evlat edinen annelerrr ....toplanınn haydiii:)))

merhametli

Guru
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2007
327
5
296
Manisa
[slm forumda böyle bir konu açmak istedim ben biyolojik anne değilim ve ben gibi kaç arkadaşım var duyguları nelerdir??yada bu işe kalkışmaya çekinenler buyrun paylaşalım kendimlede evladımlada gurur duyuyorum..şükürler olsun rabbime ..hadi bekletmeyin beniii...merak ediyorumm size anlatacak çok şeyim varr:))kaydirigubbakcemile5
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek

canım ben değil ama kayınvaldemlerin komşusunda var 10 sene çocukları olmamış çiftin sonra evletlık almışlar 2 yıl sonra baba ölmüş ama annesi o kadar güzel bakıyo evlatlık olduğunu öğrenince şok geçirdim insan öz olmadığı halde bu kadar benzermi hele bide o kadar temiz güzel hayırlı bir evlat yetiştirmişki kadın tek başına hem anne hem baba oluyo şimdi ilkokul 3 gidiyo rabbim onların huzurunu bozmasın

[slm forumda böyle bir konu açmak istedim ben biyolojik anne değilim ve ben gibi kaç arkadaşım var duyguları nelerdir??yada bu işe kalkışmaya çekinenler buyrun paylaşalım kendimlede evladımlada gurur duyuyorum..şükürler olsun rabbime ..hadi bekletmeyin beniii...merak ediyorumm size anlatacak çok şeyim varr:))kaydirigubbakcemile5
:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek

sizi tebrik ediyorum cok mutlu oluyorum sizin gibi insanlari görüp duydukca
sizin gibi insanlar dünyaya nadir geliyo ben öyle inaniyorum

sizi tebrik ederim gerçekten çok hayırlı çok güzel birsey yapmışsnız bana göre.
bende herzaman kendi öz ewladım olsa bile bir ewlatlık almayı hayal etmişimdir.
biraz anlatsana nasıl bir duygu oldunu?
sizin çocuğunuz olmadımı? kaç zaman denediniz?
kaç yaşında aldınız ewladınızı?
biyolojik anne baba olmadığınızı 1 gün söylicekmisiniz?
anlat işte yaaa.. çok huzur werici bir hikayen olduna eminim.

Back
X