Evine temizlik icin yardimci alan kizlar yorumlariniz neler?

benim evim 4+1 dublex 90 tl ye geliyor 15 günde bir alıyorum ,
bir gelişinde sil süpür toz al harici birde cam siliyor ,
diğer gelişinde camlar henüz kirlenmediği için halı koltuk siliyor ,
ayda bir vitrin konsol mutfak dolabı içi siliyor .
böyle böyle döne dolaşa yine camlara geliyor yani ayda 1 cam, ayda 1 halı koltuk ,ayda 1 dolap içleri yapılmış oluyor,bazen ütüm varsa yapar çıkar ,ama normalde ütü anlaşmamıştık oda hediyesi sanırım :)))

birde evde yalnız bırakma konusunda eğer güvenemeyeceğin biriyse değerli eşyalarını yanına al ,benim kadınım hem anneme hem ablama hem bana geldiği için ve yıllardır bizde çalıştığı için anahtarı var :) güven sonsuz ..

sabah 8-8.30 civarından akşam 16.30-17.00 ye kadar 100 lira. bu saat içinde cam da siler koltuk da. ama ben de yardım ederim. sadece toz almak için birini çalıştıracak lüksüm yok. gücümün yetmediği işler de yardımcı oluyor bayan sağolsun.

benim evim 4+1 dublex 90 tl ye geliyor 15 günde bir alıyorum ,
bir gelişinde sil süpür toz al harici birde cam siliyor ,
diğer gelişinde camlar henüz kirlenmediği için halı koltuk siliyor ,
ayda bir vitrin konsol mutfak dolabı içi siliyor .
böyle böyle döne dolaşa yine camlara geliyor yani ayda 1 cam, ayda 1 halı koltuk ,ayda 1 dolap içleri yapılmış oluyor,bazen ütüm varsa yapar çıkar ,ama normalde ütü anlaşmamıştık oda hediyesi sanırım :)))

birde evde yalnız bırakma konusunda eğer güvenemeyeceğin biriyse değerli eşyalarını yanına al ,benim kadınım hem anneme hem ablama hem bana geldiği için ve yıllardır bizde çalıştığı için anahtarı var :) güven sonsuz ..

Yana döne arıyorum şöyle hakkıyla işini ypacak birini.. Siz acaba istanbul'da mısınız? ve size gelen bayanın boş günü var mıdır..

2 yıllık evliyim çalışıyorum bebeğim yok..yemek yapmaya bayılıyorum ama şu temizlikle bi türlü barışamadm ha yapmıyormuyum yapıyorum evim temizdir ama inanın çok zor geliyo..
günlük işler neysede cam-kapı-dolap vs silmak çok zor geliyo bana..

temizlik yapma düşüncesi kadınları en çok yıpratan şeymiş...

çok laf ettim:1:

bende bundan böyle 15 günde bir yarım gün yrdımcı almaya karar verdim..
tüm gün 80 tl imiş burada yarım gün 40 tl ye gelecek..

Yana döne arıyorum şöyle hakkıyla işini ypacak birini.. Siz acaba istanbul'da mısınız? ve size gelen bayanın boş günü var mıdır..
Merhaba siz neredesiniz acaba, Bende temizlik işi arıyorum, sabah 9 dan akşam 5-6 ya kadar tüm işleri yaparım camlarda dahil. dip bucak temizlenir heryer. ilgilenirseniz cevabınızıı bekliyorum

merhaba ben ankarda gündelik temizlik işine gidyorum haftda 2 işim var gittiğim insanlar da var gayette memnunlar işimde hem titiz hemde hıslıyımdır işimi özenle yaparım eğer ankarda güvenilir titiz yardımcı araynlar varsa ban burdan yada özelden görüşebiliriz teşekkürler

İyi aksamlar kizlar:)) konuyu dogru yere mi actim bilmiyorum:) kisa sure sonra calismaya baslayacagim ve evim nispeten bana gore buyuk yani 5+1 gibi simdi bile bazen yoruluyorum ve burayi yarin yapayim yarisi kalsin diyemiyorum sonucta bir yer kirli olunca oradan oraya tasinical gibi geldiginden heryeri bir defada temizlemeye calisiyorum bir de merdivenler de var. Anlayacaginiz calisirken yetisemem gibi geliyor, dusunmeye basladim tecrubesi olanlar paylasabilir mi evinizin buyuklugu fiyat konusunda belirleyici mi ne sıklıkta aliyosunuz ben duzenli dusunuyorun her hafta ya da 15te gibi ve ucret ne kadar piyasayi bilmiyorum da.. Yardiminiz icin simdiden tesekkurler

Merhaba hala bir yardımcı bulamadıysanız,ben temizliğmeme gidiyorum evin büyüklüğüne göre iki kişi gidip tek ücret alıyoruz,memur eşiyiz,güven açısından sıkıntınız olmasın lojmanda oturuyoruz,siz hangi şehirdesiniz acaba,işimizi özenle yapıp aldığımız paranın hakkını veriyoruz,mail adresim ayse.turan_00@hotmail.com

bende 2 ayda 1 falan alıyorum, sabah 10 gbi gelip akşam 11 gibi gidiyor, camlar, halılar,balkon, koltuklar, banyo tuvalet her yeri temizliyor. kendim yapmaya kalkışsam 2 günde bitmez 100 lira veriyorum

Îzmirde Temiz Abla'dan,Temizliğiniz Özenle,Îtinayla Yapılır,Büro, Înşaat sonrası kaba temizlik, Cam Halı duvar silimi,Apartman merdivenleri temizliği. Dolu boş ev temizliği yapilir..Taşinma yardımı ev yerleştirme Yapılır, Gündelikçi temin edilir...
Îletişim Tel.0534 499 18 69..

Back
X