evini vermekten vazgeçen evsahibi

tencerekapakmisali

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2011
2.784
3.124
248
konu konu üstüne oldu ama bunu duyunca yıkıldım resmen..

şimdi biz bir ev tutmak üzereyiz,üzereydik..

geçen hafta c.tesi günü gittik beğendik evi.ev sahibiyle telefonda konuştuk anlaştık.bizim 50 tl lik bi indirim teklifimiz oldu o da ne olur dedi ne de olmaz dedi.kendisi uzaktaymış ben sizi bir bacanağımla bir görüştüreyim dedi.bacanağı da pazartesi günü müsaitmiş gittik görüştük,aynı talebimizi ona da söyledik.o da bizim yanımızda evsahibini aradı olmaz demiş..bizde bir düşünelim dedik o akşam düşündük ertesi günü emlakçıyı aradık eğer inmiyorsa olmaz dedik.çarşamba gününün sabahında emlakçı aradı bizi ben bi 20 tl daha indirdim dedi.biz tabi sevindik,gittik evi birdaha gezdik tamam dedik sembolik bir rakam verdik emlakçıya kapora olarak.emlakçı dün için sözleşme yaparız dedi ama kendisi müsait olmadı bugüne sözleştiler eşim 9 da gidecekti işi çıktı aradı emlakçıyı 12 gibi gelicem dedi.neyse eşim 12 gibi gitti,ev sahibini arıyorlar telefonları açmıyor.bende eşime olsun müsait değildir bugün değilse yarın yaparız dedim. biraz önce eşimi aramış emlakçı ev sahibi evi vermekten vazgeçti demiş.sebebi de şuymuş kaçgündür bi uzlaşamamışız,şimdiden bu böyle olursa ilerde başka problemler olurmuş.sanki sırf bizim yüzümüzden bekledik bu süre zarfında..ben bayram haftası bile taşınmayı kabullenmiştim,kendimi tamamen hazırlamıştım,mahfoldum kızlar yaa :43::43:
şimdiki oturduğum ev çatı katı çok sıcak,evin hemen dibinde inşaat var sürekli ses çıkıyor üstüne üstlük birde böcek çıkıyor evde çok bunaldım,biran önce kurtulmak istiyorum bu evden :14::14:

her şeyin hayırlısı hiç üzme kendini daha güzel bir ev bulursunuz iyi ki o evi tutmamışız dersin, zaten böyle telefonlara çıkmayan kararsız ev sahibiyle o evde de huzurunuz olmazdı bence

Kirasi ayni olan veya 50tl daha uygun olan evlere bakin.
Bulundugnuz yerde kalan tek mulk sahibi onlar degil ya... caninizi sıkmayin bosuna.

Eger orasi hem cok guzel hem de uygundu diyorsaniz zaten pazarlikta inatlasarak yanlis yapmissiniz.
Bu da tecrube olur bi daha bu kadar uzatmadan isi halledersiniz.

konu konu üstüne oldu ama bunu duyunca yıkıldım resmen..

şimdi biz bir ev tutmak üzereyiz,üzereydik..

geçen hafta c.tesi günü gittik beğendik evi.ev sahibiyle telefonda konuştuk anlaştık.bizim 50 tl lik bi indirim teklifimiz oldu o da ne olur dedi ne de olmaz dedi.kendisi uzaktaymış ben sizi bir bacanağımla bir görüştüreyim dedi.bacanağı da pazartesi günü müsaitmiş gittik görüştük,aynı talebimizi ona da söyledik.o da bizim yanımızda evsahibini aradı olmaz demiş..bizde bir düşünelim dedik o akşam düşündük ertesi günü emlakçıyı aradık eğer inmiyorsa olmaz dedik.çarşamba gününün sabahında emlakçı aradı bizi ben bi 20 tl daha indirdim dedi.biz tabi sevindik,gittik evi birdaha gezdik tamam dedik sembolik bir rakam verdik emlakçıya kapora olarak.emlakçı dün için sözleşme yaparız dedi ama kendisi müsait olmadı bugüne sözleştiler eşim 9 da gidecekti işi çıktı aradı emlakçıyı 12 gibi gelicem dedi.neyse eşim 12 gibi gitti,ev sahibini arıyorlar telefonları açmıyor.bende eşime olsun müsait değildir bugün değilse yarın yaparız dedim. biraz önce eşimi aramış emlakçı ev sahibi evi vermekten vazgeçti demiş.sebebi de şuymuş kaçgündür bi uzlaşamamışız,şimdiden bu böyle olursa ilerde başka problemler olurmuş.sanki sırf bizim yüzümüzden bekledik bu süre zarfında..ben bayram haftası bile taşınmayı kabullenmiştim,kendimi tamamen hazırlamıştım,mahfoldum kızlar yaa :43::43:
şimdiki oturduğum ev çatı katı çok sıcak,evin hemen dibinde inşaat var sürekli ses çıkıyor üstüne üstlük birde böcek çıkıyor evde çok bunaldım,biran önce kurtulmak istiyorum bu evden :14::14:

acıl acıl baska ev bak vardır elbet bundada bır hayır dusun

Aman boşver ,kiracıya ev çok ,öyle ev sahibiyle zaten anlaşman zor olurdu,ilerde başka sorunlar çıkardı
aynı şey geldi başıma ,bizde aynen tam anlaşmak üzereyken,sözleşme imzalamaya gidildiğinde ev sahibi kadın kira artışını yıllık yüksek bir yüzde belirleyince vazgeçtik ,sonrasında duyan komşular aman iyi yaptınız ,geçimsiz bir kadındı ,zaten anlaşmazdınız 2 aya çıkardınız deyince içim rahatladı,vardır bi hayır her işte.

cevaplarınız için teşekkür ediyorum kızlar..
aslında evi ilk tutarken bizde biraz tereddütte kalmıştık,ev biraz ufaktı.sonradan aklıma yattı olur,sığdırırız dedim,odaları nasıl düzenleyeceğimizi falan kararladık biranda böyle olunca yıkıldım..Allah inşallah karşımıza daha güzel evler çıkartır..

zaten benim anlayamadığım nokta adam telefonda sıcak konuştu,benim evime sahip çıkılsın para çok önemli değil.gerekirse boş dursun ama eve bir zarar gelmesin diyor.bizde tamam evinize sahip çıkıcaz,zaten 2 kişiyiz gelenimiz gidenimiz olmaz dedik adam bir 50 tl inemedi.bu adamla anlaşamayacağımız aşikardı,isabet oldu kararı :21:

olur böyle şeyler..

yaşlı adam ablam ve enişteme ALLAH şahitki bu evi size verdim gitti demişti :27: sonra vermedi inkar etti ben demedim dedi :27: oda zam yapmıştı :31:

öyle tabii :32:
birde biz tutarken 650 ydi kira para çok önemli değil diyordu bize,şimdi ilana baktık 700 e çıkarmış..:53:Alsın başına çalsın evini :22:

Ben kendi adıma neden pazarlık yaptığımı söyliyim kirada. Çünkü ev sahipleri zaten pazarlılk olur diye istedikleri paranın üzerine biraz daha koyup pazarlık payı bırakıyorlar. Ama şu son yazdığınızdan sonra gördüm ki aslında sizin ev sahibi hiç pazarlık payını düşünmemiş. Sizden sonra düşünüp 700 yapmış. Sonra gene sizin gibi pazarlık yapan birine 50 tl inecek ve zaten istediği kiraya vermiş olacak -ki çoğu ev sahibi de böyle yapıyor. Umarım gönlünüze göre bir ev bulursunuz.

Bizim ev sahibi de 1 lira bile inmemişti üstelik biz düğüne 3 ay kala tutmuştuk evi insan evlenene yardım edeyim diye bi düşünür
1 kira peşin 2 kira depozit aldı 1 kira kadarda emlakçıya vermiştik tam düğün üstü insana hiç acımıyolar
Sizde üzülmeyin Allah aşkın her yer ev
Bu arada tutamadığınız evin yeri nerdeydi?

Bizim ev sahibi de 1 lira bile inmemişti üstelik biz düğüne 3 ay kala tutmuştuk evi insan evlenene yardım edeyim diye bi düşünür
1 kira peşin 2 kira depozit aldı 1 kira kadarda emlakçıya vermiştik tam düğün üstü insana hiç acımıyolar
Sizde üzülmeyin Allah aşkın her yer ev
Bu arada tutamadığınız evin yeri nerdeydi?

sancaktepe ortadağ..
bizde aynı paraları verecektik eğer olsaydı..
ilk evlendiğimizde ki ev sahibimiz o kadar iyiydi ki sanırım birdaha öyle biri çıkmayacak karşımıza :50: ayın 15'i gibi tutmuştuk evi,ay başına kadar olan kirayı almamıştı bizden.2sene oturduk hiç zam yapmadı,üstelik şehir merkezinde ve çok uygun bir rakama oturuyorduk..hani derler ya kimin parası kiminin duası,ben her aklıma geldiklerinde boll boool dua ediyorum onlara,Allah herkesin karşısına öyle ev sahipleri çıkarsın inşallah

buarada yer bildirimi yapmışken;

sancaktepe-kartal-maltepe-pendik civari ev arayışımız devam ediyor.2+1 olursa ev 600-650,3+1 olursa 700'e kadar verebiliriz..

belki de burdan çıkar nasibimiz :21:

kızlar merhaba yine ben..:16:

bu konuyu açalı daha 15 gün olmamışken bayramın 3.günü bu evi vermekten vazgeçen ev sahibiyle eşim bayramlaşmak için görüştü veeee evi tuttu :21::21::32::32:
dün evin temizliğini bitirdik eski evimizdeki eşyaları attık bile..Allah hepimizin hakkında hayırlısı neyse onu nasip etsin :16::16:

Back
X