evini terkeden ahlaksız koca

darned

Bir kuş gelse yüreğimin ucuna konsa
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2009
4.172
2.082
773
Kızlar merhaba nasıl başlıcam bilemiyorum
Benim 15 yıllık kızkardeşim dediğim bir arkadaşım var.
4 yıllık bir evliliği var 3 yaşında dünya tatlısıda kızları var.
Fakat ne yazıkkı evliliklerin büyük bölümünde olduğu gibi ihanete uğradı.
Ve işin kötü tarafı evi terk etti, özetle durumu anlatayım;
Arkadaşımın kocası canlı müzik yapan bi yerde çalışıyor,

garsonluk yapıyor orda, ve orda çalışan yabancı uyruklu bir kadınla yasak ilişkileri başladı 2 ay önce .önceleri ne kadar şüphelensekte toz konduramıyorduk.
yapmaz zannediyorduk fakat 2 gün üst üste evine gelmeyince herşey ayyuka çıktı.

Ve ipin ucu kaçtı.Adam baştan inkar etti ama yalanları birbir ispatlı bi şekilde ortaya çıktı.
E hal böyle oluncada işi yüzsüzlüğe vurup o rezil kadına ev tuttu ve evini terk etti.
Eve sadece 3- 4 günde bir 3 kuruş para bırakmaya geliyor.
Cnm yavrum kızı hergece baba baba diye defalarca sıçrayarak yatağından uyanıyor.
Dün bende kaldılar bizzat şahit oldum bu duruma.
Adam telefonlara cvp vermiyor öteki rezil kadın arıyor arkadaşımı her türlü hakaretler ediyor.
Adamın annesi üzüntüden yataklara düştü bir kere gidip ziyaret etmedi.
Adam hep pişmanım diyor ama pişmanlığını belirten en ufak bi geri adım yok.
Pişmanım ama o kadınla beraberim yani.Bu arada adam kelimesi içinse özür dilerim.
Yani böyle rezil bir durum yaşıyoruz.Kaldıkları evi biliyoruz fakat malesef katını bilemiyoruz.

Ben defalarca boşanmasının onun için daha sağlıklı olacağını, bundan daha kötü bir durumda olmayacağını,hatta zamanla herşeyin çok daha güzel
olacağını anlatmama rağmen arkadaşım cesaret edemiyor. Kızına kıyamıyor çok çaresiz.
Nasıl bir yol izlememiz lazım?Evi polislerle bastırayım rezil olsunlar dedi.
Polisi aradı polis eskidendei o artık bişey yapamayız savcılığa gitmeniz gerek demiş.
Bu ara iki ahlaksızda resmi nikahlı evli.Ayrıca adam beş parasız alkoliğinde teki,günlük aldığı parayı alkole yatıran biri,bizim şüphemiz kadının ona para yedirmesi yada başka bi maddeye alıştırması.

arkadasiniz kocasi icin ne yapmali bilmemde kendi icin birsey yapsin ve o adami bosasin...o adamdan bundan sonra koca falan olmaz, dedigi gibi pisman olsa ne olacakki unutabilecekmi arkadasin yasadiklarini...bosanma davasini acsin ve bosansinlar adamda metresiyle kendi pisliginde bogulsunlar....

Adam zaten çocuğunun rızkını alkole veren biri diyorsun bıraksın ne hali varsa görsün, arkadaşın nesini bekliyor bu adamın...

Baska kadinla giden alkolik bir adamdan hala hayrmi bekliyor arkadasiniz..:KK14:
hayır beklemek değil de cnm yediremiyor onların ekmeğine yağ sürmeyi

Kocası mı beş parasız, alkolik ve bir kadınla aldatıyor alanen?

Ve arkadaşınız ben bundan kızıma baba yapacağım diyor hala? :KK57:
depresyonda kendisi şu anda sağlıklı düşünemiyor.adama bile dedi ben güvenip kız çocuğumu senin gibi bi rezile bırakamam diye

arkadasiniz kocasi icin ne yapmali bilmemde kendi icin birsey yapsin ve o adami bosasin...o adamdan bundan sonra koca falan olmaz, dedigi gibi pisman olsa ne olacakki unutabilecekmi arkadasin yasadiklarini...bosanma davasini acsin ve bosansinlar adamda metresiyle kendi pisliginde bogulsunlar....
kesinlikle aynı fikirdeyim defalarca söyledim
hiç olmadı bahara kadar sabretsin sonra açsın davasını dedim
sonuçta bir kere alışan şrfz nasıl olsa kabullendi diye defalarca yapar bunu

Adam zaten çocuğunun rızkını alkole veren biri diyorsun bıraksın ne hali varsa görsün, arkadaşın nesini bekliyor bu adamın...
aynen öyle baba olacak biri değilki zaten bugun bu sebepten olmasa yarın başka sebepten boşanma olacak
söyledim zaten dedim kaçınılmaz sonu ertelemk senıinkisi dedim

Allah yardımcısı olsun. İnşallah ailesi arkasındadır kızın. Bu şerefsiz adamdan ne kadar çabuk kurtulursa o kadar karda bence.

Allah yardımcısı olsun. İnşallah ailesi arkasındadır kızın. Bu şerefsiz adamdan ne kadar çabuk kurtulursa o kadar karda bence.
aslına bakarsak ailesi arkasında hatta geçen geldiler toparlan gidiyoruz diye
ama bi kalemde silmekte istemiyor.

ailesi şehir dışında maddi durumlarıda kötü
kızıda babaya çok aşırı düşkün

Bunların hiç biri mazeret değil ki böyle devam ederse daha çok üzülürler.

iyi kötü ailesine sığınsın ve çalışıp kendi ayaklarının üzerinde dursun.

Bunların hiç biri mazeret değil ki böyle devam ederse daha çok üzülürler.

iyi kötü ailesine sığınsın ve çalışıp kendi ayaklarının üzerinde dursun.
evet ben dedim gerekirse gel bizde kal annem bakar kıza dedim zaten torunu gibi seviyo

evet ben dedim gerekirse gel bizde kal annem bakar kıza dedim zaten torunu gibi seviyo

ne iyi arkadaş mışsınız siz öyle Allah herkese nasip etsin,

kendi aileleri yanına almıyorken sizin yaptığınız teklif çok güzel.

aslına bakarsak ailesi arkasında hatta geçen geldiler toparlan gidiyoruz diye
ama bi kalemde silmekte istemiyor.
Adam geri dönerse kucak açacak yanii..valla psikolojisi kaldıracaksa bize bişey demek düşmez. Ben asla güvenemezdim; midem de almazdı sanırım. İnşallah hakkında en hayırlısı nasılsa öyle olsun

eskiden böyle durumda kadınlar kocasını bastırıdı polis doğru demiş ama sağolsunlar zinayı suç olmaktan çıkardılar :KK43: şimdi kimkimle belli değil korkuları yok ne olacak böyleleri tıksalar içeri bidaha yapıyorlarmı bak :KK67::KK67:

Bir kadın boşanmak için daha ne yaşamalı?? Bu yaşanılan büyük bir neden değil mi?
Çocuğum için katlanıyorum saçmalığına daha ne kadar sığınacaklar??
Anlamıyorum,anlamayacağım..
Şimdi biri çıkar "bekara karı boşamak kolay" gibi "sabretsin,evine döner" gibi saçmalarsa yuhhh derim.
Biraz kendimize gelelim artık.
Adam her boku yiyecek,sonra "Yuvamda yuvam,çocuğum da çocuğum" ağzım açık okuyorum yeminle konuları.

ne iyi arkadaş mışsınız siz öyle Allah herkese nasip etsin,

kendi aileleri yanına almıyorken sizin yaptığınız teklif çok güzel.
çok teşekkür ederim cnm.o bizim canızımız aannemin kızı gibi benim kardeşim

Adam geri dönerse kucak açacak yanii..valla psikolojisi kaldıracaksa bize bişey demek düşmez. Ben asla güvenemezdim; midem de almazdı sanırım. İnşallah hakkında en hayırlısı nasılsa öyle olsun
yok cnm aslında açmıcak onları ayırıp terk edicek hatta evde ne varsa başına yıkıp gidicek.
geçen görümceleri salakça şeyler demiş kıza.yok kadınlık yap azcık kendine çek filan diye eve geldiğinde
oda demiş benim adamdan midem bulanıyor.
sizin kocanız sizi aldatsın o tavsiyelerinizi kendiniz yapabilcekmisiniz acaba demiş.
hepsi susmuş

eskiden böyle durumda kadınlar kocasını bastırıdı polis doğru demiş ama sağolsunlar zinayı suç olmaktan çıkardılar :KK43: şimdi kimkimle belli değil korkuları yok ne olacak böyleleri tıksalar içeri bidaha yapıyorlarmı bak :KK67::KK67:
ya işte bende ona şaştım öğrenci evleri basılırken iki tane resmi nikahlı ahlaksıza bişey yapamıyorlar

Back
X