Evladinizin hayrına biri bana yardimcı olsun

Evet düşük yapmışım bugün ogrendim peki cocugunuz oldumu olduysa nezaman oldu siizn düşük yaptığınızdan sonrami
Ben hemen dusunmedim planli olarak 1.5 yil sonra hamile kaldim ben zor hamile kaldim cunku polikistik overim vardi dr un verdigi bir ilac ile istedigim ay hamile kaldim sizde boyle bir problem yoksa 2-3 ay sonra tekrar deneyin tabi dr un ne dedigi onemli

Ben hemen dusunmedim planli olarak 1.5 yil sonra hamile kaldim ben zor hamile kaldim cunku polikistik overim vardi dr un verdigi bir ilac ile istedigim ay hamile kaldim sizde boyle bir problem yoksa 2-3 ay sonra tekrar deneyin tabi dr un ne dedigi onemli
Ilacin adi nedir sakincası yoksa söyler mısınız. bende pcoluyum ama dr sadece vitamin ve folik asit veriyor .

Ilac adi vermrm dogru degil cunku olaai bir gebelik gercrklesmemesi bebek olmamasi durumunda kullaniliyor bu ilac ve dr un sadece senin tahlillerine ve regl gunune uygun olarak veriyor

Canım üzülme hamile kalabildiğini öğrenmiş oldun. Sen dikkat et kendine kimyasaldan hemen sonra hamile kalan çok kişi var hayırlısı olsun herşeyin❤️

Canım kimyasal gebelik geçiriyorsun sanırım inş tekrar kısa sürede hamile kalırsın genelde düşükten sonra çabuk kalınır

Arkadaşlar Ben bugün yine hastaneye gittim doktor dusuk yapmamışsın dedi testlerde bozuktur dedi ama hepsimi boxuk olur dedim ses etmedi

Back
X