KARDEŞİM. BU SURE GİT BABANIN EVİNE UTUR, BAK NE YAPACAK, SENİ ARAR MI, SORAR MI ÖZURDİLER MI , ONA GÖRE HAREKET ET.6 aylik hamileyim evlendigimde bir yil olmadi ve esimin isi ile ilgili sıkıntıları var su sıra anlayis göstermeye calisiyorum ama bana karşı cok ilgisiz telefondan yüzünü dogru kaldirdigi yok.telefonu karistirirken de eski görüştüğü kizlari sosyal medyadan arattigini gördüm ve arkadaslik sitelerinden birine üye olmus yüzüne soyledigimde inkar ediyor napmaliyim bilmiyorum o kadar soguk ve ilgisizki hamile olduguma mi yanayim arayışlarının olmasına mi bilmiyorum. Ne olur fikir verin bana napmaliyim sizce
adam tamam edepsizlik yapıyorda sende çocuk gibi davranmışsın.Bugün de tartistik sudan sebepten yanagima vurdu hafifçe aynisini yapmaya calistim izin vermedi sonra bi bes dakika sonra yanagina vurmaya gittim onun yaptigi gibi bu sefer kalkti tokat atti ve boynumu sıktı hic iyi degilim napacam bilmiyorum şu anda
adam tamam edepsizlik yapıyorda sende çocuk gibi davranmışsın.
gidip yanağına vursaydın nolacaktı için mi soğuyacaktı? sana daha gerçekçi ve olgun tepkiler lazım.
Ne yani şimdi ben mi haksızim öyle mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?