- 19 Ekim 2009
- 1.956
- 2.524
- 333
Yanlış düşünüyorsunEvlatlık almak son çare bence yanlismi düşünüyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yanlış düşünüyorsunEvlatlık almak son çare bence yanlismi düşünüyorum
Sence pekiYanlış düşünüyorsun
Tabiki cnm bende düşünüyordum ama önce denemek lazım tüm yollarıAllah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin inşallah ama ben komşuya kızamadım. Evlat edinmek bence çok kutsal bir davranış. En az dünyaya bir bebek getirmek kadar. İleride bebek istersem ve olmazsa ben de evlat edinmek isterim.
Şahsen önce kendi çocuğumun olması icin uğraşırim eğer olmuyorsa son çare evlatlık almak diye düşünüyorum bilmiyorum yanlıs mi
Evlat edinmek cok değerli birsey. Taa liseden beri istediğim birsey. Kadere bak ki 2 kere tüp bebek denedim olmadı biri bos gebelik oldu. Daha denemeyecegim büyük ihtimalle. Çocuk çocuk diye tutturupta olmayanlara ben de diyebilirim evlat edinmeyi düşünmez misin diye. Tüp bebek yaptırdığımı bilecek kadar ozelimi açtığım birinin de bu onerisine alınmazdim. Bazı insanlarin hic sorunu yokken sebepsiz infertilite ile çocukları olmuyor yaşı ne olursa olsun, bazilari da hic tedavi görmeden direkt evlat edinmeye başvuruyor, forumda görebilirsin. Normal şeyler yani bunlar ,senin gibi incitici olarak algılamamSence peki
Benim annem ve babamla aramda hic bir biyolojik bag yok,Tabiki cnm bende düşünüyordum ama önce denemek lazım tüm yolları
Ne alaka icimi biliyor musun beni tanıyor musunkotuluk komsunuzda degıl
sızın ıcınızde .
alınıp gucenıp komsunuzu burda kotu cıkaracak ne vardı bu kadar ?Ne alaka icimi biliyor musun beni tanıyor musun
Bence tahmin ediyor ve haklıNe alaka icimi biliyor musun beni tanıyor musun
Ben kötülük aramıyorum ayrıca daha yeni evliyim tüm yollari denedikten sonra evlatlık almayi düşünürüm diyorum siz anlamiyor Musunuz ben evlatlık almaya karşı değilimalınıp gucenıp komsunuzu burda kotu cıkaracak ne vardı bu kadar ?
derdınızı dert edınmıs fıkır vermıs altında neden kotuluk arıyorsunuz
bende dıyorum kı neden alındınızBen kötülük aramıyorum ayrıca daha yeni evliyim tüm yollari denedikten sonra evlatlık almayi düşünürüm diyorum siz anlamiyor Musunuz ben evlatlık almaya karşı değilim
Dedim.merak etmebende dıyorum kı neden alındınız
sıze ksırsınız dememıs bırsey dememıs
bu kadar takacagınıza deseydınız komsunuza
Senin gibi on yargili degilim en azındanBence tahmin ediyor ve haklı
Kalbi kararmis insansiniz
Karşıda olabilirsin millete ne ? Kendini ifade ediceksin dlye paralama bence bazı kadınlar öfkelerini sinirlerini bu forumda atmayı iyi beceriyorArkadaslar ne oluyor hakkaten siz beni anlamıyor musunuz evlatlıga karşı değilim diye bas bas bağırıyorum