evlat...

Yasmnn__

{Meleğimm}
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2016
760
1.061
63
Anne olan, anne olmak isteyen, bu yazıları yavrusu kucağında okuyan herkes okusun..

Evlat ne demek insan tabi ki yaşamadan bilmiyor, istese de empati kuramıyor..
Ben annemi iki sene önce kaybettim, anne ne demekmiş o zaman öğrendim! Anne demek herşey demek. Anlatilmaz.. rabbim analarımızın yokluğunu göstermesin en başta..
9 ekim 2016da bende bi yavrum olacağını öğrenmiştim tarifi çok zor Rabbimin mucizesiydi resmen. İlk defa omrumde mutluluktan ağlamıştım. Cok uzun sürmedi 4-5 hafta sonra kaybettim yavrumu. Yine ağladım, hastanede insanlar dönüp dönüp bana baktılar bu kız hıçkıra hıçkıra neden ağlıyor diye yine tarifi çok zor bir duygu... içimde kokusunu bilmediğim kucağıma almadığım gulumsemesini cinsiyetini bilmediğim yavrumun hasreti var. Sanki kollarima almışım da çok uzakta ve özlüyorum. Çok tuhaf işte. Bunlari buraya neden yazıyorum onuda bilmiyorum.... belki içimdeki evlat hasretini dindirmek içindir..
Şu mübarek günlerde Rabbim herkesin duasını kabul eylesin inşallah. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın... (amin)

Ben de 3 senedir bebeğimin bana gelmesini istiyorum hayırlarla sağlıcakla salih ve saliha evlatlarımıza kavuşuruz inşallah amin

Güzel haberi yakın zamanda alıcaksın, inanıyorum Kalbini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…