Evladınız mı arkadaşınız mı?

aynilsu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2014
116
14
98
İstanbul
Benim bi kuzenim var ama nasil seytan nasil fettan anlatamam bide bunun bi ablasi var annem cok iyi arkadas bununla.. bu kuzenim bi gun bi erkekle mesajlasiyordu sonra ablasi bunu yakaladi ve soyledigi laf aynen bu beni gostererek "bak ben sana dedim bu seni yoldan çıkaracak!" ben sok oldum o kadar sinirlendim ki senin kardesin o.... yapiyor dedim kardesi de ne mesajlar atiyor bi bilseniz. ama kabahatli ben oldum.. sonra baya gecti ama benim icimde ki kin hala gecmedi zaten kardesiyle de cok feci kavga ettik kusuz.. ama annem inadina onunla gorusuyor inadina evine cagiriyor onlarin bize yapmadigi pislik kalmadi ama annem anlamak istemiyor gecen yine kavga ettik gene cagiricam dedi bende bagirdim bana ne diyor biliyomusunuz annem "sen evlensen, kardesi kardese vurdurursun" ya onun ailesinin bize atmadigi kazik kalmadi ama o evladini hice sayarak hala onlarla samimi.. siz olsaniz boyle bisey yaparmiydiniz?

Annen nasıl oluyor da sen benim kızıma o.... gibi bir imada bulunup , kendi kardeşinin yediği haltı kızımın üzerine atıyorsun ! diyemiyor
Hayret ediyorum..

peesss! o kuzenı varya camdan fırlatırım!

Bana, anlatmadigin birseyler var gibi geldi acikcasi.
Sen o kuzeninle ne yapiyordun ki ablasi sana yoldan cikarmaktan bahsetmis? Yoksa bu kiz deli mi, oyle kafadan mi salliyor alakaniz olmadigi halde?
Ikincisi annenin soyledikleri. Bu kadin birseyler goruyor ki sana boyle bir ithamda bulunmus. Dusundurucu bence.
Kaziklar atti demissin. Ornek verebilir misin, nedir o kaziklar?

Ustu kapali anlatmissin. Kendi dediklerini degil, sadece karsidakinin tepkisini yazmissin. Bu insanlar durup dururken mi sayikliyor bunlari?

Benim anlamadığım kız için o... yapıyor diye ablasına sen söylemişsin. Ablası bu seni yoldan çıkaracak demiş acaba neyini gördü ne olup bitti bilemiyorum ama annen bile kardeşi kardeşe vurdurursun dediğine göre olayları objektif anlatmıyorsun.

Son düzenleme:
Ayakkabılarına tuz at birer cimdik. Annen cagırsada gelemezler :))))))
Anneninizin tavrıda hiç hoş degil

Kusura bakmayın ama sizin anlatmadığınız başka şeyler var yoksa ablası durup dururken bu yoldan çıkarıyor neden diyor birşeyinizi görmüş demek ki kaldı ki sırf kuzeniniz bir erkekle mesajlaşıyor diye ablası da sizi suçladı diye kalkıp kardeşin or... yapıyor dersen o kuzen yüzüne bile bakmaz çok haklı. Biri siz erkek arkadaşınla mesajlaşıyorsunuz diye bunu yapsa ne yaparsınız kaldı ki alelade komşu arkadaş değil akraba anneniz neden görüşmesin başlıkta öyle bir arkadaş gibi yazmışsınız bir anne kolay kolay kızını arka plana atmaz demek ki biliyor huyunuzu ne çirkin şeyler kuzene bilmem ne diyin sonra haklıyım diyin pes. Annenizi sayıp geliyorlar senin gül yüzüne değil konuşmazsın olur biter anneni kimbilir nasıl mahcup ettin.

arkadaşlara katılıyorum ne yazık ki. Anlatmadığınız şeyler var. Anlatmadan yalnızca onları suçlayıp öyle kötüler boyle kötüler demissiniz. Ve o ya da bu şekilde bi insani pat diye o...lukla itham etmissiniZ Çok çirkin bi kelime. Ona cevabi başka yollarla da verebilirdinizz. Ama siz en cirkinini bulup söylemeyi tercih etmissiniz. Bu olayların arksinda yatan bir çok neden var bence anlatmadiginiz. Üzgünüm ama haklisiniz diyp de annenizi suclamicamm..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Haklisiniz tam anlatamamisim olayi.. en bastan anlatayim. bakin bu kuzenim denilen sahis surekli numara sallayip erkeklerle mesajlasiyor yada faceten birilerini bulup bulusmaya gidiyor onu defalarca uyarmama ragmen dinlemiyor hatta yakisikli birini buldugunda onu kiskandigim icin uyardigimi saniyor ablasina nasil anlatmis bilmiyorum ama ablasi kardesine nasil desem asik biri mesela bu kizi bi arkadasim begenmistu bana soyledi bende resmini gosterdim kiza ablasinin lafi aynen beni nasil kardesime yakistirabilirsin bunu goz var nizam var rezil ettiler cocugu alayci bakislar attilar.. ben zaten onunla konismuyorum pek cunku cok iki yuzlu bi insan kac kere yalanlarini yakaladim da ses etmedim.. bu dedigim olayda misafirlikte gerceklesti iste bu kiz yine yakisikli birini yakalamis mesajlasiyorlar bende oturuyorum orda bak yapma diyorum cocukla +18 konusuyorlar ablasi yakaladi. sonra bana o lafi etti benim gozum dondu hakkima girdiler o yuzden cevabim agir oldu yoksa ben kimsenin namusuna dil uzatacak kadar karaktersiz bi insan degilim.. bunlar beni sevmiyorlar cekemiyorlar.. ben hayatimdan cikariyorum bu sefer annem rahat durmuyor. annemin oyle demeside ailesiyle ilgili verdigim tepkilerden dolayi ya size yemin ediyorum bize etmedikleri hakaret kalmadi :( ama annem ne yapmaya calisiyor anlayamiyorum

Kendisini cok namuslu gosteriyor gorseniz sanki o mesajlari atan o degil. gecende ne yapti biliyomusunuz kendisinin sevdigi bi cocuk vardi cocugun sevgilisi var ama gitmis cocugun sevgilisine benim cocugu sevdigimi soylemis Allahindan bulsun insallah bana da farkli anlatiyor guya cocugun sevgilisi benden haz etmiyormus diye.. evet o kullandigim kelime yanlisti ama o kadar yuttum ki yapilanlari bi patlamaydi o..

Kusura bakmayın ama sizin anlatmadığınız başka şeyler var yoksa ablası durup dururken bu yoldan çıkarıyor neden diyor birşeyinizi görmüş demek ki kaldı ki sırf kuzeniniz bir erkekle mesajlaşıyor diye ablası da sizi suçladı diye kalkıp kardeşin or... yapıyor dersen o kuzen yüzüne bile bakmaz çok haklı. Biri siz erkek arkadaşınla mesajlaşıyorsunuz diye bunu yapsa ne yaparsınız kaldı ki alelade komşu arkadaş değil akraba anneniz neden görüşmesin başlıkta öyle bir arkadaş gibi yazmışsınız bir anne kolay kolay kızını arka plana atmaz demek ki biliyor huyunuzu ne çirkin şeyler kuzene bilmem ne diyin sonra haklıyım diyin pes. Annenizi sayıp geliyorlar senin gül yüzüne değil konuşmazsın olur biter anneni kimbilir nasıl mahcup ettin.

Annemi nasil mahcup ettim oyle mi? peki empati yapin o zaman sizin babaniza bu sahislar dolandirici dese sahsiniza iftiralar atsa surekli arkanizdan konussa siz bu insanlarla gorusmek istermisiniz annemi anlamaya calisiyorum ailesi diyorum ama boyle aile olmaz olsun annem gormuyor gormek istemiyor ailesine laf kondurmuyor kac gece agladim ben onlar yuzunden. ah keske o kizin ne oldugunu bilseydiniz evet hata bende tan ifade edememisim ama durum bu iste

Kendisini cok namuslu gosteriyor gorseniz sanki o mesajlari atan o degil. gecende ne yapti biliyomusunuz kendisinin sevdigi bi cocuk vardi cocugun sevgilisi var ama gitmis cocugun sevgilisine benim cocugu sevdigimi soylemis Allahindan bulsun insallah bana da farkli anlatiyor guya cocugun sevgilisi benden haz etmiyormus diye.. evet o kullandigim kelime yanlisti ama o kadar yuttum ki yapilanlari bi patlamaydi o..

Ben sana daha ilginç bi olay anlatıyım.belki beterin beteri varmış diye teselli bulursun

Dayımin kızı var.ailenin yüz karasi resmen.Allah'tan ayri şehirlerdeyiz.kocasını aldattı bosandılari.1 kizı var 13 yasinda.oturduğu yer kücuk bi ilce.gezip tozmadığı adam kalmadı.evli bekar farketmez.genelde evlilerle işi.aynı anda 2-3 adamla konuşur.üstelik Allah kimseye vermesin ama sağ eli kısmi felçli.surekli kendini acındırma derdinde.

Çocuğumun kirki icin gezmeye gitmiştik anneanneme.dayimin gelini bana öyle seyler anlattı ki sorma.güya benim e§im ona yardım bahanesiyle yaklaşmış.ev tutcam kızına da bakcam.sana maaş baglıcam sgk yapcam vs. Ama e§imin haberi olmayacak demiş.tabi bizim HANIM cok namuslu ya.asla bunu kabul etmemis.Eşine söylersen olur demiş.bi de benim eşim onunla cok ilgileniyormuş .artık neler konuştugunu tahmin edin.ben lohusayim zaten 20 günluk cocuğum var.eşimden hiç beklemem ama yine de dayanamayip sordum.çocuğun üstüne yemin edilmesinden nefret edersin ama bebeğimin üstune yemin ederim böyle bişey yok dedi.ben daha once eşime ona ve kızına maddi y
Ardımda bulunmayı teklif etmiştim.eli sakat olduğu icin.eşim de ona göre bi iş bulalım çalışsin sgk maaşi olur dedi.bunu söyledik.o da ben baska sehirde yapamam vs. Dedi ve konu kapandı.eşime göre o bu konusmalardan senaryo yazmış.

Gücume giden aslında bunu herkese bu şekilde anlatmış.eşim aşkinda malıni mülkunu dökmuş önüne.beni düşundügü için kabul etmemiş kisacası.ki benkendimi onunla kiyaslamam bile.fizik ,eğitim, güzellik insanlik namusluluk...

Ben de onu bulamadim.öğrendiğinde yine bi herifle kaçmmisti.3 ay dolanip geri geldi.annesinle babasinla konustum.kızıniza sahip çikın.ne b.. yerse yesin bari milletin yuvasınla uğrasmasin dedim

Ama gel gör ki.benim anam hala onunla konusur.amaaan sen de onun ne olduğunu bilmiyor musun? Diyor.kavga etmemi falan mı istiyorsun.rahatlican mı o zaman diyor.sanki herkesin huzurunu bozan benim.
Biri de annemi bana acıklarsa çok memnun olucam

Son düzenleme:
siz daha agirini yasamissiniz. yine sabirliymissiniz tebrikler.. Allah korusun yarin obur gun evlenecegim insana bile goz koyacak bi insan vallahi abartmiyorum. az once bile tartistik annemle.. o beni seviyor ariyor diyor oysa anlatiyorum bi turlu gercek yuzunu gormuyor ya daha ne yapmasi lazim baglantiyi kesmesi icin :( sadece mesafe koysun istiyorum ki aramaya yuzleri olmasin annem boyle olunca daha cok aziyorlar

Annemi nasil mahcup ettim oyle mi? peki empati yapin o zaman sizin babaniza bu sahislar dolandirici dese sahsiniza iftiralar atsa surekli arkanizdan konussa siz bu insanlarla gorusmek istermisiniz annemi anlamaya calisiyorum ailesi diyorum ama boyle aile olmaz olsun annem gormuyor gormek istemiyor ailesine laf kondurmuyor kac gece agladim ben onlar yuzunden. ah keske o kizin ne oldugunu bilseydiniz evet hata bende tan ifade edememisim ama durum bu iste

Babanıza dolandırıcı deseler iftira etseler babanız o kızları evine sokar mı kendi evi sonuçta annene de söyler git onlarda görüş bu eve girmeyecekler der. Yok sevgilisi olan kişiye sizin hoşlandığnızı söylemişte durup dururken neden yapsın bunu resmen burada cevap veremeyecek nasılsa diye karalayıp duruyorsunuz baştan yazmadığınız şeyleri tepki alınca yazıyorsunuz. Anneniz görüşüyor hadi ama akraba için size o sözleri söylemez bir anne olarak bunu dediyse birşeylerinizi görmüş demek ki. Yoksa neden öyle bir söz söylesin kızını korumasın. Tek sen misin evde başka kardeşlerin var mı onlarda sorun yaşıyor mu annene iletiyor mu annen onlara da mı aynı şekilde söylüyor yoksa ailede tek sen mi rahatsızsın neden bilmem ama kuzenini çekemiyorsun ayrıca başlık kelalaka akraba değil arkadaş demişsin. Onlar annenin yeğenleri.

Babanıza dolandırıcı deseler iftira etseler babanız o kızları evine sokar mı kendi evi sonuçta annene de söyler git onlarda görüş bu eve girmeyecekler der. Yok sevgilisi olan kişiye sizin hoşlandığnızı söylemişte durup dururken neden yapsın bunu resmen burada cevap veremeyecek nasılsa diye karalayıp duruyorsunuz baştan yazmadığınız şeyleri tepki alınca yazıyorsunuz. Anneniz görüşüyor hadi ama akraba için size o sözleri söylemez bir anne olarak bunu dediyse birşeylerinizi görmüş demek ki. Yoksa neden öyle bir söz söylesin kızını korumasın. Tek sen misin evde başka kardeşlerin var mı onlarda sorun yaşıyor mu annene iletiyor mu annen onlara da mı aynı şekilde söylüyor yoksa ailede tek sen mi rahatsızsın neden bilmem ama kuzenini çekemiyorsun ayrıca başlık kelalaka akraba değil arkadaş demişsin. Onlar annenin yeğenleri.

Bilip bimedem yorum yapmak ne kadar kolay. anlatinca anlayacaginizi dusunmustum ama hala hedef halindeyim.. benim babam kendisine hakaret etmis bi insanin bile evine gitmis bi insan babam da oyle kin falan yoktur tabi annemin de etkisi var ses cikarmamasiyla. babam beni koruyor ama annemle kimse tartisamaz hepa hakli cikarir kendini. karaliyor muyum? lutfen kelimelerinize dikkat edin resmen beni iftiratlyla sucluyorsunuz ben bunlari yuzune de soylemis bi insanim.. Ne kadar kolay geliyor bunlar size.. ben annemi sadece anlatmak icin kisa yazdim ilk yani gorusme dediklerimle gorusuyor neden boyle diye.. yoksa elbette anlatirim herseye su anlattiklarrim da en ufak bi yalan varsa Allah soraun benden tamam mi annem sadece bana degil herkese oyle ablama babama kendi ailesini cok seviyor ne anlatsam yok oyle degil soyle.. kuzenimi cekemiyormuyum siz galiba hakaret etmeye gelmissiniz kendinize gelin ben onu neden cekemiyim su hayatta kiskanacagim son insan bile degildir o.. yasadiklarimi kucumsemek kimsenin haddine degil.. arkadas yazdim cunku yegenden cok arkadaslar yaslari da yakin oldugundan dolatyi.. ama her yazdigim sorgulaniyor. anlattiklrim yasadiklarim kadar kolay olsa keske

Benim bi kuzenim var ama nasil seytan nasil fettan anlatamam bide bunun bi ablasi var annem cok iyi arkadas bununla.. bu kuzenim bi gun bi erkekle mesajlasiyordu sonra ablasi bunu yakaladi ve soyledigi laf aynen bu beni gostererek "bak ben sana dedim bu seni yoldan çıkaracak!" ben sok oldum o kadar sinirlendim ki senin kardesin o.... yapiyor dedim kardesi de ne mesajlar atiyor bi bilseniz. ama kabahatli ben oldum.. sonra baya gecti ama benim icimde ki kin hala gecmedi zaten kardesiyle de cok feci kavga ettik kusuz.. ama annem inadina onunla gorusuyor inadina evine cagiriyor onlarin bize yapmadigi pislik kalmadi ama annem anlamak istemiyor gecen yine kavga ettik gene cagiricam dedi bende bagirdim bana ne diyor biliyomusunuz annem "sen evlensen, kardesi kardese vurdurursun" ya onun ailesinin bize atmadigi kazik kalmadi ama o evladini hice sayarak hala onlarla samimi.. siz olsaniz boyle bisey yaparmiydiniz?

Ben burada ki akrabalık ilişkisini anlayamadım????? Kuzenim demişsin kuzeninin ablası yine senin kuzenin oluyor? Kuzenin olması için teyze çocuğu, amca çocuğu,dayı çocuğu veya hala çocuğu olması gerek. Bu kişiler senin kuzenin olduğuna göre anneninde yeğeni oluyor... Ayy kafam karıştı.

Annen belki bu aranızda geçenleri ergen öncesi olaylar olarak niteliyordur. Sonuçta senin de hitaplarını güzel bulmadım. O yüzden onların size attığı kazıkları da bilemiyoruz. Hatta sana göre sorun olan şeyler annene göre olmayabilir. Yani bazı şeylere bakış açısı yaşla değişir kesinlikle.

Back
X