Yaklaşık 5 yıllık ilişkinin ardından evlendik.aslı da sureç biraz karışık.üniversitede çıkmıştık ve ikimizde başkaları ile evlendik.ben ayrıldım o da ayrılma aşamadındaydı.karısı ilişkimizi öğrendi 3yıllık davanın sonunda boşandılar.bir oğlu var ve oğluna çok duşkun.ayrılmalarından sonra evlenmeyi bekledim ama uzatınca rest çektim ve sanırım beni kaybetmemek için evlendi sadece bir şartı vardı.oğlumun teog sınavı var bekle yazın soyleyeceğim evlendiğimizi dedi. 5 ay bekledim.bu arada ailesinden de gizledi evlendiğimizi.bana zaman ver çocuğu hazırlayacağım dedi.bir yıl oldu hala evlendiğimizi ailesi bilmiyor.işyerindeki arkadaşlarından da gizliyor.sebep de oğlunun duymaması içinmiş.oğlu 15 yaşında.bana evlilik yuzuğu de almadı.bunu bile sorun etmedim ama en sonunda rest çektim ve ya ailene evliliğimizi soyletsin ya da seni terk ederim dedim.bağırdı kufretti.bana rest mi çekiyorsun dedi...insan içinde bulunduğu durumu goremezmiş.ne olur akıl verin.gerçekten evliliği saklama nedeni oğlu olabilir mi..bir gün sinirlenip facebooka evliliğimizi ikan ettim kıyamet kopardı oğlum gorecek diye zorla yazıyı kaldırdı.neden bunu yapıyor bana ne olur bana bir akıl verin