- Konu Sahibi berceste00
Selam arkadaşlar genelde herkes kaynanayla farklı şehirde olun tavsiyesi veriyor.. :) Şu anda sevgilimin ailesiyle kendi ailem aynı şehirlerde. Ben evlendiğimde eşimin ailesi başka şehire taşınmış olacak burada bir sıkıntı yok. Ben nasipse babamla aynı mesleği icra edeceğim babamla beraber iş yapmayı küçüklüğümden beri hayal ederim, bir de benim birtanecik kardeşim var o da vefat etti..
Yani ben hem babamla beraber çalışmak istediğim için hem de kardeşim bu şehirde yatıyor bu şehri terketmek istemediğim için hem de bu şehirde büyüyüp okuduğum sevgilimle bu şehirde tanıştığım için evlendiğimde de burada kalmak istiyorum. Kendi ailemle aynı şehirde olmak sıkıntı olur mu sizce bu konuda tecrübesi olan var mı? Ailem iki evladından birini kaybettiği için bana düşkün doğal olarak birbirimizden de ayrılmak istemiyoruz sevgilim de ailesine hiç düşkün değil aman taşınsınlar diye dört gözle bekliyor :) Yani ben eşimin ailesinin olduğu şehire gitmek zorunda mıyım, burada kalmak istiyorum.. Velhasılı kelam aileyle (kadının kendi ailesi) aynı şehirde olmak durumunu sizin tecrübelerinizden duymak istiyorum
Ailesiyle aynı şehirde olan hatun yok mu yaa :)

Ailesiyle aynı şehirde olan hatun yok mu yaa :)
Son düzenleme: