Evladinizin hayrına biri bana yardimcı olsun

Rumeysaayss

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2019
77
21
3
27
Hanımlar adet olmama 5 gun varken gebelik testi yaptim aninda pozitif cikti sonra tekrar aldim oda pozitif cikti 5 gun boyunca pozitif ve adet oldum adetim kanamam azdı ama ciğer parcalari gibi siyah pihtilar geldi normal surup bitti ve suan adetimin üstünden 5 gun gecti ben öğlen iki tane test aldim birinde cok az silik cizgi cikti.digerini bu sabah yaptim 7 dakika sonra anında ikinci cizgi net şekilde cikti sizce nedir bu

Hanımlar adet olmama 5 gun varken gebelik testi yaptim aninda pozitif cikti sonra tekrar aldim oda pozitif cikti 5 gun boyunca pozitif ve adet oldum adetim kanamam azdı ama ciğer parcalari gibi siyah pihtilar geldi normal surup bitti ve suan adetimin üstünden 5 gun gecti ben öğlen iki tane test aldim birinde cok az silik cizgi cikti.digerini bu sabah yaptim 7 dakika sonra anında ikinci cizgi net şekilde cikti sizce nedir bu
Hastaneye gidip kan verin bence. Bu şekilde anlamanız zor.

Genelde adet geciktikten sonra pozitifi görüp sonrasında adet olunuyorsa parçalı, burda okuduğum kadarıyla kimyasal düşük. Hemen doktora git, belki bebeğin seninledir.

Sabahki test bu

Eklentiler

• 20200115_081844.webp
    20200115_081844.webp
    46,4 KB · Görüntüleme: 59
Neden doktora gitmiyorsunuz?
ultrasona girip kan tahlili vermelisin. Umarım herşey gönlünce olur 🙏💐

Canım eğer gebe kaldıysan sonrasında adet olduysan zaten belli bir süre hcg kanda duruyor. Bu yüzden testler silik çıkabilir. Gebe olup olmadığını öğrenmek için mutlaka hemen doktora git, geciktirme. Daha düşmemiş ama düşük başlamış olabilir ilaç filan verir bebeğin kurtulur. ihmal etme.

Canım eğer gebe kaldıysan sonrasında adet olduysan zaten belli bir süre hcg kanda duruyor. Bu yüzden testler silik çıkabilir. Gebe olup olmadığını öğrenmek için mutlaka hemen doktora git, geciktirme. Daha düşmemiş ama düşük başlamış olabilir ilaç filan verir bebeğin kurtulur. ihmal etme.
Teşekkür edrim bugün gidicem insallah

Karnim ağırmiyor düşüklerin karni agirmaz mi

Dediğim gibi benim söylediğim ihtimal. Kimyasal gebelik tam oluşmamış oluyor. Oluşmaya başlarken vücûd durdurup adet başlatıyor. İnşallah öyle değildir tabii ama mutlaka doktora git.

Back
X