evlendigim adami taniyamiyorum...

sekerzadem

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
17 Nisan 2018
319
220
103
Babamdan bile bir tiske dahi yemiyen ben bugun deliler gibi sevdigim adamdan tokat yedim.Hayatimda hic birsey bu kadar zoruma gitmemisti.Aksam maca gidecekti ymegi erken hazirladim sevdigi tatlidan yaptim neden bu kadar yaptin dedi ölcuyle yaptim o kadar cikti dedim Sen ne bakiyorsun olcuye sutunu cok koysaydin ya dedi.Bende madem oyle birde sen yap dedim.Sus kafani kirarim senin dedi.Bende bak dokerim simdi onlari dedim ben yemeyecegim zaten sen yersin neden siknti yapiyorsun dedim.Zikkim ye dedi seslenmedim cayini koydum suratim asildi bna surat yapma bak dedi bende yaptirma o zaman dedim bu sefer ters ters konusmaya basladi bende telefonu aldim yavasca kucagina attim oda kalkdi bna vurdu yavas vurdu ama vurdu bu sefer ben aglayinca tutsu ceneni dedi kaldiramiycagim kirici laflar etti ve gitti ailemi aradim misafirlkdelermis konuyu anlatamadim aglaya aglaya icim cikti.Ben onun icin nelerden vazgectim neler yaptim onceden herseyi altan aliyordum biraz sesimi cikarinca hemen sindirmeye calisiyor.Cok yoruldum dha3 yillik evliyim ve 1bebegim var babam duysa bna vurdugunu onu bitirir.Ne yapmaliyim ne....

babana söyle bitirsin
ne demek ne yapmalıyım
dayak yediğin yerde ne duruyorsun?
baban sana vursaydı ona da sessiz kalır mıydın, sanmıyorum
bizim kızlarımız hep böyle
ana babaya laf yok
elalemin adamına el pençe

3 yillik evlisin ve 1 bebegin var elleri kirilsin ama mesele su aslinda sana vuramayacagini bilmesi lazim vurdugun an geri donus olmayacağını siz yeni evlisiniz en guzel zamanlar simdi o el kalkti eger cok keskin bir tepki vermezsen bi daha asla inmez haberin olsun ortaligi ayaga kaldirip hakkindan gelmelisin

Son düzenleme:
Ne yazacagimi bilemedim tek kelimeyle sorunlu. Ben boyle adama degil tatli yemek yapmam.

Şimdi ablacım hiç insaflı olamicam. Kocan gemi azıya almış. Bir kere vuran kabul ettiğini görünce bir daha vuruyor. O yüzden bu hakareti kabul etmediğini göstermelisin. Ara babana söyle. Abin, kuzenin varsa getirsin beraberce girişip ağzını burnunu kırsınlar. Siz de bir lamba, kalınca bir kitap ne varsa kapıp girin. Bir daha öyle kafasına estiği gibi şiddete kalkışamayacğını böylece anlamış olur.

Ortada bebek olmasaydı o tatlı tepsisini alın k.çına sokun derdim ama çocuk var işte. Önce bir silkelenenin, bu hayvan herif için hiç sevdiğim adam falan diye dramatize etmeyin, acımayın da o size vurarken acımadı.

Şimdi ablacım hiç insaflı olamicam. Kocan gemi azıya almış. Bir kere vuran kabul ettiğini görünce bir daha vuruyor. O yüzden bu hakareti kabul etmediğini göstermelisin. Ara babana söyle. Abin, kuzenin varsa getirsin beraberce girişip ağzını burnunu kırsınlar. Siz de bir lamba, kalınca bir kitap ne varsa kapıp girin. Bir daha öyle kafasına estiği gibi şiddete kalkışamayacğını böylece anlamış olur.

Ortada bebek olmasaydı o tatlı tepsisini alın k.çına sokun derdim ama çocuk var işte. Önce bir silkelenenin, bu hayvan herif için hiç sevdiğim adam falan diye dramatize etmeyin, acımayın da o size vurarken acımadı.

Katılıyorum!

3 aylik evlisin ve 1 bebegin var bu kismi anlamadim elleri kirilsin ama mesele su aslinda sana vuramayacagini bilmesi lazim vurdugun an geri donus olmayacağını siz yeni evlisiniz en guzel zamanlar simdi o el kalkti eger cok keskin bir tepki vermezsen bi daha asla inmez haberin olsun ortaligi ayaga kaldirip hakkindan gelmelisin
3yil

3 aylik evlisin ve 1 bebegin var bu kismi anlamadim elleri kirilsin ama mesele su aslinda sana vuramayacagini bilmesi lazim vurdugun an geri donus olmayacağını siz yeni evlisiniz en guzel zamanlar simdi o el kalkti eger cok keskin bir tepki vermezsen bi daha asla inmez haberin olsun ortaligi ayaga kaldirip hakkindan gelmelisin
3 yillik.

Konusahibine ne derseniz deyin o bu adamdan vazgecmez,bu adam için şehir hayatını bıraktı köye yerleşti,onlarca saman balyası taşıdı,birsürü büyük baş hayvana baktı ki ailesi de arkasında manevi desteği de var mesleği de var ama muhtemelen dayagı yer yarın da kalkar adama sevdiği yemeği yapar,konu açıp sinirimizi bozma bari ya :bicak:

Sana yapılan bize ağır geliyor sana gelmiyor :KK11:

3 aylık değil 3 yıllık...

Konu sahibi geçmiş olsun. Bunun ufak bir şey olmadığını net bir şekilde anlaması gerekiyor. Aman canım ne var büyütecek ufak bir tokat deyip geçiştirilecek bir konu değil. Hatasını anlayıp,’evet bu çok büyük bir şeymiş yahu’ kafasına gelecek kadar olmalı..

Eskiden nasıldı? Bu hanzo profili birden oluşmamıştır herhalde...
Ne yapmalısız ve ne yapmamalısınız sorularının cevabı çok belli aslında.
Hep yaptığınız gibi bir şeylerden vazgeçmeye, alttan almaya devam etmeyin. En büyük hatalarınız bunlar. O sizin için neden vazgeçti? Neyi alttan aldı? Elalemin psikopatının kum torbası olmaya çok mu meraklısınız?
Babama anlatsam onu bitirir diyorsunuz, bırakın bitirsin. Size acımayan adam için endişelenecek kadar aklınızı peynir ekmekle yemediniz umarım.
Ha yuvam bozulacak filan diye düşünüyorsanız da, sizce bu adamla kurduğunuz şey bir yuva mı? Çocuğunuz varmış bir de, Allah bağışlasın. Onun annesinin dayak yediği, mutsuz olduğu bir evde büyümesi hiç sağlıklı değil. Bu erkek müsveddesinin ona öğreteceği en etkili şey saygısızlık ve şiddet olur.

tesekkur ederim simdi faek ettim boyle konularda o kadar sinirleniyorum ki 7 senelik evliyim esim bilir asla ama asla bana el kaldirmayacagini cunku hem agzini yuzunu dagitirim bu konuda cok ciddiyim hazmedemem çünkü hemde tek celsede bosarim felegini şaşar adam vuruyo hala ben napiyim aglamaktan icim.cikti hicbirsey yapamiyorsan git agzina tuvalet terligiyle vur hirsin gecsin

tesekkur ederim simdi faek ettim boyle konularda o kadar sinirleniyorum ki 7 senelik evliyim esim bilir asla ama asla bana el kaldirmayacagini cunku hem agzini yuzunu dagitirim bu konuda cok ciddiyim hazmedemem çünkü hemde tek celsede bosarim felegini şaşar adam vuruyo hala ben napiyim aglamaktan icim.cikti hicbirsey yapamiyorsan git agzina tuvalet terligiyle vur hirsin gecsin

Eeee aynen yani dayak yiyeceksem de sallamam girerim elim armut toplamaz yani
Terlik var, masa lambası var, tepsi var, sürahi var ev silah dolu:bicak: allah ne verdiyse girerim. Herifin biri bana vursun ben köşsede pısayım yok öyle. En son yolda bir herif artık dikkat mı çekmeye çalıştı nedir bir şeyler yaptı çantamı kafasına yedi neye uğradığını anlayamadı sanıyorlar ki kadınlar kolay lokma yağma yok

Back
X