bıle hassas olcumle ancak duyuluyor. sters yapmayın..rahat olun..

Son düzenleme:
cümleten hayırlı cumalar çarşamba gunu öğledden sonra bıraz uyuklmsm o sırada evın çok yakınında tahminen 15m uzakta bırı sılah sıktı cok fecı korktum 10 haftalık hamıleym. arada elımle bebegın kalp atışını hıssedyrdm o korkudan sonra hıssetmıyrm ve ara ara kasıkta ağrı oluyr bıde sımdı sağ tarafm da sancı var . yol mesafesı bayağı uzak olduğu için daha doktrada gıtmedım lütfen yardım edın:50:

Geçmiş olsun .ben haziran ayında düşük yapmıştım doktora acil gittiğimde işte bişeyler yapamazmıyız vs diye sordum neden böyle diye.2doktorda aynen şunu söyledi: eğer düşeceği varsa düşer ilk haftalarda yapabileceklerimiz yok maalesef dedi.o dönem malum istanbulda feci şimşekler fırtınalar oluyordu korkudanmı oldu diye kendime kızıyordum şimşekten korkcak ne vardı diye.ama korkudan falan düşmezmiş internetin altını üstüne getirdim herşeyi araştırmakta.şuan fiziksel bi sıkıntınız yoksa kafanızdan olumsuz düşünceleri atın lütfen.bebeğiniz için güzel güzel bilgiler araştırın kalbinizi ferah tutun..duanızı edin..allah sağlıkla hayırla bebeğinize kavuştursun sizi:40::nazar:

Geçmiş olsun .ben haziran ayında düşük yapmıştım doktora acil gittiğimde işte bişeyler yapamazmıyız vs diye sordum neden böyle diye.2doktorda aynen şunu söyledi: eğer düşeceği varsa düşer ilk haftalarda yapabileceklerimiz yok maalesef dedi.o dönem malum istanbulda feci şimşekler fırtınalar oluyordu korkudanmı oldu diye kendime kızıyordum şimşekten korkcak ne vardı diye.ama korkudan falan düşmezmiş internetin altını üstüne getirdim herşeyi araştırmakta.şuan fiziksel bi sıkıntınız yoksa kafanızdan olumsuz düşünceleri atın lütfen.bebeğiniz için güzel güzel bilgiler araştırın kalbinizi ferah tutun..duanızı edin..allah sağlıkla hayırla bebeğinize kavuştursun sizi:40::nazar:

aminn allah razı olsun kares tabı rızkı varsa ne yaparsk yapalm bebeğe bsey olmaz sadece insan ister istemez tasa yapıyr.

Back
X