- 6 Şubat 2018
- 80
- 85
- 3
- 38
- Konu Sahibi turuncusari
-
Teşekkür ederim.Ne diyeyim ki? İçine sinmediyse bence hiç çocuğu da umutlandırma “açıkçası ben düşündüm bence uyumlu değiliz seni de daha fazla umutlandırıp hakkına girmek istemem hakkını helal et ha bu arada başkası oldu vs gibi düşüncelere girme lütfen sadece ama sadece düşünerek aldığım bir karar bu, sen iyi birisin ama biz mutlu olamayız konuşmayalım bir daha” de ve bitir..
Bazen konuşurken ne demek istediğini anlamıyorum, soruyorum, açıklarken bile anlayamıyorum ya yanlış kelimeler kullanıyor ya da eksik yazıyor. Hem konuşmada hem yazışmada sorun var yani. Ve bu çok ciddi bir sorun di mi?Ve ben de gerçekten urfalı bir sevgilim vardı ortada bariz bi sorun yokken ufak tefek ayrıntılarda bizim olmayacağımızı anladığım için ayrılmıştım, evliliğe giden bi ilişkiydi. Bazen olmayınca olmuyo. Gerçekten iyi çocuktu kefil olurum dürüstlüğüne iyi niyetine vs ama gerçekten aile faktörü uzaklık.. çok önemli şeylermiş bunu anladım annesi türkçe bile bilmiyordu kürtçe konuşuyordu dedim yapamam ben o ailede..
Teşekkür ederim.
Bu arada bu kişinin daha önce hiç sevgilisi olmamış. Çok şaşırdım ama gerçekten açık açık konuştuk ben benim sevgililerim olduğunu söyledim onda olmamış. Şimdi tam birini bulmuşken kaçırmayayim yaş da geçiyor çabasına mı girdi acaba
Yuzyuze görüşmediğimiz için de elektrik alamıyorum. Belki karşılıklı oturup konuşsak şivesi gözüme batmazdi.Şivesi dışında da elektrik alamamış olabilirsiniz yoksa buna takılmazdınız diye düşünüyorum. Kartlarınızı açık oynayıp elektrik alamıyorum diyin umutlanmasın bence.32 çok güzel bir yaş. Kendinizi zorlamayın. Bence karakterin oturduğu neyi isteyip istemediğinizi bileceğiniz bir yaştasınız. Zorlamalarını anlamadım.
Ben şiveyi hiç takmamıştım düzeldi sonra kendisi zaten (2 3 yıl sevgili kaldık biz) ama benim sorunum aile yapısı oldu 11 kardeşler ne bileyim benim ailemden kmlerce uzak bi aile.. yapamadım bunu bizimkilere. Kürtçe konusuna çok taktım birde. Annesiyle konuşmak için kürtçe mi öğreneceğim? Akrabaları falan ben boğuldum ya kısaca. Kişiliğine hiç bişey diyemem sadece biraz fazla gururluydu onun dışında iyi birisiydi ama olmadı işte. Üzülüyorum ara ara ama pişman değilimBazen konuşurken ne demek istediğini anlamıyorum, soruyorum, açıklarken bile anlayamıyorum ya yanlış kelimeler kullanıyor ya da eksik yazıyor. Hem konuşmada hem yazışmada sorun var yani. Ve bu çok ciddi bir sorun di mi?
Bu arada çok ama çok düzgün efendi iyi niyetli bir insan, o konuda hiç aksi bir şey hissetmedim.
Kızlar birkaç gün önce konu açmıştım Ağrı'da olan biriyle görüştürmek istediler diye. Link şu: https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/uzak-mesafe-iliskisine-hic-bulasmamak-mi-lazim.1083949/
Bu kişiye ben uzaktan ilişki yürütemem hiç başlamayalım dedim. Ben İstanbul'da iş bulmaya çalışıcam dedi şu an ne yapabilirim diye düşünüyor, İstanbul'da yasiycaz halletmeye çalışcam dedi, benimle iletişimi kesmek istemiyor.
Ama benim takıldığım ikinci bir şey daha var o da şivesi. Tam doğu şivesi var (bunu sadece doğu için söylemiyorum ben hiçbir siveden hoşlanmıyorum maalesef çok itici geliyor elimde değil). Alışırım sandım ama iki üç kere telefonda konuştuk ve gün geçtikçe dinlemek daha da zor gelmeye başladı konusasim gelmiyor.
Böyle bir şey insanın yüzüne söylenemez çok kırılır. Biraz ima etmeye çalıştım, neden şivesi olduğunu sordum, on yıl İstanbul'da yaşayıp hâlâ şivesinin olmasına şaşırdığımı biraz şakayla karışık yumuşatarak söylemeye çalıştım. O da çevresinde herkes böyle konuştuğu için böyle olduğunu söyledi. İstanbul'da da çok cevre yapmamış hep işiyle ilgilenmiş o yüzdenmiş.
Hem uzak, hem şive çok zorlanıyorum karar vermekte. Nasıl hayır dicem bir yana annem çok ısrar ediyor bunlara takılma diyip duruyor. Yanlış mı yapıyorum diye düşündürtüyor beni. Hayır dedikten sonra bana illa ki hatırlatır keşke olsaydı hayır demeseydin diye. Çok sıkıyor evlilik konusunda beni annem, bir talip çıktı mı hemen evlendirmeye çalışıyor.
Daraldım gerçekten.
Beni biraz rahatlatır mısınız başıma ağrı girdi düşünmekten.
Bu arada yaş 32.
Maddi sıkıntılar ortam olmaması falan dedi ama bana da tuhaf geldiAçıkçası 30lu yaşlardaki adamlar bu devirde sevgilisi olmamışsa insanı bi şüpheye düşürüyor malesefki. Öyle bi devirdeyiz. Normalde 10 kere düşünecekseniz bu adam için 40 kere düşünün.
Yüzyüze görüşmeden bu adama sakın umut vermeyin .. diyeceklerim bu kadarMaddi sıkıntılar ortam olmaması falan dedi ama bana da tuhaf geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?