- 17 Nisan 2018
- 319
- 220
- 103
- Konu Sahibi sekerzadem
Babamdan bile bir tiske dahi yemiyen ben bugun deliler gibi sevdigim adamdan tokat yedim.Hayatimda hic birsey bu kadar zoruma gitmemisti.Aksam maca gidecekti ymegi erken hazirladim sevdigi tatlidan yaptim neden bu kadar yaptin dedi ölcuyle yaptim o kadar cikti dedim Sen ne bakiyorsun olcuye sutunu cok koysaydin ya dedi.Bende madem oyle birde sen yap dedim.Sus kafani kirarim senin dedi.Bende bak dokerim simdi onlari dedim ben yemeyecegim zaten sen yersin neden siknti yapiyorsun dedim.Zikkim ye dedi seslenmedim cayini koydum suratim asildi bna surat yapma bak dedi bende yaptirma o zaman dedim bu sefer ters ters konusmaya basladi bende telefonu aldim yavasca kucagina attim oda kalkdi bna vurdu yavas vurdu ama vurdu bu sefer ben aglayinca tutsu ceneni dedi kaldiramiycagim kirici laflar etti ve gitti ailemi aradim misafirlkdelermis konuyu anlatamadim aglaya aglaya icim cikti.Ben onun icin nelerden vazgectim neler yaptim onceden herseyi altan aliyordum biraz sesimi cikarinca hemen sindirmeye calisiyor.Cok yoruldum dha3 yillik evliyim ve 1bebegim var babam duysa bna vurdugunu onu bitirir.Ne yapmaliyim ne....