Evladım

Prenses Polyanna

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2017
53
19
8
39
merhaba kadınlar kulübü üyeleri bana yardımcı olmaya çalışırsanız sevinirim oğlum 17 yaşında çok sorunlu bir çocukluk geçirdi babasından çok şiddet gördü engel olamıyordum belli yaştan sonra eve almak istemedi oğlumu evden kovuyordu bu arada kendi öz oğlu.sırf onun için işe girip çalışmaya başladım ancak sorunları ile başa çıkamıyorum . şiddete eğilimli sürekli kavgaya karışıyor birilerinin canını yakıyor . yaptığı şeyin yanlış olduğunu ona kavratamıyorum. yaşı tutmamasına rağmen araba kullanmak için çok ısrar ediyor . onun için ne yapabilirim.

Zaten kötü bi ortamda yetişmiş, şimdi de babadan gördüğünü çevresine uyguluyor sanırım. Siz hala evli misiniz bu adamla? Veya neden çocuğunuza bunlar yapılırken göz yumdunuz, boşanmadınız? Çocuğunuz için psikolojik destek almalısınız bence, hatta belki sizde

göz yummuyordum elinden alamıyordum boşanmak için maddi imkanım yoktu bir daha yapmaz diyordum bilmiyorum hep düzelir diyordum zihnim sis altında gibiydi hiç bir şey yapamıyordum

geçmiş olsun. işte 17 yıl belki çocuğum için boşanamam bahanesinin ardına sığındığınız evliliğinizin çocuğunuzu getirdiği nokta.

anlatmakla konuşmakla çözemezsiniz. normal çocukluk yaşayan ergenler bile bu yaşlarda dünyayı ailelerine dar ederken, sizinkinin bir de bu kadar sorunlu bir geçmişi, güvenmesi gereken baba tarafından gördüğü şiddet var. psikolojik destek şart.

Back
X