Evlenceiniz insan bir trl evlenmek iin para biriktiremiyor ise ne yaparsnz?;

• Konu Sahibi Konu Sahibi ela
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kardeşimin eşide bekarken öyleydi.sonra kardeşim ondan heraya belirli para almaya başladı bu para birikmeye başladıkça oda sevindi ve kendi daha fazla vermeye başladı.sonrada hemen taksite soktu onu kardeşim.böyleleikle paranın ne olduğunu anlamaya başladı.sende iste,bana ver ben biriktireyim de...yada beyaz eşyanızı alın taksite başlasın

size iç güveysi alın babana versin maaşını da baban kontrol tsin maaşını. yoksa bu işin sonu nanay ben sana söliyim. oynatma kendinle aklını başına devşirsin yoksa sen de yoluna bak.

canım sen boşver o sen para biriktirdin mi diyenleri. enayimisin sen adama hem kızı ver hem eşyaları hazır et nerde o bolluk hey yavrum. erkekse ona göre davransın. adam çaresiz olur ona eyvallah ama bunun parası olduğu halde biriktirmiyomuş.

canım birlikte bir şeyler yapacaksın.iş sende bitiyor hemen harakete geç ufak ufak beyaz eşyaların taksidine girin.ancak böyle bir şeyler yaparsınız.çoğu insan birlikte bir şeyler yapıp evini kuruyor.ben ve eşimde böyle yaptık.hemen işe koyul tatlım sonuç alırsın emin ol.

arkadaşlar biz 3 yıldır evlenemiyoruz
bir türlü para biriktiremiyor sözlüm,hep ailesine yidiriyor onu da geçtim ailesi yapmıcak kii düğünü varlıklı insan sayılmazlar kendi evleri var ailesinin o kadar,
geçen konuştum nolcok böle diye bu ay başlıcam şu ay başlıcam biriktirmeye diyip duruyor şimdiden para biriktiremeyen insan ilerde evlilik gibi kurumu nasıl yürütür,bilmiyorum....

yolunu seç derim bacım 3 sene hani ilişki desem oda bir yere kadarda siz sözlüsünüz birde ilginç:uhm:

canlarım hepinizin yorumlarını ayrı ayrı okudum saolun
biz1.5 yıldır tanışıyoruz 1.5 yılı sözlüyüz
nişanda düşünmüyoruz saözümüz nişan gibi oldu zaten
sözlüm bozdolabı ve plazma aldı o kadar kenara para atması için çok baskı yapıyorum dün konuştum
yoksa evlenemicez artık günübirlik yaşamanı istemiyorum dedim tamam cnm merak etme benim alcağım var bir yerden ondan bu kadar rahatım dedi ama daha çok kızdım sende onun üstüne eklesen fenamı olurdu şimdiye kadar dedim bu ay başlıyorum artık en az 300 koyarım diyor kenara.
bende çalışıyordum işten çıktım şu an iş arıyorum yine bulursam adam akıllı taksitlere girişcem hem de onu sokcam.acelem yok artık geç olsun borçsuz evlenelim razıyım..

üç senedir bir birikim yapmadımı...:olmaz:,aldığı maaşı ne yapıyordu peki,beyaz eşyaları aldırıp takside sokacaksın onu,öyle yapar anca düğün hazırlığını,yoksa sen bi on sene daha beklersin..

malesef ben de senin durumundayım nişanlım bir türlü para biriktiremiyor çünkü ailesinin maddi durumu baya kötü şimdiye kadar hep yardım etti kenarda 5 kuruş parası yok ve eylülde evlenicez borç harç

dugun yapmaya ne zaman karar verırsın o zaman karsıma gelırsın derım ben kı dedım ve su an da evlıyım,bızzat deneyımlerle sabıttır.Rest cekmezsen oyle beklersın o da sevgılı gıbı takılır senle.nasıl olsa sozluyuz benım der.

bız parasız pulsuz evlendık ama herseyı taksıtle odedık kı esımın maasını da ahım sahım bı maas ta degıldı bazı ısteklerımızı es gectık ama hepsı yavas yavas oluyr sımdı.zaten herseyın dort dortluk olmasını bekleme.evlenınce de yapılrı onlar.

Back
X