Kendisini cok namuslu gosteriyor gorseniz sanki o mesajlari atan o degil. gecende ne yapti biliyomusunuz kendisinin sevdigi bi cocuk vardi cocugun sevgilisi var ama gitmis cocugun sevgilisine benim cocugu sevdigimi soylemis Allahindan bulsun insallah bana da farkli anlatiyor guya cocugun sevgilisi benden haz etmiyormus diye.. evet o kullandigim kelime yanlisti ama o kadar yuttum ki yapilanlari bi patlamaydi o..
Ben sana daha ilginç bi olay anlatıyım.belki beterin beteri varmış diye teselli bulursun
Dayımin kızı var.ailenin yüz karasi resmen.Allah'tan ayri şehirlerdeyiz.kocasını aldattı bosandılari.1 kizı var 13 yasinda.oturduğu yer kücuk bi ilce.gezip tozmadığı adam kalmadı.evli bekar farketmez.genelde evlilerle işi.aynı anda 2-3 adamla konuşur.üstelik Allah kimseye vermesin ama sağ eli kısmi felçli.surekli kendini acındırma derdinde.
Çocuğumun kirki icin gezmeye gitmiştik anneanneme.dayimin gelini bana öyle seyler anlattı ki sorma.güya benim e§im ona yardım bahanesiyle yaklaşmış.ev tutcam kızına da bakcam.sana maaş baglıcam sgk yapcam vs. Ama e§imin haberi olmayacak demiş.tabi bizim HANIM cok namuslu ya.asla bunu kabul etmemis.Eşine söylersen olur demiş.bi de benim eşim onunla cok ilgileniyormuş .artık neler konuştugunu tahmin edin.ben lohusayim zaten 20 günluk cocuğum var.eşimden hiç beklemem ama yine de dayanamayip sordum.çocuğun üstüne yemin edilmesinden nefret edersin ama bebeğimin üstune yemin ederim böyle bişey yok dedi.ben daha once eşime ona ve kızına maddi y
Ardımda bulunmayı teklif etmiştim.eli sakat olduğu icin.eşim de ona göre bi iş bulalım çalışsin sgk maaşi olur dedi.bunu söyledik.o da ben baska sehirde yapamam vs. Dedi ve konu kapandı.eşime göre o bu konusmalardan senaryo yazmış.
Gücume giden aslında bunu herkese bu şekilde anlatmış.eşim aşkinda malıni mülkunu dökmuş önüne.beni düşundügü için kabul etmemiş kisacası.ki benkendimi onunla kiyaslamam bile.fizik ,eğitim, güzellik insanlik namusluluk...
Ben de onu bulamadim.öğrendiğinde yine bi herifle kaçmmisti.3 ay dolanip geri geldi.annesinle babasinla konustum.kızıniza sahip çikın.ne b.. yerse yesin bari milletin yuvasınla uğrasmasin dedim
Ama gel gör ki.benim anam hala onunla konusur.amaaan sen de onun ne olduğunu bilmiyor musun? Diyor.kavga etmemi falan mı istiyorsun.rahatlican mı o zaman diyor.sanki herkesin huzurunu bozan benim.
Biri de annemi bana acıklarsa çok memnun olucam