Evlatlık almayi düşünür müsün diyen komşu?

Şahsen önce kendi çocuğumun olması icin uğraşırim eğer olmuyorsa son çare evlatlık almak diye düşünüyorum bilmiyorum yanlıs mi

Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin inşallah ama ben komşuya kızamadım. Evlat edinmek bence çok kutsal bir davranış. En az dünyaya bir bebek getirmek kadar. İleride bebek istersem ve olmazsa ben de evlat edinmek isterim.
Tabiki cnm bende düşünüyordum ama önce denemek lazım tüm yolları

Şahsen önce kendi çocuğumun olması icin uğraşırim eğer olmuyorsa son çare evlatlık almak diye düşünüyorum bilmiyorum yanlıs mi

Evlat edinmek sadece çocuğu olmayanların yaptığı birşey değil ki . O yüzden son çare gibi şeyler yanlış .
Evlat edinmedeki amaç bir çocuğa güzel bir yaşam sağlamak olmalı son çare olarak avunmak degil.

Ayrıca ben sürekli çocuğu olmayanlara evlat edinir misin denmesine de karşıyım.
Evlat edinmek için illa cocuksuz olmaya gerek yok. Tavsiye verenler de evlat edinebilir gayet.

Evlat edinmek cok değerli birsey. Taa liseden beri istediğim birsey. Kadere bak ki 2 kere tüp bebek denedim olmadı biri bos gebelik oldu. Daha denemeyecegim büyük ihtimalle. Çocuk çocuk diye tutturupta olmayanlara ben de diyebilirim evlat edinmeyi düşünmez misin diye. Tüp bebek yaptırdığımı bilecek kadar ozelimi açtığım birinin de bu onerisine alınmazdim. Bazı insanlarin hic sorunu yokken sebepsiz infertilite ile çocukları olmuyor yaşı ne olursa olsun, bazilari da hic tedavi görmeden direkt evlat edinmeye başvuruyor, forumda görebilirsin. Normal şeyler yani bunlar ,senin gibi incitici olarak algılamam

Tabiki cnm bende düşünüyordum ama önce denemek lazım tüm yolları
Benim annem ve babamla aramda hic bir biyolojik bag yok,
Biyolojik bag yok fakat biz birbirini çok seven, desteğini birbirinden esirgemeyen, 3 domino tasiyiz, birbirimizin üstüne yıkılırız, birimiz şartlara göre hacıyatmaz olup taslari yikilmadan kurtarir ayakta tutar
Aile budur bence, ben boyle ögrendim
Benim bu dünyaya gelmeme sebep olan biyolojik canlilar... Kim bilir halleri ne?

Bence mantıklı bişey aöylemiş muhtemeln ben de söylerdim. Düşünmez misin? Ben daha denemedim çocuk yapmayı ama eşim tiroit bezlerini aldırdığı için olmayacağını düşünüyoruz. Ve evlatlık düşünüyorum açıkçası 3 -4 senem daha var karar için.

alınıp gucenıp komsunuzu burda kotu cıkaracak ne vardı bu kadar ?
derdınızı dert edınmıs fıkır vermıs altında neden kotuluk arıyorsunuz
Ben kötülük aramıyorum ayrıca daha yeni evliyim tüm yollari denedikten sonra evlatlık almayi düşünürüm diyorum siz anlamiyor Musunuz ben evlatlık almaya karşı değilim

Ben kötülük aramıyorum ayrıca daha yeni evliyim tüm yollari denedikten sonra evlatlık almayi düşünürüm diyorum siz anlamiyor Musunuz ben evlatlık almaya karşı değilim
bende dıyorum kı neden alındınız
sıze ksırsınız dememıs bırsey dememıs
bu kadar takacagınıza deseydınız komsunuza

Arkadaslar ne oluyor hakkaten siz beni anlamıyor musunuz evlatlıga karşı değilim diye bas bas bağırıyorum

Arkadaslar ne oluyor hakkaten siz beni anlamıyor musunuz evlatlıga karşı değilim diye bas bas bağırıyorum
Karşıda olabilirsin millete ne ? Kendini ifade ediceksin dlye paralama bence bazı kadınlar öfkelerini sinirlerini bu forumda atmayı iyi beceriyor ;)

Back
X