Evlendigimizden beri birlikte olmadik, imam nikahi dusermi?

Kedicikk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2010
282
-1
96
Merhaba arkadaslar,

eski konularimdan bildiginiz uzere, 2 yildir hala malesef beraber olamadik.

Amacim bu konu hakkinda tartismak vs degil.

Aklima takilan tek soru, imam nikahimiz dustumu bizim?

Yani bunun bir suresi varmi?

Lutfen sadece bu soru uzerine olsun cevaplar, onceki konumda tatsiz tartismalar cikmisti.

Amacim sadece bilgilenmek, cunku onemli bir konu.

bunu bir hocaya sorman lazım..
durumuna da çok üzüldüm. 2 yıl az bir süre değil..
eşin mi birlikte olmak istemiyor sen mi?

Son düzenleme:
Ben birlikte olamiyorum, vajinismusum, denemeyede korkuyorum, iyice tirstim. Iki yildir evliyiz, esim baya agresiflesti son zamanlarda. Bundan kaynaklandigini dusunuyorum.

Ama simdi nikahsiz nikahsiz o isde olmasin yani zinaya girer allah korusun.

nikahın bozulma durumu eşinin sana üç defa benden boş ol diyip tek rarladında nikahın mozuldunu ve halamın eşi kendisine üç defa benden boş ol demiş nikahlarını tekrar tazelediler ben islamda nikahın bozulma durumunu sana tavsiyem ilmihalden araştır derim

Ben birlikte olamiyorum, vajinismusum, denemeyede korkuyorum, iyice tirstim. Iki yildir evliyiz, esim baya agresiflesti son zamanlarda. Bundan kaynaklandigini dusunuyorum.

neden tedavi olmuyorsun? bu tedavisiz bir hastalık değil ki..
adam da bir zahmet agresifleşsin. erkek bu, belirli ihtiyaçları var. evliliğin bir sebebi de bu ihtiyaçların karşılıklı olarak giderilmesi değil midir?
nikahının düştüğünü de hiç sanmam. senin derdin de böyle akla mantığa ters şüpheler değil de hastalığını yenmeye yönelik olmalı. artık elini taşın altına koymazsan eşini kaybedersin.

Biri daha sormus nette bunu buldum.

Nikah tazelemenin gerektiği durumlar şunlardır:

1. Dinden çıkıp tekrar İslam'a girince,

2. Bain talakla boşama (kadının rızasıyla tekrar nikah gerektiren) durumunda.

Bu itibarla, bir kimsenin eşinden uzun süre ayrı kalması sebebiyle nikahı bozulmaz ve eşinin yanına döndüğünde yeniden nikah yapılması gerekmez. Ama isteyen nikah tazeleyebilir; bununda bir zararı yoktur.

Yani Nikah dusmuyormus.

Eşin sana boş ol demediği sürece düşmez..
Yalnız bir an önce doktora gitmeye şu işi çözümlemeye bakın..
Yoksa eşiniz dışarı yönelir..
Çabalayın doktora gidin..
Herşeyin çaresi vardır..
Öyle olduğunuz gibi durmayın..:ssz:

neden tedavi olmuyorsun? bu tedavisiz bir hastalık değil ki..
adam da bir zahmet agresifleşsin. erkek bu, belirli ihtiyaçları var. evliliğin bir sebebi de bu ihtiyaçların karşılıklı olarak giderilmesi değil midir?
nikahının düştüğünü de hiç sanmam. senin derdin de böyle akla mantığa ters şüpheler değil de hastalığını yenmeye yönelik olmalı. artık elini taşın altına koymazsan eşini kaybedersin.

Haklisin canim, ama baska sorunlarimizda vardi onun icin cinsellige zaman vakit ayiramadik yada ayirmak istemedim, hergun kavga gurultu fln oluyordu sonra deneyesimde gelmiyordu vurup kafayi yatiyordum.

Evliligimizin en guzel yillari onun icin zehir gibi gecti ama en kisa zamanda cozum bulcam insallah!

Doktora gittim kas gevsetici fln verdi etki yapmadi pek ben ictikce dahada dinamik oldum, ters eti yapti

Benim sorunum kendimi cok SIKMAM bacak kaslarim agriyor o kadar SIKIyorm kendimi.

Canım eşin iyi bile dayanmış. Ben 3 ay yaşadım, 3 ayda eşim de ben de ne sıkıntılar çektik.
Tamam ben de korkuyodum ama korkuyorum deyip kenara çekilmedim. Üstüne gittim ve kendi kendime yendim. Sadece egzersizlerle.
İmam nikahını falan araştırmakla vakit kaybedeceğine tedavisi üstüne git, yoksa evliliğin zaten kendiliğinden bitecek.

Haklisin canim, ama baska sorunlarimizda vardi onun icin cinsellige zaman vakit ayiramadik yada ayirmak istemedim, hergun kavga gurultu fln oluyordu sonra deneyesimde gelmiyordu vurup kafayi yatiyordum.

Evliligimizin en guzel yillari onun icin zehir gibi gecti ama en kisa zamanda cozum bulcam insallah!

Doktora gittim kas gevsetici fln verdi etki yapmadi pek ben ictikce dahada dinamik oldum, ters eti yapti

Benim sorunum kendimi cok SIKMAM bacak kaslarim agriyor o kadar SIKIyorm kendimi.
canım çok geçmiş olsun ama inan ki atlatılmıyacak bir şey değil
bende ilk başlarda böyleydim ama nasıl ağlıyordum
kendimi nasıl kasıyordum anlatamam sana
benim tavsiyem gözlerini kapat ve onun eşin olduğunu hisset
rahatla rahatladıkça acı falan kalmıyor inan bana
ben bile aştığıma göre Rabbim size de yardım etsin

yorum yapmayın diğer konular için demişsin ama demeden edemeyeceğim neden çaba göstermemek yerine nikah düşer mi diye düşünüyorsun ki? düşse ne olacak ki zaten karı koca hayatı yaşamıyorsunuz. bu ciddi sorun ikinizi de bu raddeye kadar rahatsız etmeden yaşamaya devam ediyorsanız zaten kardeş gibisiniz. eleştirmiyorum yardım etmeye çalışıyoruz aslında sana..

Yapici elestirelere herzaman acigim ama onceki konumda, esin seni KESIN aldatiyor, ihtiyacini KESIN disarda goruyor gibi cirkin cumlelerle karsilastigim icin bunu yazma geregi hisettim.

Esimin sevgisinden eminim, zaten cinsellik haric normal evli cift gibiyiz, beraber zaman geciriyoruz, yemekleri beraber yapiyoruz, gezmelere gidiyoruz, yemege gidiyoruz, tatile gidiyoruz. Ama cinsellik eksik, yoksa yani oyle affedersiniz odun gibi yasamiyoruz.

Ama esim icin bu hastaligimi yenmek istiyorum.

ama sen hiç hastalığının üzerine gitmemişsin ki. bu kas gevşeticiyle çözülecek bir sorun değil. ciddi bir tedaviye tabi tutulman gerekiyor. eşine de, kendine de, evliliğine de yazık ediyorsun. lütfen alanında uzman bir doktora git ve her şeyden önce bunu sen iste. kendine güven. bu evliliği yıkılmaya mahkum etme:34:

Haklisin yenmem lazim bir an once, cocukta istiyoruz. Yani cocugu leylekler getirmiyor malesef.

Ama git gide soguma olustu bence, tensel temas olmayinca.

Sevgiliyken bile daha tutkuluyuduk, simdi kardes kardes yatiyoruz.

Yapici elestirelere herzaman acigim ama onceki konumda, esin seni KESIN aldatiyor, ihtiyacini KESIN disarda goruyor gibi cirkin cumlelerle karsilastigim icin bunu yazma geregi hisettim.

Esimin sevgisinden eminim, zaten cinsellik haric normal evli cift gibiyiz, beraber zaman geciriyoruz, yemekleri beraber yapiyoruz, gezmelere gidiyoruz, yemege gidiyoruz, tatile gidiyoruz. Ama cinsellik eksik, yoksa yani oyle affedersiniz odun gibi yasamiyoruz.

yani nasıl denir ki moralini bozmak için demiyorum inan bana...
tatil insanların birbirine ayırdığı özel zamandır. ve cinsellik daha ön plana çıkar..siz tatile gidiyorsunuz güneşlen,ye ,iç, gez sonra odaya çık arkanı dön yat. yani gerçeten 2 yıl boyunca olacak bir durum değil.

canım, cinsellik dışında zaman geçirmeniz sizi karı koca yapmaz ki. yemeğe çıkma, gezmek, gülmek.. bunları kız arkadaşlarınla da yapabilirsin. evliliği arkadaşlıktan ayıran şeyler var:34:

Haklisin yenmem lazim bir an once, cocukta istiyoruz. Yani cocugu leylekler getirmiyor malesef.

Ama git gide soguma olustu bence, tensel temas olmayinca.

Sevgiliyken bile daha tutkuluyuduk, simdi kardes kardes yatiyoruz.

peki eşinde hiç ama hiç etkilenme olmuyor mu fizyolojik olarak.

Eğer bu hastalığı gerçekten yenmek istiyorsan özelden yardımcı olabilirim. Bir mesaj atman yeterli :34::34:

Back
X