• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlat ayrımı

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
Babamın nasıl bir insan oldugunu daha önceki konularımda anlatmıştım.3 kardeşiz.2 kız 1 erkek.Erkek kardeşim nişanlı.Babam emekli ve evimiz kira.Ben kpssye hazırlanyatmadı.Part time haftasonu çalışıyorum.Bir yandan düzenli iş arıyorum.Babam kardeşler arasında ayrımcılık yapıyor.Kız kardeşimle benim düzgün işim olmamasına ragmen sürekli para istiyor.İnternet yüzünden icralık olacak bize ödeyin diyor.Ama emekli maaşıyla gelinine bilezik almayı düşünüyor.Maaşım yatmadı.Elimde yol parası bile kalmadı.Ben babamdan 1 lira bile isteyemiyorum ama erkek kardeşime benzin parası veriyor sürekli.Onlar evlenince size destek olacagız ev alın diyor.Geline yazın seni ehliyete yazdırıcam,sizin arabanın modelini yükselticem diyor.Bana bir kez bile demedi.Gel kpss kursuna yazdırayım diye.Neyi varsa neyi yoksa ogluna harcıyor.Bize de kardesınıze destek olun diyor .Erkek kardesıme bayramda sizi tatile göndericem bodruma diyor.Devletten ögrenım kredısı aldım.O vergı daıresıne dustu.Bana ödeme birşey olmaz dıyor.Dün gece uyuyordum.Bugunde ek ıse geldım.Sarjım hıc yoktu Telefonu bas ucuma sarja taktım.Baktım gelmıs cıkarıyor yarın ıse gıdıcem dedım.Bir basladı Allah canınızı alsın ölünüzü göreyim falan.Gecende bana evde kaşmıs dıyor.Yaşım 26.Psikolojımı cok bozdu.Bu evden bu aileden nefret ediyorum.Sanki kimsesiz gibiyim....

Bence tek çareniz düzenli bir iş bulup kimseye muhtaç olmadan yaşamak... O zaman da içinizden gelir gerek görürseniz kardeşinize destek olursunuz gerek görmezseniz de önce kendi borçlarını kapatıp sonra hemen araba olabilir altın hesabı olabilir maaşınız bir yere bağlayıp birikim yapın derim. Çünkü yarın öbür gün evlenmek istediğinizde babanızdan pek destek göreceğinizi sanmıyorum.

Yani marketlerde kasiyerlik bile olabilir her yer eleman aranıyor ilanları ile dolu. Düzenli bir maaş olduktan sonra kendinize güveniniz de düzelir. Psikolojik olarak da daha güçlü hissedersiniz.

Nasıl bir baba o öyle yaptığı çok Hatalı . Sanırım bir oğlum var hersey onun olsun düşüncesinde .

KPSS kazanmaya bakın eğer olmazsa girin bir işe düzenli bir işiniz olsun aynı zamanda KPSS ye hazırlanmayı yeniden devam edin .

Kardeşinize de 1 Kuruş bile vermeyin . Evlenmek isteyen adam kendine güvenerek çıksın bu yola size anasına Babasına güvenerek değil

Allah size güzel bir is versin de kurtarsın o evden. Babanızı da bildiği gibi yapsın.

Babanızın asıl sizin kpss ye çalışmanız için destek olmasi gerekirdi. Çünkü gerçekten kadınlar için bazı ortamlarda çalışmak zor. O yüzden kpss çok önemli. Ama ne diyim şu hayatta en nefret ettiğim insan tipi evlat ayıranlar.

Nasıl bir baba o öyle yaptığı çok Hatalı . Sanırım bir oğlum var hersey onun olsun düşüncesinde .

KPSS kazanmaya bakın eğer olmazsa girin bir işe düzenli bir işiniz olsun aynı zamanda KPSS ye hazırlanmayı yeniden devam edin .

Kardeşinize de 1 Kuruş bile vermeyin . Evlenmek isteyen adam kendine güvenerek çıksın bu yola size anasına Babasına güvenerek değil
2 ay sonra sınav var.Sonra artık duzgun bır ıse gırıcem.Kredimi falan kapatıp bırıkım yapıcam.Babam zaten destek olmaz.Sankı tek cocugu var

kpss kazanın o evden kurtulun.onlara da zırnık vermeyin bu ne ya
bir baba evladına nasıl öyle söyler
Eskıden beddua etmezdı.Artık beddua da edıyor.Haftaya kız tarafu gelecek.Bend ehazırlık falan yapmıycam.Eve de gec gelıcem.Isteydım dıycem mahcup olsunlar

Allah size güzel bir is versin de kurtarsın o evden. Babanızı da bildiği gibi yapsın.

Babanızın asıl sizin kpss ye çalışmanız için destek olmasi gerekirdi. Çünkü gerçekten kadınlar için bazı ortamlarda çalışmak zor. O yüzden kpss çok önemli. Ama ne diyim şu hayatta en nefret ettiğim insan tipi evlat ayıranlar.
Ayırıyor ama düzgun işim olsun.Evleneyım gelmıycem bu eve.Gunduz annemı gorur gıderım

Senin konularini okudukca o kadar cok uzuluyorum ki
Insallah cok iyi bir is bulur kendi evine cikarsin , cok yurekten diliyorum senin icin
Cok sagolun cok tesekkurler.Bende uzuldukce konu acıyorum.Kardesımden annemden baska anlatacak bııri de yokkı

Babanız bu saydıklarını nasıl yapacakmış tek maaşla?
Siz zaten yardım edecek durumda değilsiniz, yardım edin dese nolur ki, zaten sizde de yok.
Bence kafaya takmamaya çalışın, sınava az kalmış çünkü.

Ama onun dışında sizde de hata var gibi geliyor bana. 26 yaşında üniversite mezunusunuz. Kendi ayaklarınız üzerinde durmanız lazım. İlla atanmanız şart değil, özele de yönelebilirsiniz.

Babanız bu saydıklarını nasıl yapacakmış tek maaşla?
Siz zaten yardım edecek durumda değilsiniz, yardım edin dese nolur ki, zaten sizde de yok.
Bence kafaya takmamaya çalışın, sınava az kalmış çünkü.

Ama onun dışında sizde de hata var gibi geliyor bana. 26 yaşında üniversite mezunusunuz. Kendi ayaklarınız üzerinde durmanız lazım. İlla atanmanız şart değil, özele de yönelebilirsiniz.
Haklısınız.Bende temel lıselere basvuru yapıcam.Her hafta bır bölgeye cv verıcem.Aldıgım paramla kredımı yatırıcam.

Back
X