Evladını üzerine oturarak öldürdü!

evlimutluvecocukLuu

Bin Şükür 🤲
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2014
643
703
103
Evladını üzerine oturarak öldürdü!
evladini-uzerine-oturarak-oldurdu-h1451741920-66a0a2.jpg

ABD'de bir adam sözünü dinlemeyen çocuğunun üzerine oturdu, nefessiz kalan altı yaşındaki çocuk öldü.
02 Ocak 2016 Cumartesi 15:37

İngiliz Independent gazetesinin haberine göre, Noel gecesi kız arkadaşıyla video oyunu oynayan James Dearman isimli adam, uyumak istemeyen 6 yaşındaki oğlunu üstüne oturarak öldürdü.

''BABAM ONU EZİNCE ÖLDÜ''

Ölen çocuğun yedi yaşındaki kardeşi polislere olayı anlatırken, “Babam onu ezince öldü” dedi.

Polisten edinilen bilgiye göre Dearman ve kız arkadaşı çocuklara yatağa gitmelerini söyledi. Ancak çocuklar yatmayınca Dearman sinirlendi ve iki çocuğa duvara yüzlerini dönerek beklemeleri söyledi.

Dearman, küçük çocuğun verilen cezayı dinlemeyip video oyununu izlediğini fark edince olanlar oldu. 120 kilo ağırlığındaki adam oğlunu vücuduyla koltuğa sıkıştırdı. Çocuğun çığlık atarak nefes alamadığını söylemesine rağmen baba oyununa devam etti.

Bir süre sonra çocuğun öldüğünü fark eden Dearman ve sevgilisi acil yardım hattını aradı. Dearman taksirle ölüme sebebiyet vermekten suçlanıyor.

http://www.yeniakit.com.tr/haber/evladini-uzerine-oturarak-oldurdu-117979.html

Hayvanlara hakaret olur..Benim minnacık muhabbet kuşum bile yavrusuna dokununca zarar vereceğimi düşünerekten parmağımı ısırmaya çalışır..Bildiğin cani bu yaratık..
Haklısın hayvanlara hakaret oldu :( benim köpegim bile benimle oyun oynarken şakasına aaa acıdı elim doye bağrısam korkuyor acıttım mı doye bu nasıl bi beyindir ya :(

Yıne kedımden örnek vermek zorundayım ama oyle.
Dün akşam karanlıkta Dumanım yerde yatıyormus bende su ıçmek ıcın kalktım yanlışlıkla kuyruguna bastım hayvan öyle bır mıyavladı kı içim nasıl sızladı ya.
Bu çocuk nasıl çırpınmıştır kım bılır.
Nasıl yüreği acımadı ya nasıl!
Senın çocuğun o . Ben bu kedıyı doğurmadığım halde canımın bır parçası ona zarar gelıcek dıye ödüm kopuyor.

Back
X