Sorun yaşamana çok üzüldüm canım..Ama evlilik böyle erkekler yüzünden maalesef kötü,üzücü sonuçlara gidiyor..Birde hamilesin,keşke bebek olmasaydı.Çünkü bebekten sonra bağı kopartmak çok daha zor..Bekara karı boşamak kolaydır derler,çok doğru.. Senin yaşayacagın sıkıntıları kim anlayabilir.Çocugunun yaşayacagı psikolojik travmaları kim anlayabilir.Tüm yük senin omuzlarında..Çocuk olmasa hiç düşünme ayrıl biran önce derim ama çocuk varsa çok düşünmelisin..
Şunu unutma,sorun yaşamayan evli çifteler yok.Kimi maddi kimi manevi.Bende sorun yaşadım,herkes yaşıyor.Etrafımdaki evliliklere bakınca onun eksisi benim artım oluyor.Şükürki o huyu yok,o sıkıntıyı yaşamıyorum diyip evliligime,çocuklarıma odaklanıyorum.Bazı durumlarda üç maymunu oynuyorum..Allah kulunun çekemeyecegi yğkğ vermezmiş,bunu unutma ve hiçbir zaman isyan etme..Allaha yalvar,eşine hidayet versin,bol bol dua et..H,çb,r dua geri çevrilmez ve Allah seni darda bırakmaz..Bunun bir imtihan oldugunu düşüneceksin..Sabret bebeğim,Allah sabrının sonunu hayır etsin inşallah..
Ailen ile irtibatı asla kesme.Her sorununu onlarla paylaş.Onların desteginin her zaman oldugunu eşinde görsün.Seni yalnız kalmış hissetmesin hiçbir zaman.Güçlü dur,yıkılma ..Çocugunu düşün ve ona odaklan..