evkur urun iadesi

zathara

Guru
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2013
2.773
7.045
358
İzmir
Bayanlar evkura bulasarak hata yaptiğimi anlamis bulunuyorum... iki hafta once sarjli dikey supurge aldim eve geldiginde koblolu cikti.... onu gittim konustum sarjli olani iki katida olsa aldim bu gun geldi ama belliki kullanilmis cizik icinde onuda gectim sarj olmuyor bozuk... simdi yarin gidip iadesini isticem ama gidip cazgirlik yapasim var ama inat edip geri almayip sorun cikarirlarmi ....tatlı dille gidincede seni daha cok ezmeye calisiyorlar

şikayetvar dan şikayet yaz önce sonra da çıktısını al yanlarına git böyle böyle yazdım eğer değiştirmezseniz bu tutumunuzu da yazarım, tüketici mahkemesine de giderim de.
eğer değiştirirseniz ya da para iadesi yaparsanız şikayetimi silerim ya da hemen ilgilendiler derim de. ekşisözlüğe ve bütün sosyal medyaya hakimim sizi rezil ederim de.
şimdiki aletler çok çabuk bozulduğu için ben böyle yapmak zorunda kalıyorum artık.
3 süpürge değiştirdm 2 yılda çin mallarından ya da üretim hatasından dolayı.
zorunda mıyım :D

şikayetvar dan şikayet yaz önce sonra da çıktısını al yanlarına git böyle böyle yazdım eğer değiştirmezseniz bu tutumunuzu da yazarım, tüketici mahkemesine de giderim de.
eğer değiştirirseniz ya da para iadesi yaparsanız şikayetimi silerim ya da hemen ilgilendiler derim de. ekşisözlüğe ve bütün sosyal medyaya hakimim sizi rezil ederim de.
şimdiki aletler çok çabuk bozulduğu için ben böyle yapmak zorunda kalıyorum artık.
3 süpürge değiştirdm 2 yılda çin mallarından ya da üretim hatasından dolayı.
zorunda mıyım :KK70:

Valla en iyisi boyle yapmak.... almak zorundalar zaten bozuk urun gonderdiler amacan sikacaklar belli

mağazadan aldığınız ürünü iade etme şansınız yok isterseniz mahkemenin kapısında yatın. ben bu hak iddia etme hak arama olaylarıyla pek yakından ilgilenirim. mağazaya gidip rezil olmayın iade edicem diye tutturupta. paşa paşa değiştirecekler ayrı mesela. ama iade :KK43:

herşey 2katı evkurda neden ordan aldınız ?
taksit cazip geldi kesin.

cazgırlık yapın hem şarj olmuyo hem çizik değiştirin bunu yada iade alın dersen bi ihtimal düzelir

cazgırlık yapın ..
iade almak zorundalar almayız derlerse tüketici mahkemesine gidicem deyin.. kanun bu almak zorunda..

kredi kartımız yok diye ordan alıyoruz ama soyup duruyorlar bende 2 yıl bulaştım bitti çok şükür:KK49:

Almak zorunda da iste ugrastirip can sikacaklar... rezil olcam ondan sıkılıyorum

niye rezil olasınız.. çizik malı satan onlarken..
öyle bakmayın siz hakkınız olan bir talepte bulunacaksınız..
kaldı ki hiçbir problemi olmasa bile beğenmediğiniz için bile iade edebilirsiniz..

mağazadan aldığınız ürünü iade etme şansınız yok isterseniz mahkemenin kapısında yatın. ben bu hak iddia etme hak arama olaylarıyla pek yakından ilgilenirim. mağazaya gidip rezil olmayın iade edicem diye tutturupta. paşa paşa değiştirecekler ayrı mesela. ama iade :KK43:

Hadi yaa nasil iade olmuyor bozuk mali satiyolar bide insani madur ediyorlar

Hadi yaa nasil iade olmuyor bozuk mali satiyolar bide insani madur ediyorlar

tüketici hakları yetkilileriyle konuştum bu meseleyi. ürünü mağazan aldığınız takdirde iade yetkiniz yok değiştirme yetkiniz var dendi. bir ton kanunlar maddeler bilmemneler saydı. ama internet alışverişlerinde görmeden aldığın için iade hakkı tanıyorlar.

tüketici hakları yetkilileriyle konuştum bu meseleyi. ürünü mağazan aldığınız takdirde iade yetkiniz yok değiştirme yetkiniz var dendi. bir ton kanunlar maddeler bilmemneler saydı. ama internet alışverişlerinde görmeden aldığın için iade hakkı tanıyorlar.

Magazadan aldik ama urunu katolokta gosterdiler birebir gorup almadik yani... ama yinede onlar bir yolunu bulup kendilerini hakli cikarirlar... resmen teshir urununu yollamislar bana ya... sinirim tepemde bu gece uyku yok bana yarina kadar sinirden kuduracam artik... ilginiz icin tesekkurler

Bayanlar evkura bulasarak hata yaptiğimi anlamis bulunuyorum... iki hafta once sarjli dikey supurge aldim eve geldiginde koblolu cikti.... onu gittim konustum sarjli olani iki katida olsa aldim bu gun geldi ama belliki kullanilmis cizik icinde onuda gectim sarj olmuyor bozuk... simdi yarin gidip iadesini isticem ama gidip cazgirlik yapasim var ama inat edip geri almayip sorun cikarirlarmi ....tatlı dille gidincede seni daha cok ezmeye calisiyorlar
aman evkur deme bana :( ben çeyiz setim olan tencerelerimi falan ordan aldım ama tencereler ilk kullanımda karardır.bende iki kez götürdüm parlatıpp geri verdiler 3. de de olunca çıldırdım ve evkuru birbirine kattım.bana sıfır ürün getirdiler komple :) bzwn cazgırlık gerekir :)

aman evkur deme bana :KK43: ben çeyiz setim olan tencerelerimi falan ordan aldım ama tencereler ilk kullanımda karardır.bende iki kez götürdüm parlatıpp geri verdiler 3. de de olunca çıldırdım ve evkuru birbirine kattım.bana sıfır ürün getirdiler komple :) bzwn cazgırlık gerekir :)

Valla duzgun konusunca saf bu altederiz bunu deyip kandirmaya calisiyorlar insani yada uste cikmaya calisiyorlar ... artik tovbe ettim evkura cevremdeki herkesede uzak durun derim

Bazi firmalar iadede sikinti cikatiyor.en son aldigim gozlugun iadesini istedim ihtarname ginderdim, avukatlari aradi vs vs isterseniz tüketici heyetine gidin, haklisiniz dedi. Bende gittim :D cirkeflik ise yaramiyor

Back
X